Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
6.11.18 14:28

@nika5555 to jo, byla fakt správná, taková lidská. Ten Zobač mluvil tak moc medicínský. Takový všechno akorát. Tahle nás fakt rozesmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.11.18 16:05

@campús ahoj tak to je super gratuluji :hug: , já sem dnes byla u svého doktora, protože mě něco vydesilo ale vše je oka a prcek už má 9mm :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.11.18 16:27

Holky prosímvas podle čeho se u nás co jsme prošli umělým počíta kolikátý týden tt jsme? Bavili jsme se o tom s kámoškou že podle transferu odpovídám 4tt ale velikost plodu je 9mm a to sedí až na 6tt a víc děkuji za vysvětlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.11.18 17:18

@Safinol počítá se to od prvního dne poslední menstruace, takže ten týden co máš menstruaci, tak se to bere jako 1.tyden těhotenství :lol: někde je to detailně popsané, ale nevzpomenu si kde :lol:. Ale já to řešila teď, protože mi to taky vrtalo hlavou jak to vlastně je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.11.18 17:21

@Ivule82 aha takže jako úplně klasické otěhotnění přirozenou cestou, dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.11.18 17:26

@Safinol asi tak. Nemáš za co. Přeji ti ať je vše v pořádku a dockas se toho nádherného uzlíčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.11.18 17:32

@Ivule82 děkuji moc, já jsem právě dnes byla nucena jet raději k lékaři i když mě ješte hlídá repromeda a naštěstí vše v pořádku a velikost plodu je 9 mm a odpo u mě byla kamarádka a tak jsme se o tom bavili ze kdo ví jak se to počítá nám co byli na umělém a transferu, tak teď už mám jasno, děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.11.18 18:56

@nika5555 ahoj, no teď asi dobrý. Dvakrát jsme krváceli s křečema, poslední dva dny se motam jak opilá, ale mimi je prý v pohodě. Vždy na nás mává na ultrazvuku. Jsme v 13+4 TT, naposledy jsme měli 5.59 cm. Příští pondělí jdu opět na kontrolu. @Safinol to počítání mi stejně přijde hrozně od oka. Mě už to 4× přepisovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.18 19:12

@Safinol ano, to pocitani tt je od 1 dne posledni ms. Na ultrazvuku mi to pokazde o jeden den posunuli, ale podle me to v tom prvnim trimestru plus minus kolisa a pak uz to bude jasnejsi. a co ze se ti prihodilo, zes musela k doktorovi?? Ja jdu ve ctvrtek uz take ke svemu doktorovi, tak snad to bude ok a do Repromedy se vratim az za nejaky ten patek pro sourozence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.11.18 19:35

@nika5555 jasně no není to asi úplně na den přesně že, ale sem plasan ráno sem zavadela utrogestan a přišlo mi že mám na prstů maličký černý hlen tak sem se lekla a hned sem alarmovala chlapa do práce a ten ať zavolám radši ke svýmu že je to blíž než do Brna tak sem jela a vše ok tak sem klidnější nic už jinyho že mě nevyšlo jen ta malá tecicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.11.18 19:36

@Eileen9 jejda tak pak si vyber vid no ale oni snad vědí jak to dobře počítat :) drz se kocko hlavně v klidu já mám nákazany ležení a klídek tak kupodivu dodrzuju to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.11.18 11:39

@Safinol ono se to že začátku dá. To se i dobře spí. Když teď už mě to fakt nebaví :zed: už mám přečteno několik knih, sleduju nespočet seriálů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.11.18 20:34

Ahoj holky, od včera beru k lékům ještě Estrofem- pročítala jsem leták a jsem z něj taková divoká. Na co to vlastně je? Doktorka byla včera tak rychlá, samí vtípek, že jsem asi zaregistrovala to,že je to,aby se plod udržel? Beru 1-0-1. Díky za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
7.11.18 21:25

@campús ahoj já měla 3 denně jenže mě bolel žaludek tak mi to stáhla na 2 je to na vyvážení hladiny hormonů, jinak jako číst leták je to je celkem. Hardcore no když sem četla radši sem v polovině přestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.11.18 07:36

@Safinol no praaaaave, jsem do toho koukala, má co to jako je, že jsem to taky pak radši složila a uložila zpět :)
Díky za odpověď. A jak jde odpočinek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí