Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
4.11.18 20:11

@Hancababy věřím, že pomůžou. @Lucie-Vala já taky neměla vůbec ovulaci a MS jen po lekach. Jinak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.11.18 20:14

@campús muzu se te zeptat za jak dlouho po odberu jsi sla na KET? A delali vam screening embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.11.18 20:30

@Hancababy na odběrech jsem byla 28.9 a KET 21.10. Screening je to vyšetření embryí navíc ? To nemame. Nejsme u VZP a dopláceli by jsme 50 tis snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.11.18 20:37

@campús dekuji. My jsme prave kvuli tomu přešli k VZP. Nechame si ho udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.11.18 20:41

@Hancababy no my jsme se to dozvěděli až tam po odběrech. A museli by jsme dost dlouho čekat. Konzultovala jsem to se svojí Mudr , s kterou vse řešíme a do Brna jsme jeli jen na velké zákroky. Jinak všechny utz, vydávání léků na stimulaci apod.resim u své gynekoložky. A ta mi řekla, že podle všech výsledků a reakci na léky by do toho šla i bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.11.18 21:00

@campús no prave se mi taky nelibi to cekani. A podle genetiky co nam delali nezjistili ze jsme prenaseci genetickych vad. Akorat muj partner ma polypozu. A potomek by to mohl z 50% zdedit. Ale da se s tou nemoci normalne zit bez omezeni. Akorat kazsy rok musi na kolonoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.11.18 21:02

@Hancababy aha, nám naštěstí vůbec nic. Takže teprv budeš začínat se stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.11.18 21:05

@campús ano. Cekam na ms abych si jela pro injekce. Budu si pichat 2 najednou. Tak snad to zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.11.18 21:28

@Hancababy to je v pohodě, to zvládneš jako nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.11.18 21:46

@campús snad jo. Nikdy jsem si injekce nepichala. Ale co bych neudelala pro miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.11.18 08:40

Ahoj holky, přidám se k vám :? momentálně jsem 3 dny po KET, tak doufáme, že to dobře dopadne. A vám všem, co už to vyšlo, gratuluji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
5.11.18 09:43

Ahoj děvčata, chci se zeptat včera večer jsem byla nafoukla na velkou to nešlo bolelo mě břicho, v noci mě vzbudili bolesti podbřišku až sem se bála jestli se něco neděje, zřejmě jen zacpa už sem na velké byla a je mi líp ale máte nějaký tip jak tomuhle předejít? Vůbec jsme se nevyspali vzbudila jsem kvůli tomu i chlapa protože jsem se bála, dekuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
5.11.18 10:19

@Safinol Proti tomu se nic dělat nedá, jenom zobat vlákninu, více ovoce a zeleniny. Taky se ti rozpíná děloha, takže bolí vazy okolo ní. Já měla pořád takové tlaky a tahání. Neboj, určitě je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
5.11.18 10:24

@fiona313 takže tě taky bolelo v podbřišku jak kdybys měla mít silnou MS a potíže ze zácpou a tak? Já se právě cpu zeleninou, jogurty snažím se pít hodně, je teda pravda že sem splacala včera večer i krupky Slaný a fakt mi bylo těžko tak asi není divu že sem byla jak kdyz bych měla bouchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
5.11.18 10:46

@campús taky jsme byli u Zobáče a máme jít k němu znovu. Automaticky mně k němu objednali , když jsem u něho byli poprvé, neptala se mně, ke komu chtějí jít… :) Mně ho teda doručil můj mudr. ale když to tu tak čtu, tak to asi nebyla ideální volba.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí