Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
4.9.18 09:44

@nika5555 ahojda ja sem měla mylím normální ms před transferem,ale jak píšeš pokud se dnes nerozjede raději zavolej já sem teď taky řešila vše po teelfonu s doktorkou a paráda,takže se neboj a volej :) jinak mě už je o něco lépe ale uplně dobrý to není,no 19 tam jedem tak sem zvědavá co a jak to ti pak napíšu tak hodně štěstí a napiš jak ti to dopadlo co zda se ms rozjela a neposunuli Ti to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
4.9.18 09:48

@aidule Zdravím už sem na tom o trochu lépe ale bylo to hrozný,ale dodnes si kladu otázky proč to nemohlo dopadnout dobře a nemohla sem v klidu pokračovat v těhulkování proč se to přerušilo a další čekání a vše znova,od transferu čekání zda to vyjde a pak strach aby se toto neopakovalo.NO 19 tam tam jedeme tak sem zvědavá co probereme a dovíme se, vzásobě máme už jedno jen takže musíme věřit a doufat že to už s námi zůstane na pořád :srdce: jinak doma mě paní doktorka nechává nadále takže mám tak nějak více času na sebe,návštěvy kamrádek a tak různě což bych normalně neměla byl by to stereotyp z práce domu.Takhle se můžu sebrat a vypadnout do lesa a tak různě v práci bych se sesypala znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.9.18 10:26

@Safinol ahojky, no tak jsem tam dnes volala, jsem objednaná na příští středu. Takže jakoby 11 DC. Dnes mně konečně začínají typické bolesti, takže se to asi dnes rozjede naplno :). Tak uvidím, co se za týden dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.9.18 11:28

@Safinol
Je moc dobře, že se snažíte od negativního pokusu odpoutat!!! To zklidnění a důležitá psychická relaxace na neschopence jsou moc žádoucí…ve vystresovaném organismu to pak všechno hůř funguje…takhle budete připravená a „pročištěná“ fyzicky a psychicky a to je prima!!! Budu vám držet palce a věřme tomu, že ten poslední kulíšek bude ten NEJ :srdce: :srdce: :srdce: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
4.9.18 19:55

@nika5555 Tak super,hlavně že se to rozjelo a bude transfer,pojedeš na ultrazvuk aby se mrkly jak je na tom sliznice a pak huráááá mimi k tobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
4.9.18 19:56

@aidule Děkuju moc taky se tomu snažíme věřit a doufat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.9.18 11:04

Holky, krev je také pozitivní! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.9.18 12:35

@Eileen9 tak moc graruluju!! at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.9.18 21:28

@nika5555 děkuji, teď hlavně ať to pokračuje jak má a vám se take brzy zadari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.9.18 08:32

@Eileen9 no ja doufam, ze se nam zadari napoprve. Uz jsem dostala MS a pristi tyden jdu na kontrolni ultrazvuk a snad brzy KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.9.18 23:48

Ahoj holky,já jsem po prvním IVF a teď jdeme v Pondělí zkusit druhé KET. Potřebuju se už vykecat někomu,kdo ví o čem mluvím,je to trochu o nervy už. už se nám to táhne,teď jsme si dali pauzu,pěkně dovča,tak snad už to půjde :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.9.18 14:33

@Eileen9

Velká gratulace a hlavně vše ať probíhá i nadále bez problémů a komplikací až do úplného konce!!!…tedy vlastně začátku, neboť porodem to pak teprve všechno opravdu a naplno začíná :srdce: :lol: :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.9.18 14:34

@Safinol
Zdravím! Tak jak se daří ? Je už trošku líp? :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.9.18 21:28

@aidule děkuji moc, už se nemůžu dočkat středy, jedu na kontrolu. To by prý mělo být už vidět srdíčko. Hádám, že pak už asi budu chodit ke své doktorce, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.9.18 21:32

@Eileen9
Ano, potom uz Vas Repromeda predava Vasemu gynekologovi :lol: :potlesk: :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí