Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
5.6.18 20:15

@Safinol Určitě dopadne i genetika v pořádku, neboj :kytka: :)! Asi nikdy se nemůže stát, že by byli všichni spokojeni a dosáhli úspěchu v podobě vytouženého těhotenství…ikdyž by to bylo úžasné!!! Ale čísla zde hovoří jasně a o jejich snaze o maximální úspěch asi těžko lze pochybovat!!! Ostatní už je taky hold na přírodě, osudu…ať si to každý nazve, jak chce :D :potlesk:
Věřím, že pokud jste tak úžasně doputovali až sem, tak i to „finále“ klapne na 1* a dočkáte se miminka :lol: :mavam:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
5.6.18 20:25

@aidule Děkuju za tak krásný slova, jo je to pravda někdy prostě i když ta centra dělají maximum tak ten osud si s tím pohraje jinak, nicméně doufám že u nás si pohraje dobře a pozitivně a bude nám dát dar nejkrásnější a to být rodicči :* :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
5.6.18 20:31

@Safinol Věřím tomu, že ANO :lol: :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
5.6.18 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.6.18 19:25

@aidule ještě bych se chtěla zeptat zda při transferu uspávají nebo ne? ať tak nějak vím co čekat, sice je ještě čas ale myslim si že za optání nic nedám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.6.18 21:27

@Safinol Neuspávají, já teda před těma rokama nebyla a myslím že není důvod to měnit. To je vcelku krátký a nebolestivý zákrok…pipetkou se do dělohy vloží „zázrak“…a pak se jen čeká a doufá :lol: :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
7.6.18 09:19

@aidule a vlastně přes ultrazvuk to tam vkládají asi aby věděli kam se trefily :D super děkuju :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.6.18 10:43

@Safinol Jo,jo, přesně tak…není zač…je důležité, ať jste v klidu a pohodě :lol: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.6.18 10:01

@aidule Zdravím tak už jsem od odsátí dostala MS zapoměli mi říct jak to bude bolet až se mi to ta, bude vše dávat zpět do kupy snad se stím nějak poperu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.6.18 09:40

@Safinol Jasně, že poperete, děláte to přeci pro mimi…a to pak budou ještě mnohem větší bolesti..a nejen u porodu, ale myslím tak celkově :lol:. S dětma to ani jinak nejde, ale stojí to za to!!! Tak se držte a těším se na další info :) :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.6.18 11:00

@aidule To je jasný ale to už budou takový ty bolesti kdy budu vědět že je dělá to malý štěstíčko na který se budeme mooc těšit, no já ještě červencovou menstruaci a až pak transfer, teď mě chtěla doktorka nechat vyčistit se a dát do kupy po odsátí a až ty další si budu lepit nějaké náplasti a chystat se na přijetí naší lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
14.6.18 14:52

@aidule Zdravím tak se hlásím se super čerstvou zprávou z repromedy, máme dvě 100 pro zdravá embrya připravené na transfer :dance: :dance: :dance: :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.6.18 20:58

@Safinol Tak to od mne letí maximááááální gratulace :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :lol: !!!
To je opravdu úžasná úleva a prima naděje k dokončení celého „procesu“…Takže v srpnu??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
20.6.18 09:43

@aidule nene ja myslím že v červenci po ms nebo ne??mám si lepit od začátku ms naplásti pak na UZ aby se mrkla doktorka jak to vypadá a myslim že v červenci už by to mělo být.tak nějak to i říkala sama doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.7.18 14:44

@aidule Zdravím tak už jsem ve fázi konec druhé ms od odsátí lepím si napláasti a přiští pondělí jedem na ultrazvuk tam se snad dovím více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí