Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 Ahojda tak co jak je,už si testovala nebo na sobě cítíš že je něco jinak?kdy máš jet na krev na test?
@Safinol tak dnes jsem 7. den po KETu, test jsem zatím nedělala a doufám, že to vydržím a testnu až o víkendu, nejdříve v pátek. Na krev mám jít příští úterý, 9.10., to budu už 15. den. Jsem strašně zvědavá. Vůbec nic nepociťuju, cítím se úplně normálně, nešpiním, sem tam cítím prsa a dnes sem tam zabolí podbřišek, ale nic dramatického. No jsou to nervy. Nevím, jestli jsem se ptala, ale tys testovala kolikátý den s pozitivním testem? a měla jsi nějaké příznaky?
@nika5555 já sem testovala 8 10 a pak myslím až ten den co jsem jela na krev a od začátku dvě čárky,bolest prsou a pobolívání podbřišku,no tak snad si na dobré cestě jo a pálila mě žáha,mám právě strach že jak se říká každý těhotenství je jiný budu spoléhat aspoň na nějaký z těhle příznaků a budu si říkat noo prsa mě nebolí je to v háji,nebo no žáha nepálí achjoo a tak,budu se snaži to tak nemít ale víš jak
@nika5555 a vzala sis doufám neschopenku je lepší být doma v klidu
@Safinol neschopenku nemám, ale moje práce je taková pohodová, sedím v kanceláři, nic náročného. Ale je pravda, že sem tam musím na pochůzky po městě a tak… svižná chůze, stání ve frontách atd… ale doma bych se asi zbláznila. Říkám, si, že pokud se chytit má, tak se chytí. Embryo jsme měli krásné, říkala doktorka, tak musím věřit.
ahoj holky, zdravím po prodlouženém víkendu. @Safinol kdy jdeš na UZ po ms?
@nika5555 moc držím palce, at to klapne! Ty dva týdny pro mě byly nekonečný…stejně jako je nekonečný celý cyklus, pořád se na něco čeká…
@Eileen9 ahoj, díky za povzbuzení. Snažím se dát psychicky dohromady. Dnes se mě zas další kolegyně zeptala, kdy půjdu na mateřskou, tak jsem zvládla odpovědět bez hroucení, (jsem na sebe pyšná). To víš takový otázky nám zrovna moc nepřidaj… Tento týden na sobě musím zapracovat, protože od příštího pondělí začínám stimulovat a chci být tak nějak už „v klidu“. Ted užívám inofolic, aby se mi zlepšila kvalita vajíček a od začátku stimulace začnu pít nutridrink. Prý hodně bílkovin při stimulaci má taky vliv na kvalitu vajíček(???)
@nika5555 Aha no já sem ji dostala hned protože dělám ve fabrice a musim občas zvednout nebo tahnout neco tezkeho a celkove to tam neni prostredi dobry tady na ty veci,no to nam rikali taky ze embryo je zdrave a vypada pekne a ejhle najednou neni nic,no uvidis snad vy budete na tom lepe
@veri77 ahojka zítra jedem 12 dc tak sem zvědavá
@Safinol tak tfuj tfuj, at je vse jak ma byt a muzes na transfer
vzpomenu si na tebe, pak dej vedet ![]()
@Safinol tak jsem včera trochu zašpinila, a dnes to vypadá, že taky.. začínám mít trochu strach ![]()
@saiimona nejdřív clostilbegyt a pak femara. @veri77 mě nic o bílkovinách neříkali ???? takže nevím @nika5555 špinit trochu můžeš, taky se mi to občas stalo. Problém by byl, kdybys začala krvácet. To se mi stalo dneska, takže jsem okamžitě jela k doktorce a mimi je v pohodě, ale mám nařízený v podstatě nemocniční režim, jinak mě okamžitě pošlou do nemocnice.
@nika5555 ahoj jejda no snad to nic nebude,prý je špinění při uhnizdování možné,já ho teda neměla tak nevím ale může být, @veri77 ahoj tak sem byla u doktorky u ty druhy ukrajinky Tokareva nebyla no pani doktorka takova odmerena ale slo to kdyz se clovek nesoustredi na to jaka je ale na to co mu rika,hlavne meli docela fofry,no sliznici mam nizkou tak mi dala nejake prasky pro lepsi rust sliznice a ve ctvrtek jedeme zase
@Safinol píše:
@nika5555 ahoj jejda no snad to nic nebude,prý je špinění při uhnizdování možné,já ho teda neměla tak nevím ale může být, @veri77 ahoj tak sem byla u doktorky u ty druhy ukrajinky Tokareva nebyla no pani doktorka takova odmerena ale slo to kdyz se clovek nesoustredi na to jaka je ale na to co mu rika,hlavne meli docela fofry,no sliznici mam nizkou tak mi dala nejake prasky pro lepsi rust sliznice a ve ctvrtek jedeme zase
Ahojky, takze zitra se rozhodne jestli jdes na transfer…to ja zas prave mivam opacny problem, sliznici hodne vysokou. Proto mi trvalo nekolik mesicu, nez me prelecili a mohla sem jit na transfer. I mesic po kyretazi jsem ji mela pres 10. Tak at ti to zabere a sliznice se zvysi!