Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol Uaaauu…to už tak utíká, to je síla!!! Já jsem na vás moc myslela, hlavně ať v psychické pohodě zvládáte to dlouhé čekání…mám pocit, že to je na tom vždy snad to nejobtížnější
…Ale kdo si počká, ten se dočká, že jo?!!! Tak jsem ráda, že už jste zase blíž mimi
…Těším se na další info a hlavně ať vše jde co nejoptimálněji !!! ![]()
@aidule ano uteklo to horzně rychle,a tak myslíte že teď už když lepím ty náplasti a v pondělí jedu na ultrazvuk b v nejbližších dnech mělo dojít k zavedení?no ta psychyka je na prd kolegyne a kamarádka zároven je nejspíš těhpotná testy má jak víno a přístí týden jede jen na potvrzení toho co je jisté neustále o tom mluví,já ji chápu a přeju jí to ale ona by taky mohla chápat mě čeká druhé miminko tudíž ona je tzv.za vodou ale co já co nemám nic ještě ani těhu nejsem tak nějak mě to vysává a trochu i vadí,ale naštěstí zítra už je pátek a pak dovolena zminimalizuju s ní kontakt jen v případě nutnosti ale jinak si chci dát pár dní voraz
@Safinol Ano, ale záleží na připravenosti děložní sliznice…proto ty kontroly uzv…a kolegyní se opravdu nenechte rozhodit, přejte jí to, ikdyž si pamatuji, jak to zabolí, když se ostatním zadaří…to byste nemohla diskutovat ani zde, ani nikde jinde…potažmo ani vycházet mezi lidi, abyste náhodou neuviděla těhulku či čerstvou maminku…I k Vám si mimi cestu najde, věřte tomu!!! Vy i repromeďácký tým jste udělali maximum pro dosažení miminka, teď už je třeba nechat něco i na osudu
!!! Myslím na Vás…teď si odpočiňte a uvidíte, že to bude ok!!!
@aidule DObrý večer tak vikend sme si užily parádně a dnes sme byli na tom ultrazvuku a příští úterý už jedeme na tranafer,nemúžu uvěřit že to tak rychle uteklo ![]()
@Safinol Hezké poledne! Tak to je nádherné pokračování…
…Psychika a pohoda z ní vyplývající hrají opravdu dost podstatnou roli
…Tak se držte, budu na vás myslet!!! Hezké dny a pokud možno stáletrvající pohodové čekání…
![]()
@aidule Děkuju moc,snažíme se tak i nadále dobrá nálada a pohodové dny,no snad už to dopadne konečeně dobře ![]()
@Safinol To víte, že dopadne…úterý budu mít sice pracovní,ale budu vám držet palce !!! Hezké a pohodové poslední hodiny před transferem
!!!
A nebojte, jste ve výborných rukách…
!!!
@aidule mooooc děkuju jste hodná
já věřím že ano paní doktorka je moc fajn a je vidět že tam dělají maximum proste se to chytne a povede
![]()
@aidule Dobrý den chci se ještě zeptat,jak je to po transferu dají mě neschopenku?dělám ve fabrice rozhodně to není čisté prostředí vše sem doktorce řekla že taháme i my ženský něco těžkýho a tak,zda se mám doktorky zeptat nebo mi jí dá automaticky,děkuji ![]()
@Safinol PN urcite nebude problem, ale reknete si o ni. Nekdo to resi treba jen dovolenou nebo nahradnim volnem… Tak at doktorka vi
!!
@aidule jasně no tolik dovolene už nemám a náhradní volno to by zas byla na prd výplata co si budem nalhávat v těch fabrikách vědí a umí člověka zkrouhnout na penězích takže neschopenka bude určitě nejlepší řešení
@Safinol Taky si myslím…a budete to mít v klidu a bez nervů
! Sice oni to dávají jen s časovým omezením vycházek, ale to se na ty 2 týdny dá vydržet! Pak se uvidí
…
@aidule to mě nijak nevadí ty vycházky stejně člověk nikam moc nemůže a na zahradu můžu i bez vycházek tady jde hlavně o to být v klidu a neriskovat v práci že se něco poprdí a tak různě,děkuju moc,věřím že paní doktorou Tokareva to nebude nejmenší problém tu neschopenku pořešit
@Safinol Verim, ze nebude, ale kdyby nahodou.. Vzdy je v zaloze jeste Vas bezny gynekolok nebo prakticky lekar
… Tak hodne stesti
!!!