Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj na to mi řekl,že to je nepravděpodobný.No on mi celkově přijde strašně negativní ![]()
@KlárkaSp je zvláštní no a tento přístup by tam podle mě neměl co dělat no
@KlárkaSp upřímě já se divim že si ještě někdo na něj tam nestěžoval jako ten jeho přístup a to jak děsí pacientky jako to stačí než neco poprdí
Holky tak dneska po prvotrimestralnim screeningu a vše je v pořádku. Prďola na nás dokonce vyplazoval jazyk. Zato teď mě chytla úžasná migréna, tak jsem si vzala půlku paralenu a jdu spát.
@Eileen9 krásnej mrňousek,tak ať tě hlava brzy přejde, a je super že vše je v pořádku ![]()
Holky když Vás tak čtu, tak už se mi do té Repromedy vůbec nechce, máme jít taky k Mudr. Zobačovi
ale přitom mi ho doporučil můj lékař… a od vás všech tu čtu jen sama negativa… ![]()
@Safinol tak jak jsi dopadla? Myslim na tebe od rana
preju at to vyjde ![]()
@Ywette2010 píše:
@Safinol tak jak jsi dopadla? Myslim na tebe od ranapreju at to vyjde
@Safinol připojuji se!! Moc na tebe myslím!!
@saiimona já kdybych se měla znovu rozhodovat, tak jdu opět do Repromedy. Však on tam není sám a stejně se tam všichni střídají, takže stejně nakonec budeš chodit pokaždé k někomu jinému.
@Eileen9
Nádherná fotečka
!!! Velká gratulace, ať jde vše i nadále jako po másle..bez komplikací a potíží…až do samého finále
!!!
@nika5555 jako prostředí tam je každopádně příjemné, jen jsem to myslela tak, že všechny tu píšete téměř sama negativa na Mudr. Zobáče, my u něho byli poprvé a nepůsobil na mně nějak zle. A po druhé máme jít právě taky k němu ![]()
@nika5555 @Ywette2010 ahoj holky moc děkuji, mám to zas nižší ale byla tam Tokareva tak paráda, mám. Nižší hormon progesteron tak mám injekce agolutin a prášek přednison pridanej a ve středu na krev a uz znova
@Pusik jestli ti můžu radit, bez z unici pryč, my jsme tam s manželem byli je to asi dvanáct let zpátky a nikdy více. Jen tahají peníze, že začátku vše bylo dobré, já dobře výsledky, manžel v pořádku, rozjelo se ivf a když se nezadarilo tak jsme se dozvěděli, že co jsme čekali když všechny výsledky byly špatně. Hnus. Potom jsme přešli na obilnak, kde prostředí se samozřejmě nedá srovnat, ale mluvili s námi narovinu a máme sestiletou holčičku ![]()