Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 ty chodíš do práce já myslela že máš neschopenku,ono bylo už i minule ale maličké tp byloteď by mohlo být víc,kdy tobě bylo slyšet srdíčko? a ještě hloupej dotaz občas mě píchne v kače ale jen tak lehce je to normální?
@Safinol na neschopence jsem byla 14 dni, ale uz chodim no.. ja bohuzel musim, mam terminy a nikdo za me praci neudela
ale jsem v kanclu, takze nic fyzicky narocneho. Jinak mne bylo videt srdicko myslim 22 dni po transferu. Tak uz tam treba bude ![]()
@nika5555 jojo tak aspoň že nemáš nic fyzicky naročného za práci,jejda tak to se budu těšit
i když se trošku bojím,a co myslíš to občasné píchnutí v kače je to normální
?
@Safinol s tim pichanim nevim, ale to muze byt cokoli. Mne porad nekde picha. Hlavne podbrisek a ruzne tlaky na vajecniky..
@nika5555 to mám taky ale dneska možná od včera pociťuju právě občas tam,ale je to třeba možný jak se vše rozpíná a tak že to je tlak a mě se to jeví jako píchnutí ![]()
@Safinol jasne, ty priznaky jsou individualni. Bude to dobre, uvidis. Ja to tam porad citim, takove napinani a hlavne mam nafoukle bricho a jak jsem hubena, tak uz ted vypadam jak v pokrocilem stadiu tehotenstvi ![]()
@nika5555 mě zas začína bolet žaludek a pálení žáhy taky mám,no je to sranda ale my to vydržíme protože jsme šťasný že je nám zle a vypadáme jak vypadáme a prsa bolej bolej?mě jo
@Safinol no na prsa bych zapomnela!! To je masakr, boli silene… ![]()
@nika5555 vid? a to já mám velký takže si o ně věčně nějak zavadím nebo třeba chlap omylem a to jako je žůžo ![]()
Holky moje zeptám se všeobecně, měla jste některá to co tu popisuji takový jakoby píchání dole a kolem kaci je to normal že třeba jak se to roztahuje a tak? Díky za odpověď zítřek se blíží tak se trošku bojím
Ahojky Safinol nevím ,jestli je to normální,ale Já jsem v 10.týdnu a mam ty tlaky,bodání,píchání v podbřišku snad pořád,k tomu j výtoky,dr. říkal,že to je v pořádku,dokud nejsou náké velké bolesti nebo krvácení
takže jsem pořád dost nervózní,screening mám až 22.11. tak doufám,že ti bude dobře.Tobě držím dnes palce ![]()
@aidule Dobre odpoledne, už frcime domu se snad dobryma zpravama, hcg stoupá prcek roste ale hormonů se nezbavím mám přidány utrogestanem, pokračuju s agolutinem,příští pátek opět na kontrolu a budou si mě zřejmě hlidat do 12 tt ale nám to nevadí člověk obětuje vše teď už jo
@Safinol ahojky, držela jsem pěsti! to je super zpráva! Opatruj se! ![]()
@veri77 ahoj moc děkuji
neboj se budu se opatrovat mám v plánu nic nedělat ![]()