Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 tak to je fajn že už je ti líp, každá to máme asi jiný, no tak snad dojdou do cíle všechny i když nejdůležitější je stejně jen to jedno nejlepší
pozitivní myšlení, si snažím udržet co nejvíc to jde
![]()
@aidule Dobrý den chtěla bych se jen zeptat,malý výlet někde kousek po okolí bez nějaký větší fyzycký námaze můžu??
@Safinol ahoj, tak se zase hlásím, ve správném vývoji máme 14 embryí, takže jsem se musela rozhodnout, kolik jich necháme zamrazit pro PGD. a rozhodla jsem se pro 8. Manžel teda bude asi nadávat, protože sumou jsme se za příplatky dostali až tam, kde jsme být nechtěli
ale zas je mi líto, když máme tolik embryí, to nevyužít… a jak se máš ty? kolik dní zbývá do testování?? určitě musíš být nervózní.. moc na tebe myslím a držím stále všechny palce.
@nika5555 ahoj no panečku tp je úrodička krásná
to by bylo aby s toho ten bobek nebyl viď? tak ať to vyjde
já no nervy ani nevíš jakyý mám holka,jinak prsa mě pobolívají podbřišek pořád blbě mi není ale lecos mi smrdí,jinak bych chtěla v pátek to už bude 10 dní zkusit testnout doma,pak treba vikend no pak v úterý ráno než by sme jeli áno ten 14 den
@aidule Dobrý den
tak sem už nedočkavě nevydržela a udělala jsem si test sice až teď z odpolední moči ale na živo je tam docela pěkný dušík,jenže na fotkách buď sem slepá,nebo neumím fotit mi přijde že nevidím nic posílala sem fotky kamarádce na fb a přijde mi že mi napíše že vidí prd tak nevím zda je sem vůbec mám dát ![]()
@Safinol coze?? uz mas ducha na testu??? tak to je uzasne, gratuluju!
![]()
@nika5555 jojo poslabší ale je docela vidět takže zítra testnu znova a doufám v silnější čárku
![]()
@Safinol no skvělé!!! uvidíš, že bude sílit! Mně dnes volali z Repromedy, že máme zamraženo 6 perfektních embryí a budeme čekat na výsledky genetiky. Doufám, že vše dobře dopadne. To čekání je hrozné, přijde mně, že to pomalu utíká..
@nika5555 tak to jsou samé dobré zprávy
neboj ono ti to uteče ani nebudeš vědět jak rychle, taky budeš mít mezi odběrem a transferem prodlevu jedné menstruace?
@Safinol ano, myslím, že stejně jako ty. Teď beru Utrogestan a čekám příští týden první menstruaci po odběru. Po další menstruaci se mám objednat na ultrazvuk. Můžu se zeptat, jestli jsi v tom cyklu, kdy byl ket, brala nějaké léky nebo to proběhlo v úplně přirozeném cyklu?
@nika5555 tak to máš úplně stejně, no brala sem a beru utrogestan a listovku plus metformin jinak nic
@Safinol ahoj tak jak to s tebou vypada?? testovala jsi znova?? myslim na tebe.. ![]()
@nika5555 ahoj dneska sem netestovala vcera jo,byla carka o neco silnejsi,jinak prsa me boli snad cim dal vic hlavne vecer,taky se me vecer dela blbe a sem porad unavena asi tomu nepridaji jeste ty vedra obcas se motam jak napita,no jeste zkusim test zitra a pak v utery rano ten jejich no a v utery v poledne děj se vůle boží
a co ty už víš jak vám dopadla genetika?asi ne viď?já sem taky čekala asi 14 dní na výsledky
@nika5555 Ahoj tak co něco nového?musim na Tebe myslet jestli už vám asi zavolali a tak,já už začínám mít pěkný nervy ale snažím se zabavit a nemyslet na to uklidňujou mě dopasavad pozitivní testy a bolest prsou
@Safinol ahoj, u mě zatím nic nového. Včera jsem začala menstruovat i přes utrogestan, tak jsem volala do Repromedy a řekli mi, že ho můžu vysadit. Tak jsem zvědavá, snad nový cyklus bude v pohodě a nijak se mi to nerozhází. Měla jsi ten „volný“ cyklus po stimulaci v pohodě?? Jinak genetiku ještě nevím, určitě sem napíšu. Bude to až ke konci srpna asi. Takže zítra jdeš už na krev? Pokud máš pozitivní testy, tak to bude určitě dobré, uvidíš. ![]()