Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol a kolikátý den po ET? Já byla na krvi 16 den po ET a hodnota ,,jen" 656j.
@Ywette2010 a kdy ty si byla na krvi?já teda doufám že bude teď vyšší blbě mi je prsa bolí,průjem mě trápí tak snad ![]()
@Safinol no, tak nezbývá nám než čekat…stejně to neovlivníme. Ale myslím, že to bude v pořádku ![]()
@Safinol hned po pozitivním testu…volala jsem do CAR a tam mě objednali až za 2 týdny na UTZ..což bude teďka v pátek. Tak už budu konečně ráda, že se to rozsekne a budu vědět, na čem jsem.
Jinak mě nic není…jen trochu bolavý prsa, ale to bude asi Utrogestanem co beru
@Ywette2010 aha tak uvidíš to už nám uteče já zítra ty v pátek, taky mslím že te%d už to bude v pořádku
![]()
@nika5555 aha no já nevím nějak se v tom nevyznám poslední ms sem měla 20 září tak nevim kam se řadit
@Safinol neboj, já vím, že jsou to nervy. Nemusí to být špatné.. Já mám nervy taky pořád, i když mě Tokareva uklidnila. Včera večer jsem začala silně špinit, až se mi zdálo, že krvácím.. ani nevíš, jak jsem se vyděsila. ale dnes už je to lepší, možná to bylo tím vyšetřením.
@nika5555 aha to je možné jak ti dělala ultrazvuk a štourala se v tobě že to mohlo způsobit to,taky si se tolik bála když si jela na krev po 14 dnech i když si měla pozitivní test?já doufám že tam zítra taky bude ona ta umí s člověkem mluvit a uklidnit
@Safinol píše:
@nika5555 aha no já nevím nějak se v tom nevyznám poslední ms sem měla 20 září tak nevim kam se řadit
na tom přece není nic k nepochopení. Když jsi měla MS 20.9. tak je to teď 5 týdnů, tzn. teď patříš na 3. řádek tabulky, HCG v rozmezí 18 - 7340
Holky, ted je to bud a nebo
ja uz jsem vnitne smirena s tim, ze mi v patek reknou, ze to proste neni ok.
@Ywette2010 to takhle neřikej,musíš si říkat že bude vše ok,já se taky bojím ale říkám si že mě určitě zítra řeknou že je vše v pořádku