Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
27.7.18 18:30

@nika5555 tak to je fajn že už je ti líp, každá to máme asi jiný, no tak snad dojdou do cíle všechny i když nejdůležitější je stejně jen to jedno nejlepší :srdce: pozitivní myšlení, si snažím udržet co nejvíc to jde :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
29.7.18 11:31

@aidule Dobrý den chtěla bych se jen zeptat,malý výlet někde kousek po okolí bez nějaký větší fyzycký námaze můžu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
30.7.18 09:48

@Safinol ahoj, tak se zase hlásím, ve správném vývoji máme 14 embryí, takže jsem se musela rozhodnout, kolik jich necháme zamrazit pro PGD. a rozhodla jsem se pro 8. Manžel teda bude asi nadávat, protože sumou jsme se za příplatky dostali až tam, kde jsme být nechtěli :mrgreen: ale zas je mi líto, když máme tolik embryí, to nevyužít… a jak se máš ty? kolik dní zbývá do testování?? určitě musíš být nervózní.. moc na tebe myslím a držím stále všechny palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
30.7.18 10:03

@nika5555 ahoj no panečku tp je úrodička krásná :andel: to by bylo aby s toho ten bobek nebyl viď? tak ať to vyjde ;) já no nervy ani nevíš jakyý mám holka,jinak prsa mě pobolívají podbřišek pořád blbě mi není ale lecos mi smrdí,jinak bych chtěla v pátek to už bude 10 dní zkusit testnout doma,pak treba vikend no pak v úterý ráno než by sme jeli áno ten 14 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.8.18 13:16

@aidule Dobrý den :) tak sem už nedočkavě nevydržela a udělala jsem si test sice až teď z odpolední moči ale na živo je tam docela pěkný dušík,jenže na fotkách buď sem slepá,nebo neumím fotit mi přijde že nevidím nic posílala sem fotky kamarádce na fb a přijde mi že mi napíše že vidí prd tak nevím zda je sem vůbec mám dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.8.18 21:53

@Safinol coze?? uz mas ducha na testu??? tak to je uzasne, gratuluju! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
2.8.18 09:15

@nika5555 jojo poslabší ale je docela vidět takže zítra testnu znova a doufám v silnější čárku :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.8.18 10:07

@Safinol no skvělé!!! uvidíš, že bude sílit! Mně dnes volali z Repromedy, že máme zamraženo 6 perfektních embryí a budeme čekat na výsledky genetiky. Doufám, že vše dobře dopadne. To čekání je hrozné, přijde mně, že to pomalu utíká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
2.8.18 12:21

@nika5555 tak to jsou samé dobré zprávy :) neboj ono ti to uteče ani nebudeš vědět jak rychle, taky budeš mít mezi odběrem a transferem prodlevu jedné menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.8.18 13:35

@Safinol ano, myslím, že stejně jako ty. Teď beru Utrogestan a čekám příští týden první menstruaci po odběru. Po další menstruaci se mám objednat na ultrazvuk. Můžu se zeptat, jestli jsi v tom cyklu, kdy byl ket, brala nějaké léky nebo to proběhlo v úplně přirozeném cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
2.8.18 20:12

@nika5555 tak to máš úplně stejně, no brala sem a beru utrogestan a listovku plus metformin jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.8.18 10:40

@Safinol ahoj tak jak to s tebou vypada?? testovala jsi znova?? myslim na tebe.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
4.8.18 12:19

@nika5555 ahoj dneska sem netestovala vcera jo,byla carka o neco silnejsi,jinak prsa me boli snad cim dal vic hlavne vecer,taky se me vecer dela blbe a sem porad unavena asi tomu nepridaji jeste ty vedra obcas se motam jak napita,no jeste zkusim test zitra a pak v utery rano ten jejich no a v utery v poledne děj se vůle boží :andel: a co ty už víš jak vám dopadla genetika?asi ne viď?já sem taky čekala asi 14 dní na výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.8.18 08:42

@nika5555 Ahoj tak co něco nového?musim na Tebe myslet jestli už vám asi zavolali a tak,já už začínám mít pěkný nervy ale snažím se zabavit a nemyslet na to uklidňujou mě dopasavad pozitivní testy a bolest prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.8.18 09:02

@Safinol ahoj, u mě zatím nic nového. Včera jsem začala menstruovat i přes utrogestan, tak jsem volala do Repromedy a řekli mi, že ho můžu vysadit. Tak jsem zvědavá, snad nový cyklus bude v pohodě a nijak se mi to nerozhází. Měla jsi ten „volný“ cyklus po stimulaci v pohodě?? Jinak genetiku ještě nevím, určitě sem napíšu. Bude to až ke konci srpna asi. Takže zítra jdeš už na krev? Pokud máš pozitivní testy, tak to bude určitě dobré, uvidíš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí