Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
28.9.18 20:27

@veri77 Já sem na dosátí byla naštěstí v pátek tak sem se dávala do kupy přes víkend jenže sem ve finále po týdnu v práci stejně odpadla,aha tak snad to vše brzy přejde když je to k tomu,aspoň zas víš proč to je když už nic.No tak jak bych začala s mám PCO 2 stupeň zkoušeli nám dělat xkrát i přes neůspěch IUI,v sanusu teda abych upřesnila,no a první cyklus IVF bylo jedno embryo ale nechytlo se,dále opět x IUI k ničemu,druhé IVF se konalo jen do odsátí vajíček,druhý den jsem si volala a bohužel vajíčko nemohli oplodnit nebylo kvalitní,takže moje nervy v háji,no nic měla následovat pauza a pak zas cyklus IVF jenže mezi tím x IUI a to už se chlap naštval zkontaktoval tu známou o které ví že byli v Brně kde byli a zda by nám dala kontakt.Tam vyšetření což sama znáš z krve nás obou,plus chlapa spg,ihned že IUI vůbec ne ztráta času a peněz a začal se řešit cyklus IVF v květnu odsátí mezi tím2 ms a transfer který se povedl ale v 6 TT dopad tak jak dopad,a teď mě čeká druhý transfer,tolik o naší cestě CARAMA, před tím jsem chodila od 14 na gyndu k jedné doktorce krz nepravidelný cyklus pak přišel chlap po letech a snažení o mimi jenže doktorka mi nebyla po čase schopna říct proč to nejde a nějaká vyšetření nebo spg nic,tak mi kamrádka dohodla jejího gynekologa že je u nás vyhlašený hned po 2 návštěvě se zjistily Pco asi rok nás zkoušel s clostikem a pak už mě objednal do sanusu no a dál už to znáš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.18 20:27

@veri77 ufff :think: já jsem s manželem částku raději ještě neřešila.A tu částku se dozvíme při té první konzutalci?Nebo až po těch vyšetření? Když by nám řekli třeba napr.80 000kc o kterých víme, že teď dát nemůžeme tak můžeme třeba říct že tu léčbu odložíme prozatím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.9.18 20:49

@Safinol Ja te obdivuju, panejo, mas toho za sebou hodne a zivot te taky vubec nesetril…jsem rada ze jsem narazila na tuto diskuzi, aspon si mam s kym popovidat. Vis, nevim jak to mate vy, ale v nasem okoli nikdo nevi co prozivame a cim si prochazime, akorat mobe segra, ktera mi moc pomaha, i kdyz to sama ma tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.9.18 20:52

@saiimona az po vysetrenich vam povi co doporucuji za lecbu a daji kalkulaci. Pak je na vas, zda s tim budete souhlasit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.9.18 20:55

@veri77 není to lehké ale mám dobrýho chlapa nevzdává to semnou a jdem do toho vždy spolu,u nás to ví příbuzenstvo,rodiče i okolí,dost nás podporují,bohužel sem se i setkala se slovy není divu že jim to nejde když má vaječníky zarostlý v sádle no ale tyhle lidi pro mě sou jen k smíchu vědí kulový a nejvíc melou,ale co neděláme to pro ně ale pro nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.18 20:59

A ještě se zeptám,zda nemá někdo zkušenost nebo to tak lze.. když by byl problém po hormonální stránce u mně s nedozravanim vajíček..lze podstoupit „jen“ stimulaci a pak zkoušet přirozeně doma?Jako např.při užívání Clostibegytu?Jako nastartovat jen ty vaječníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.9.18 21:08

@Safinol Lidi dokazi byt pekne zli a cloveku ublizovat. Ano, spravne to beres, nevi cim si clovek prochazi, takze jednim uchem tam druhym ven… Ja jsem zas hodne hubena, minuly tyden jsem zhubla jeste 3kg z toho stresu,nemohla jsem jist nic,jak me to polozilo…ted uz se davam do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.9.18 21:10

@saiimona netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.9.18 21:18

@veri77 víš co každý je nějaký a nikdo nevi proč je člověk třeba hubeny a nenabere ani kdyby nevim co dělal a někdo silný a taky nezhubne a mě řekli že já až odbourám všechny ty léky že to pude jenže to blbcoj nevysvtětlíš,nedívím se ti můj chlap za ten víkend co sem byla v nemocnici krz ten potrat zhubl 4 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.9.18 21:32

@Safinol s blbcem se nema cenu hadat, kazdy jsme nejaky a kazde telo ty davky hormonu zvlada jinak..ja verim, ze repromeda je dobra klinika a ze nam tam pomuzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
28.9.18 22:19
@saiimona píše:
A ještě se zeptám,zda nemá někdo zkušenost nebo to tak lze.. když by byl problém po hormonální stránce u mně s nedozravanim vajíček..lze podstoupit „jen“ stimulaci a pak zkoušet přirozeně doma?Jako např.při užívání Clostibegytu?Jako nastartovat jen ty vaječníky?

s tim neporadim, u nas je problem na strane manzela. Ale uvidis, jaka vam navrhnou reseni. S tou cenou, nam byla udelana kalkulace na cca 30.000,– ale my si priplaceli za metody vyberu kvalitnich spermii, a vse se stale nabalovalo, takze aktualne jsme na 55.000,– alespon jsme z Brna, tak usetrime na doprave :mrgreen: jinak ja jsem aktualne 4.den po KET, takze cekam na vysledek, zda se nam prvni pokus podari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.9.18 22:25

@saiimona původní kalkulaci udělali při druhé konzultaci - cca 47.000,– ale to bylo jen do doby vložení, následné léky nepočítali. Pak se nakupilo hodně vajíček a při dalším vložení chtějí 7.500,– .Teď beru utrogestan a lepím climaru, to vychází cca 1600,– na 10 dní. Byla jsem celkem na dvou pokusech, druhý úspěšný. Jak jsi navrhovala pouze nastimulovat a pak zkoušet přirozeně jsme zkoušeli ještě u mojí doktorky, ale neúspěšně. Problém byl jak u mě PCO, tak u manžela 5% funkčních. Clostilbegyt jsme taky zkoušeli, ale ani záchvěv účinků, vůbec jsem na něj nereagovala. @Safinol ty bolesti byly první 4 dny hrozny, snažila jsem se nejíst a nepít, protože mi museli doma pomáhat i s cestou na záchod.. @veri77 hlavně se dát trochu dohromady a být v klidu. Mě při prvním pokusu skončila půlka rodiny na jipce a bylo to hodně zlý, tomu jsem přisuzovala neúspěch. Teď jsou sice všichni na neschopence, ale mimo ohrožení života, takže jsem relativně v klidu a nestresuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
1.10.18 08:07

@nika5555 my bydlíme kousíček od Brna, takže dojezdově naprosto v pohodě :) Jsem zvědavá co nám řeknou… ale bohužel v současné době nemůžu dát 100 000 Kč, platíme ještě dcerce rehabilitace. Mně je hlavně záhadou, že u prvního těhu zabral Clostík hned napoprvé a u druhého to nejde… :think: Juuu tak to moc držím pěstičky, aby to vyšlo! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
1.10.18 08:10

@Eileen9 Můžu se zeptat, čím tě stimulovala tvá Mudr.? Mně Mudr. řekl, že jedině ten Clostik a eventuálně lze připíchnou Pregnyl pokud se vytvoří folikul, ale u mně žádný nebyl :,( A v druhé polovině cyklus jsem měla Duphaston.Vlastně CLostík jsem měla 3-10 DC a od 19 DC- 23 DC jsem měla Duphaston. Mně právě naposledy Mudr. taky řekl , že se mu zdá, že ten jeden vaječník je polycystický :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.10.18 12:41

@Eileen9 Taky me nebylo nejlip ale uz je to za mnou tak snad bude uz jen dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie