Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
6.8.18 09:18

@nika5555 jo měla sem po stimulce normální menstruaci nijak extra bolestivou a tak,jinak já sem utrogestan nebrala takže nevím kde se stala chyba že i přes něj si začala menstruovat,já měla po odsátí dvě menstruace jednu na srovnání po odsátí a druhou aby se nastartoval cyklus na přijetí embrya a po tý druhý už sem utrogestan nasazovala,jojo už zítra uteklo to v březnu sme tam byli poprvé a teď už mi testy ukazují že sem těhotná nemůžu tomu věřit a až mi to řekne zítra doktorka tak nevim jak budu reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.8.18 09:29

ani nevíš, jak já se na ten pozitivní test těším. Když jsme se začali snažit, tak jsem pár testů zkusila, samozřejmě bílo.. Takže pak už jsem nikdy netestovala, protože jsem věděla, že je to jen vyhazování peněz. Prostě se těším na ten zázrak, že uvidím 2 čárky :dance: no snad to bude pravda. Ale vidím, že repromeda má výsledky… i když je asi mnohem dražší než ostatní cary. Takže dál držím palce, ať se miminko drží!! a po pgd - myslíš, že vám řeknou pohlaví?? Nebo chcete je vůbec vědět? :mrgreen: Psala jsem si ještě s jednou paní, co chodí do Repromedy, a jí prý řekli, jakého pohlaví embrya byla, i když se nakonec bohužel nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.8.18 09:38

@nika5555 uplně ti rozumím těch testů co sem udělala a jen bílo teď poprvé po 5 letech konečeně dvě čárky,je hrozně nefér jk některý ženský co by an neměli děti mít mají dítě hned jen se na chlapa podívají a jsou těhotný a pak jsou tady ženský jako my normální rozumný a máme s tím takovýhle patálie,no popravdě nad tím sem ani nepřemýšlela jesli si necháme říct pohlaví,já ted hlavně přemýšlím nad zítřkem jak nám to dopadne a pak asi až nad takovýmahle věcma jako je jesli to bude holka nebo kluk jména a tak podobně na to si myslim je ještě čas,hlavní je zítřek,jinak mi Repromeda cenově nepřijde nějak dražší řekla bych cenově srovnatelný s Carem kam sme chodili před tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.8.18 10:02

@Safinol jojo, kolikrát jsem si říkala, jak je ten život nespravedlivý, ale tak to bohužel je. Každý má v životě nějaké trápení a toto je bohužel to naše.. Ty roky snažení byly psychicky strašně náročný. Teď se konečně cítím dobře, protože se konečně někam posouváme a snad to bude mít zdárný konec. ani si nepřipouštím, že by se to nepovedlo. Prostě první KET a bude to tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.8.18 10:25

@nika5555 tak to je jasná věc my jsme si taky jinou možnost nepripousteli a hlavně při transferu to jak na mě vsici mluvili doktorka jak podpořila pak na recepcí sme čekali na zpravu a az mi vypisou neschopenku tak šla kolem Tokareva a zastavila se u nás ptala se zdá už to mám za sebou a že dvě čárky budou určitě a že se nemám bát a ty slova to zahřeje, ne jak v sanusu hodně štěstí a to bylo celý, muzu se zeptat možná si to si to tu už psala vy se snažíte taky o první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.8.18 10:31

@Safinol ano, o první. Vy jste v tom Sanusu absolvovali co?? Psala jsi myslím, že jste tam byli 3 roky, což je dost dlouho. Prošli jste tam taky IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.8.18 10:47

@nika5555 taky taky jedno celý komplet ale nevyšlo a druhý jen po odběr vajíček s tím že bylo jedno a nebylo kvalitní pak mi doktorka řekla že dame tělu chvíli pauzu a pak zkusíme další ivf že iui už nemá cenu jenže v únoru jsem iui podstoupila s tím že když nevyjde mám se objednat na další a to už sme řekli dost a rozhodli jsme se pro repromedu kde nám paní doktorka řekla že u nás už dávno bylo iui bezpredmetny a doktorka to musela vědět a vyloženě už z nás jen táhala peníze bych tam donekonečna chodila na iui a nic s toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.8.18 11:26

@Safinol ty jo tak to je teda něco. A v čem je vlastně u vás problém?? teď si nejsem jistá, jestli jsem se na to už neptala? Je fakt, že v té Repromedě vše řeší, dávají důraz na tu genetiku, takže pak je větší zisk kvalitních embryí a potažmo úspěšných transferů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.8.18 11:44

@nika5555 no já mám PCO druý stupeň ale to jsem se dověděla až v repromedě že to není důvod k tomu abych nemohla otěhotnět a chlap má špatnější spermio,ale v sanusu nam po celou tu dobu tvrdili jak ho má strašně kvalitní,upřimě radši budu vědět že je nekvalitní a budu vědět co se s tím dá dělat než aby mi kecali jak je v pořádku a k ničemu to nebylo.No já osobně si myslim ze v repromedě už při transferu vedí jak to dopadne zda bude za dva týdny test pozitvní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
7.8.18 09:54

@Safinol tak tfuj tfuj dnes, držím palce, dej vědět, jak jsi dopadla! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
7.8.18 11:39

@nika5555 ahoj už jedeme domů, jinak hcg je pozitivní ale je nízké tak ve čtvrtek znova krev a ultrazvuk byl tam ten mladéj doktor tak asi nevěděl co a jak a pozval si mě zas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
7.8.18 13:12

@Safinol Hlavně klid. Já tenkrát taky měla v Repromedě nízké hcg, sice po IUI, strašili biochemickým. No a v září bude mít biochemické 4 roky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
7.8.18 13:29

@fiona313 no tak paráda mě taky nastrasil jak blázen ale sem v klidu bolesti nemám nekrvacim tak si myslím pohoda a hcg určo stoupne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.8.18 13:35

@Safinol a kolik jsi mela hcg??? Ja po 12dnech mela 92,8. A pak to krasne stoupalo. A na testech prece vidis, ze carka silila. Tak se nestresuj, to bude dobry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
7.8.18 13:42

@kliki ahojda 300 sem měla dnes 14 den po zavedeni, snažím se být v klidku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie