Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
24.9.18 17:03

@Safinol ahojky!! diky za zpravu. Tak to mam za sebou. Moc prijemne to nebylo, mela jsem hodne uzavreny cipek, takze nez se tam dr. dostala :mrgreen: jinak se citim celkem normalne. Ted vydrzet tech 14 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.9.18 19:27

@nika5555 aj já to měla hned asi sem se moc těšila no ale to nevadí hlavně že je to tam :palec: takže se šetři no a za 14 dní se budeme společně těšit na pozitivní výsledek a já snad budu nějakou chvilku za tebou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.9.18 19:30

@veri77 Ahoj no panečku taky sis užila svý,věř že vím jak Ti je takováhle sklamání si procházíme již 5 rokem takže Tě uplně chápu,já jsem měla transfer v repromedě první tento červenec byl úspěšný ale v 6 tt sem začala silně krvácet a vše bylo to tam,teď mě čeká druhý transfer tak si říkám že to špatný už sme si vybrali a bude jen a jen dobře,věřím že to tak platí u nás všech.neboj bude dobře a snad už se dočkáme konečně,my už na téhle cestě klopýtáme dost dlouho tak snad už sme doklopýtaly do šťatného cíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.9.18 20:07

@Safinol Ahojj, diky ze jsi napsala. Asi kazda z nas tady ma svuj pribeh, kazda sme si prosli svym. Moc te obdivuji za ten optimismus a dekuju za nej! :-) taky se snazim byt optimista,ale ted se jeste sbiram a verim,ze bude lip. Prece ta smula a trapeni musi jednou skoncit. Musim se dat do kupy psychicky na dalsi pokus. Ty jsi byla predtim jeste v jinem caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.9.18 20:42

@veri77 No však sem ještě nedávno takovýhle optimismus neměla po tom potratu mi bylo mizerně ještě do ted mám stavy kdy mě to popadne a přemýšlím nad tím,ano my jsme to nejprve řešili u gynekologa tam se zjistilo kde je problém po čase nás objednal co Caru sanus Pardubice tam 3 roky pokusy IUI a jedno IVF a nic nikde jen IUI i přes opakovaný neúspěch takže sme se už rozhodli letos na jaře pro změnu a známá nám doporučila repromedu,k jaké doktorce chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.9.18 20:59

@Safinol my byli v sanusu v jihlave,ale jen na spg a konzultaci,lecbu jsme tam nepodstupovali. Potom co nam dr hned na prvni navsteve sotva jsme dosedli rekla, ze to je na darce spermatu, tak uz sme tam nesli. Ano muz ma mizerny spg, ale v Repromede kroutili ocima,kdyz sme jim to rekli, ze na darce to rozhodne neni, pokud tam nejake spermie jsou. Chodime k dr. Tokareve,vzdy mi vlije optimismus do zil, ale byla jsem i u dr. Zobace na ultrazvuku a delal mi hysteroskopii a transfer. Ted jsem konzultovala i s dr. Hromadovou dalsi postup a taky na me pusobila dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.9.18 09:08

@veri77 Ahojda jéé taky chodíme k ní,no Zobač na mě působí tak nějak nejistě a zvláštně ale špatný asi nebude,u nás je problém u mě pco 2 stupeň a do toho chlap špatnější sperio,ale v sanusu nám věčně tvrdily jak má spg v pořádku a jak já nemůžu mít ouvlaci bez clostilbegytu,no tak sem jí neměla pak už ani sním a akorát zničenej žaludek,tady sem měla ovulaci bez ničeho zistil se ten spg ale 2 embrya byli teď tm na nás čeká teda 1 poslední tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.9.18 13:47
A delali vam u embryi genetiku? Kdy te ceka transfer? Ja za dva tydny zacnu stimulovat, tak se snazim zjistit,co udelat abych mela dostatek kvalitnich vajicek. Byl mi doporucen inofolic 2×denne a nekde jsem snad i cetla od zacatku stimulace pit nutridridrink-hodne bilkovin,nemas s tim zkusenosti? Jinak mi pred tydnem byl pichnut dipherelin a jsem jak na horske draze, navaly horkosti strida zima, v noci se potim…zkusim pit caj kontryhel,jestli aspon trosku ulevi od tech zmen
@Safinol píše:
@veri77 Ahojda jéé taky chodíme k ní,no Zobač na mě působí tak nějak nejistě a zvláštně ale špatný asi nebude,u nás je problém u mě pco 2 stupeň a do toho chlap špatnější sperio,ale v sanusu nám věčně tvrdily jak má spg v pořádku a jak já nemůžu mít ouvlaci bez clostilbegytu,no tak sem jí neměla pak už ani sním a akorát zničenej žaludek,tady sem měla ovulaci bez ničeho zistil se ten spg ale 2 embrya byli teď tm na nás čeká teda 1 poslední tak uvidíme
u
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.9.18 19:22

