Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol no tak to je hoooodne.
To je superrrr. Nevim co dr.resi. Ze to byl Kafka??? K nemu bych nesla ani na ultrazvuk. Zbytecne te tam bude tahat znova.
@kliki nene nějaký Adam zobac je to podle nás nějaky ucho čerstvě po škole, dyt mě to řekl jak tydyt já bych to řekla líp a nejsem doktor.Jako těhotná jste no ale hcg je nízký ale mají i nižší ale vy máte nízký a na ultrazvuku není níc vidět, asi čekal slona nebo nevim
a jak mektal o mimodeloznim sem nechápala vůbec o veliký bolesti a krvácení já nemám ani jedno jako jo břicho bolí ale tak normálně a ne v kuse
@Safinol Ber to tak. Těhotná jsi a počkej, jak to dopadne. Já měla tenkrát 12 dní po IUI hcg 55. A to bylo dle doktorů sakra málo. A povedlo se. Nenervuj se, zatím je to na dobré cestě a mimčo je vidět až u hcg 1000 +
@fiona313 no tak co chtěl zbytečně Teda člověka nadesil profik
věřím že ve čtvrtek to bude lepší ![]()
@Safinol pichani v podbrisku bude az do 8.tydne. pak to prejde. Me v repromede delali hned 2 ivf po sobe. Aniz by si telo odpoclo. Ani jeden pokus nevysel. Pak jsme sli jinam a tam taky nevysly dalsi 2pokusy. A ted jsem tehu prirozene 9+3tyden. A pak ze nemuzu otehotnet prirozene. Uvidime jak to bude dal, ale snad to dobre dopadne. Drz se vse bude v poho. Mozna by jsi udelala i dobre kdyby jsi sla ke svymu gynek.a ten by ti tekl vic nez ten novacek po skole. Aspon by jsi se uklidnila. ![]()
@kliki určitě bude vše v pořádku
takhle my jsme odešli zklamání ze sanusu zas, jinak já to do čtvrtka vydržím on ma ten můj doktor teď dovolenou stejne třeba tam ve čtvrtek bude doktorka a budu moudřejší zatím se nebudu nijak nervovat
@nika5555 díky věřím že ano,protože na sobě nějak nesleduju nic co by nemělo v pořádku být je mi dobře jako každý den
@fiona313 v to doufám včera sem ani neměla nijak radost protože sem nevěděla co si mám myslet,pan doktor ještě zřejmě neví jak komunikovat s pacienty
@Safinol Ber to tak, že oni vždycky říkají tu horší variantu. Bude to dobrý.
@fiona313 když tohle to bys musela slyšet to nebyla snad ani horší varianta to nedávalo hlavně vůbec smysl doufám že zítra bude mluvit líp nebo tam bude doktorka
@Safinol já jsem taky tenkrát odcházela jako zbitej pes. Prý to vypadá špatně. No a já to druhý den nevydržela a zašla si na hcg jako samoplátce. A výsledek byl 120 z 55. A už mi bylo jasný, že je to OK. Neboj, věřím, že zítra to bude OK.
@fiona313 snad dobrý hcg stoupá ultrazvuk stále nic,zas tam byl ten doktor volal si k tomu doktorku z vedlejsi ordinace ze nic nemuze najit,ta prilitla co hledame on noo delohu a ja sem jen kroutila ocima a ona no a pani je po transferu nebo co a on no od 24:7 a neni tam nic videt a ona no ale to je brzy jeste a on taj ta dva dny a ta mu rekla to nema cenu az tak za tyden udelala z nej troubu predemnou