Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
13.11.18 10:50

@Eileen9 Tak uz mam za sebou prvni injekce. Gonal me nebolel vubec. Luveris jsem trosku citila. V patek jdu na ultrazvuk. Tokarewa ma dovolenou, tak jdu k Zobacovi. Jaky je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
13.11.18 11:21

@Hancababy ahoj taky v pátek jedu na ultrazvuk a pevně doufám že pudu k dr.Matskule k Zobačovi se mi nechce každá tu na něj máme svůj názor,nejlepší bude když si ho na něj uděláš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.11.18 11:29

Jak tak čtu , tak v pátek bude v Repromědě nával …taky tam jdeme :-) Jdeme pro výsledky na genetiku, můžu se zeptat na jak dlouho to tam na té genetice je?A pak mám vyšetření u Mudr. Zobače,ale to se asi budu muset přeobjednat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.18 11:37

@Safinol No jsem zvedava. Moc se mi k nemu nechce. Doufam ze to bude moje prvni a posledni setkani s nim.
@saiimona Na genetice jsme byli asi 15 minut. K Zobacovi jdeme na 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.11.18 11:41

@Hancababy tak to se tam potkáme :) já měla jít k Zobačovi na 15:30.Ale budu se muset přeobjednat, protože jsem nečekaně dostala MS, což je u mně neobvyklé, normálně jí bez hormonů nemám :think: takže tam budeme muset jen na genetiku a pak se budu muset objednat na vyšetření znovu :zed: Mně teda děsí co tu o něm píšete, protože mně ho doporučoval můj gyn., s tím, že nám nebude vnucovat žádná nepotřebná placená vyšetření apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.18 11:45

@saiimona Tak to je super :) muzu se zeptat v jakem stadiu pripravy jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
13.11.18 11:45

@Hancababy kočko první ano ale poslední ne,byla sem u něj kolikrát a teď v pátek je tky možný že pudu k němu,to víš jak tam není Tokareva a i dyž tam je tak jde člověk k jinýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.11.18 11:48

Já byla 2× u Zobace a 1× u Matskula. A neměla jsem s ním problém. Ale na to, že je mladý, je takový bez života. Za to Matskula- to je srandistka. To jsme se smáli tam celou dobu. A furt říkala- to je sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.18 11:50

@Safinol No to mi ani nerikej. S Tokarewou jsem fakt spokojena. Dnes jsem byla rozhozena z injekci. A kdyz mi na recepci rekli ze pujdu k Zobacovi, tak jsem byla uplne v haji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.11.18 11:59

@Hancababy my jsme úplně na začátku :roll: před měsícem jsme teprve byli na krvi, mezitím měl manžel spermio a teď jdeme pro výsledky genetiky a měla jsem jít na vyšetření k tomu Zobačovi,ale jak jsem psala, nečekaně jsem dostala MS,tak se budu muset přeobjednat :roll: takže se to protáhne zase. Každopádně bez hormonů nemám vůbec cyklus tak jsem zvědavá co se bude dít.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.18 12:05

@saiimona Ja mam zas malo folikulu. Dnes jsem zacla stimulovat. V patek utz jak se to vyviji. Tak se tam potkame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.11.18 12:17

@Hancababy tak snad bude stimulace úspěšná!!Já jsem užívala Clostibegyt a Duphaston a podle všeho se mi vůbec folikuly netvoří :think: . Při prvním těhotenství jsem otěhotněla hned po prvním cyklu s Clostibegytem , teď už na něj vůbec nereaguji. :roll: ale po hormonech jsem měla aspoň MS,bez nich třeba 3 měsíce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.18 12:25

@saiimona Doufam ze bude. Urcite ti nasadi neco co zabere. Ja beru k injekcim jeste Femaru a vitaminy Fertility blend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.11.18 12:43

@Hancababy a je tvoje první stimulace? Uvidíme co nám navrhnou, manžel počítá s částkou kolem 30 000kc co nám řekli poprvé, víc do toho dávat nechce :roll: tak snad nám to tak nějak vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
13.11.18 13:06

@saiimona Ano moje prvni stimulace. Tak doufam ze se nam zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí