Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 to jo, byla fakt správná, taková lidská. Ten Zobač mluvil tak moc medicínský. Takový všechno akorát. Tahle nás fakt rozesmála.
@campús ahoj tak to je super gratuluji
, já sem dnes byla u svého doktora, protože mě něco vydesilo ale vše je oka a prcek už má 9mm ![]()
Holky prosímvas podle čeho se u nás co jsme prošli umělým počíta kolikátý týden tt jsme? Bavili jsme se o tom s kámoškou že podle transferu odpovídám 4tt ale velikost plodu je 9mm a to sedí až na 6tt a víc děkuji za vysvětlení
@Safinol počítá se to od prvního dne poslední menstruace, takže ten týden co máš menstruaci, tak se to bere jako 1.tyden těhotenství
někde je to detailně popsané, ale nevzpomenu si kde
. Ale já to řešila teď, protože mi to taky vrtalo hlavou jak to vlastně je
@Ivule82 aha takže jako úplně klasické otěhotnění přirozenou cestou, dekuju ![]()
@Safinol asi tak. Nemáš za co. Přeji ti ať je vše v pořádku a dockas se toho nádherného uzlíčku ![]()
@Ivule82 děkuji moc, já jsem právě dnes byla nucena jet raději k lékaři i když mě ješte hlídá repromeda a naštěstí vše v pořádku a velikost plodu je 9 mm a odpo u mě byla kamarádka a tak jsme se o tom bavili ze kdo ví jak se to počítá nám co byli na umělém a transferu, tak teď už mám jasno, děkuji moc ![]()
@nika5555 ahoj, no teď asi dobrý. Dvakrát jsme krváceli s křečema, poslední dva dny se motam jak opilá, ale mimi je prý v pohodě. Vždy na nás mává na ultrazvuku. Jsme v 13+4 TT, naposledy jsme měli 5.59 cm. Příští pondělí jdu opět na kontrolu. @Safinol to počítání mi stejně přijde hrozně od oka. Mě už to 4× přepisovali.
@Safinol ano, to pocitani tt je od 1 dne posledni ms. Na ultrazvuku mi to pokazde o jeden den posunuli, ale podle me to v tom prvnim trimestru plus minus kolisa a pak uz to bude jasnejsi. a co ze se ti prihodilo, zes musela k doktorovi?? Ja jdu ve ctvrtek uz take ke svemu doktorovi, tak snad to bude ok a do Repromedy se vratim az za nejaky ten patek pro sourozence ![]()
@nika5555 jasně no není to asi úplně na den přesně že, ale sem plasan ráno sem zavadela utrogestan a přišlo mi že mám na prstů maličký černý hlen tak sem se lekla a hned sem alarmovala chlapa do práce a ten ať zavolám radši ke svýmu že je to blíž než do Brna tak sem jela a vše ok tak sem klidnější nic už jinyho že mě nevyšlo jen ta malá tecicka
@Eileen9 jejda tak pak si vyber vid no ale oni snad vědí jak to dobře počítat
drz se kocko hlavně v klidu já mám nákazany ležení a klídek tak kupodivu dodrzuju to ![]()
@Safinol ono se to že začátku dá. To se i dobře spí. Když teď už mě to fakt nebaví
už mám přečteno několik knih, sleduju nespočet seriálů…
Ahoj holky, od včera beru k lékům ještě Estrofem- pročítala jsem leták a jsem z něj taková divoká. Na co to vlastně je? Doktorka byla včera tak rychlá, samí vtípek, že jsem asi zaregistrovala to,že je to,aby se plod udržel? Beru 1-0-1. Díky za odpověd ![]()
@campús ahoj já měla 3 denně jenže mě bolel žaludek tak mi to stáhla na 2 je to na vyvážení hladiny hormonů, jinak jako číst leták je to je celkem. Hardcore no když sem četla radši sem v polovině přestala
@Safinol no praaaaave, jsem do toho koukala, má co to jako je, že jsem to taky pak radši složila a uložila zpět ![]()
Díky za odpověď. A jak jde odpočinek? ![]()