@veri77 jojo genetiku nám dělali n transfer ještě nevím kdy jdu za týden jedu teprv na ultrazvuk po ms,vůbec nemám žádné zkušenosti já sem se stravovala normálně jako vždy a jen sem si píchala ty hormony plus kyselinu listovou to bylo celé,čaj zkus tím asi nic nezkazíš,já už sem i čajíčkování vzdala mám po těch letech vyzkoušený že čaj nepomáhá nebo aspoň mě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.9.18 19:39

@Safinol tak to drzim palce, aby utz dobre dopadl a mohlas jit hned na transfer :-) muzu se zeptat kolik ti je? Me 28 a jak to tak byva, kolem me uplnej tehotenskej boom, vsichni chodi s brichem, ptaji se co ja, ze uz je nejvyssi cas, vsak to urcite znas… Ve me je v tu chvili takovy smutno a ouzko… Ale snazim se to brat pozitivne, ze vse jednou prijde, akorat nekdy to nezvladnu jak bych mela a jsem na sebe nastvana ze se hroutim. Zivot je nespravedlivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.9.18 19:51

@veri77 mě je 32 a o tom těhotenským boomu mi povídej mám kolem sebe asi5 holek co sou kousek před porodem takže opravdu vím jak ti je a tato depka mě přepadá dost často,navíc sem teď od toho prvního transferu doma a v práci si myslí že vesele těhulim o tom potratu nikdo neví nemáme tam dobrý vztahy jen samý drbny a falešný slepice jediná kámoška ale to není jen kolegyně ale i kámoška mimo a ta sama je těhu,takže čekám až mi někdo napíše či tak jak je v těhotenství,no ale já už to nějak zvládnu,snad už máme to zlý za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.9.18 20:11

@Safinol uplne te chapu, drbny v praci jsou peklo…me kdyz minuly tyden rekli,ze to nevyslo, tak jsem uz tento tyden zacla chodit do prace,ale dlouho sem premyslela jestli jit nebo ne. Byla jsem psychicky rozhozena, vlastne porad jsem, ale vedela jsem, ze doma bych na to cely dny jen myslela a zblaznila se. Tak sem nakonec v praci, nikdo nic netusi, u nas jsou same drbny jak rikas a nemam na to se jim tam sverovat… Tak nejak zacinam nabirat silu pomalu ale jiste na druhy cyklus…verim,ze asi jeste neni ta spravna doba. Stavime dum, v zime se budem stehovat, zacneme novou etapu zivota, tak verim ze pak prijde i miminko… Rekli ti v repromede, z jakeho duvodu jsi potratila, kdyz embryo bylo geneticky zdrave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.9.18 20:18

@veri77 já sem si taky myslela že mě doma švihne ale pořád něco dělám nebo odpo vypadnu ke kamarádce,k tetě nebo jedu na pokec ke tchýni,sednu do auta a jedu nebo jen vemu pejsky na prochazku a hned je líp ono by si se taky zabavila ;) prý to mělo nějakou vývojovou vadu no bylo vidět že s toho doktorka není v prd… o nic míň než my,já nevím proč ale hrozně sem si ji oblíbila,přijde mi taková obyč ženská jedná s člověkem jak se sobě rovným,kdežto v sanusu doktorka na mýho chlapa koukala stylem a ty chceš co jako a tady prostě pohoda pokecáme a paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.9.18 20:55

@Safinol myslis dr. Tokarevu? Ja jsem s ni taky moc spokojena, je uzasny clovek a odbornik..z meho neuspechu taky byla zdrchana…akorat mi vadi ze fakt kolikrat na ty utz musim jit k nekomu jinemu,ktery o me vubec nic nevi…jednou jsem byla u dr. Krajcovicove a muzu rict,ze sem z toho byla tak rozhozena, vydeptana a nevedela co si pocit, Tokareva mela dovolenou a na me bylo se rozhodnout jestli ted pujdu nebo nepujdu na transfer i kdyz sliznice byla nic moc. Jasne ze sem nesla, u Tokarevy jsem mela jistotu, ze me na transfet pusti az skiznicd bude 100% pripravena. Ne ze si sama transfer naordinuju. Nebyla neprijemna,ale vubec jsme si nesedli. Pak sem skoro hodinu sedela v cekarne a rozmyslela, jestli transfer risknu, moc sem chtela uz, ale nemohla sem aniz bych mela potvrzeni Tokarevy ze to je vhodny. Byla jsi u Krajcovicove nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.9.18 21:01

@veri77 jednou mě dělala ultrazvuk před odsátím vajíček byla zvláštní byla sem tam asi 10 minut tak sem ji moc nějak neregistrovala,já většinou jsem u Tokarevy,jo a jinak myslim jí :mrgreen: no já bych asi taky bez jejího souhlasu nešla přece jen od začátku to řešíme s ní tak at ona řekne kdy je dobrý na to jít copak já,sem snad nějakej doktor to bych jim řekla já sem zas taková hubatá že bych nemlčela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí