Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@aidule jasně no probereme to s chlapem a něco kdyztak koupíme pudeme jim oba podat ruce a poděkovat za pomoc i když ruku na srdce peněz nás to už tak stalo dost ![]()
@Safinol
Jo, to nas taky… A platime do dneska
… A jak radi
!!!
@aidule jojo nám to pořád nějak nedochází ,není mi nijak zvlášť blbě a tak takže to bude asi tim ale ono to přijde časem
@Safinol je, ja tu chvilku nebyla a ted koukam. Moc moc gratuluju!!
to je super zprava!! Ja jsem ted po delsi dobe zacala mit strach a pochybnosti, ze to nevyjde.. Vse zatim slo dobre, tak se obavam, ze se neco pokazi. ![]()
@nika5555 a proč by to nemělo dobře dopadnout? Všechno dobré, konec dobrý. ![]()
@Safinol já obě těhotenství bez zvracení. Jenom u mladší dcerky jsem měla 4 měsíce nechutenství, ale bez zvracení. Nemusí to být pravidlo. Drž se a těším se za 14 dní na krásné zprávy
![]()
Ahoj holky omlouvám se že píšu až dnes nějak nebyla dřív nálada ale jsem v nemocnici od patka, začala sem hrozně moc krvacet tak sme hned jeli, miminko se drží včera sem byla na ultrazvuku a v úterý pudu zas už nekrvacim je mě dobře ale asi bude lepší do toho úterka počkat ale už teď je mi jasné že budu asi víc hlídána a ležák po celý těhotenství no co hlavně když budu moc ležet doma mezi svejma v nemocnici je to na palici
@nika5555 Ahoj tak už jsem doma,bohužel to nedopadlo tak jak jsme si přáli,takže se teď musím krví vyčistit abych nemusela na revizi v pondělí tam jedu na kontrolu do nemocnice na ultrazvuk zda je vše v pořádku a vyčištěno,je nám teď hondě těžko u srdíčka…
@Safinol óóó, to né… je mi to hrozně, hrozně líto… přeju hodně síly!
@nika5555 je to těžký, proto aspoň doufám že se vycistim sama doma a nebudu muset na tu revizi nechci pod nárkozu a zůstávat tam zas sice jeden den to udělají člověk se vyspi a druhý den domu ale i tak
@Safinol to je vážně hrozné. Vůbec si nedokážu představit, jak ti je. A ani nevíš, jaký já mám strach, že nám to taky nedopadne. Akorát mám 11 dní do MS a pak začne příprava na KET. Máte ještě nějaká embrya zamražená na další pokus??
@nika5555 doufám že tobě to dopadne na první pokus, máme jedno ještě tak doufám. Že to už klapne teď mě čekají dvoje měsíčky a pudem do toho no uvidíme jak to domluvíme ale včera po telefonu sme domluvili dost