Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol
Příroda si to opravdu řídí sama, ať se nám to líbí nebo ne…Je úžasné, že máte další možnost a tudíž i naději…A jak už máte rozpis v ruce, jste zase o něco blíž k miminku
…Takže teď užívejte krásného babího léta, relaxujte a po MS hurá do boje!!!
@aidule no jenže jsem plná rýmy a kašle a doktorka si toho všimla a musim to ze sebe dostat aby se nemuselo ni odsouvat,potřebuju něco na vykašlávání hlenů,sedí mi to na průduškách a ne a ne se vykašlat,nemáte nějakou radu prosííím,jen ne k doktorce tam budu sedět celej dena dá mi stejně to co si můžu koupit v lékárně sama
@Safinol
Za mě i za děti jednoznačně ACC (buď long, kdy stačí 1 tableta rozpustit ve vodě ráno…nebo 200 mg…ale ten máte 3×denně a poslední dávku byste neměla užít později než v 17 h.,aby vás to v noci nenutilo na kašel). Takže u nás vede long a budete kašlat hodně, ale do 3-4 dnů máme po problémech
… Jinak nějaký podpůrný průduškový čaj…klidně jen doma spařit majoránku…a určo pozor na prochladnutí a zbytečně nechodit mezi lidi (doprava, obchodňáky, kamarádky s menšími dětmi…)Teď toho bude dost, hlavně, jak hlásí ochlazení… Držte se a pak dejte vědět, jestli je už líp a pomohlo to
.
@Safinol budu moc držet palce, aby to tentokrát dobře dopadlo. Zajímalo by mě, kolik stojí to vyšetření na přesný čas transferu?? Řekli vám to? Jinak my už konečně jdeme teď v pondělí na transfer. Beru estrofem a utrogestan, trochu mě mrzí, že to není v přirozeném cyklu, ale bohužel to nešlo tak, jak by mělo.
@aidule děkuju odpoledne vlítnu do lékárny,já sem tu měla z minula erdomed tak sem ho dovyužila a už to začíná být lepší ale ještě by to něco chtělo takže acc long do vody super děkuju moc ![]()
@nika5555 moc děkujeme,nás taky před 5lety by nás nenapadlo že s tím budeme mít takovýhle potíže no ale co my už to spolu nějak vybojujeme
jinak to stojí myslím kolem 25 tisíc což už je pro nás dost už takhle sme tam nechali peněz plus hypotéku an krku takže se budeme snažit tomuto vyhnout je to odběr krve ten vzorek na to posílají do španělska
@Safinol tak to je mazec teda
takovou palbu jsem nečekala. My jsme na tom s financema podobně. Máme hypo na byt, chceme začít stavět domek a musíme koupit auto. Takže se modlím, ať KET dopadne.. Mám fakt strach z neúspěchu..
@nika5555 nedivím se ti vím jaký to je taky to tlučeme jak se dá neživoříme to ne ale že bysme si mohli dovolit uplně cokoli to taky ne prostě výlety a blbůstky s rozumem no,je to pálka,a věřím že si přeješ ať to vyjde y už teď protože první ket byl úspěšný i když se pak pos.. budeme tenhle transfer platit 7a půl tisíce takže zase prachy
Ahooj holky, Aidule zatím nevím,v Úterý jdu na krev a pak UTZ,ale dnes ráno jsem dělala test a čárka je silnější
takže to vypadá dobře
@aidule můžu ještě jednu otázku?už začínám špinit a první den mám lepit climaru ale spíš až nebudu kašlat,takže třeba kldině až 2 nebo 3 den ono se to stejně lepí až kdž se pořádně krvácí a ne špiní že?
@Safinol tak budu přát hodně štěstí! Climaru jsem lepila den po špinění, kdy už se to rozjelo. @nika5555 také přeji hodně štěstí a ať je vse v pořádku.
Holky a teď mě napadlo, ptala jste se některá na pohlaví dítěte? Já jsem se včera ptala a prý to ví, ale genetikové to nechtějí sdělovat, takže vím kulový.
@Eileen9 já se teda na pohlaví neptala, je mi to upřímně jedno. Hlavně, ať se to podaří a jsem těhotná
ale od jedné holčiny, co chodí do Repromedy jsem slyšela, že jí to řekli, tak nevím… Zvědavá ale budu, o tom žádná ![]()
@KlárkaSp
Tak to je úžasnééééé!!! Ale zatím jen tak potichounku …držím dál palce, ať dušík sílí…
!!!
@Safinol
Upřímně, já s climarou zkušenost nemám…určitě bych si zavolala do Repromedy a ověřila si to! Oni rádi poradí a vy budete v klidu, že jste nic neudělala špatně
… ![]()
@aidule jasně děkuji moc,sem an to všechno zvědavá jak to dopadne achjoo