Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eileen9 Tak uz mam za sebou prvni injekce. Gonal me nebolel vubec. Luveris jsem trosku citila. V patek jdu na ultrazvuk. Tokarewa ma dovolenou, tak jdu k Zobacovi. Jaky je?
@Hancababy ahoj taky v pátek jedu na ultrazvuk a pevně doufám že pudu k dr.Matskule k Zobačovi se mi nechce každá tu na něj máme svůj názor,nejlepší bude když si ho na něj uděláš sama
Jak tak čtu , tak v pátek bude v Repromědě nával …taky tam jdeme
Jdeme pro výsledky na genetiku, můžu se zeptat na jak dlouho to tam na té genetice je?A pak mám vyšetření u Mudr. Zobače,ale to se asi budu muset přeobjednat… ![]()
@Safinol No jsem zvedava. Moc se mi k nemu nechce. Doufam ze to bude moje prvni a posledni setkani s nim.
@saiimona Na genetice jsme byli asi 15 minut. K Zobacovi jdeme na 15:45
@Hancababy tak to se tam potkáme
já měla jít k Zobačovi na 15:30.Ale budu se muset přeobjednat, protože jsem nečekaně dostala MS, což je u mně neobvyklé, normálně jí bez hormonů nemám
takže tam budeme muset jen na genetiku a pak se budu muset objednat na vyšetření znovu
Mně teda děsí co tu o něm píšete, protože mně ho doporučoval můj gyn., s tím, že nám nebude vnucovat žádná nepotřebná placená vyšetření apod. ![]()
@saiimona Tak to je super
muzu se zeptat v jakem stadiu pripravy jsi?
@Hancababy kočko první ano ale poslední ne,byla sem u něj kolikrát a teď v pátek je tky možný že pudu k němu,to víš jak tam není Tokareva a i dyž tam je tak jde člověk k jinýmu
Já byla 2× u Zobace a 1× u Matskula. A neměla jsem s ním problém. Ale na to, že je mladý, je takový bez života. Za to Matskula- to je srandistka. To jsme se smáli tam celou dobu. A furt říkala- to je sranda.
@Safinol No to mi ani nerikej. S Tokarewou jsem fakt spokojena. Dnes jsem byla rozhozena z injekci. A kdyz mi na recepci rekli ze pujdu k Zobacovi, tak jsem byla uplne v haji ![]()
@Hancababy my jsme úplně na začátku
před měsícem jsme teprve byli na krvi, mezitím měl manžel spermio a teď jdeme pro výsledky genetiky a měla jsem jít na vyšetření k tomu Zobačovi,ale jak jsem psala, nečekaně jsem dostala MS,tak se budu muset přeobjednat
takže se to protáhne zase. Každopádně bez hormonů nemám vůbec cyklus tak jsem zvědavá co se bude dít.. ![]()
@saiimona Ja mam zas malo folikulu. Dnes jsem zacla stimulovat. V patek utz jak se to vyviji. Tak se tam potkame ![]()
@Hancababy tak snad bude stimulace úspěšná!!Já jsem užívala Clostibegyt a Duphaston a podle všeho se mi vůbec folikuly netvoří
. Při prvním těhotenství jsem otěhotněla hned po prvním cyklu s Clostibegytem , teď už na něj vůbec nereaguji.
ale po hormonech jsem měla aspoň MS,bez nich třeba 3 měsíce nic.
@saiimona Doufam ze bude. Urcite ti nasadi neco co zabere. Ja beru k injekcim jeste Femaru a vitaminy Fertility blend.
@Hancababy a je tvoje první stimulace? Uvidíme co nám navrhnou, manžel počítá s částkou kolem 30 000kc co nám řekli poprvé, víc do toho dávat nechce
tak snad nám to tak nějak vyjde ![]()
@saiimona Ano moje prvni stimulace. Tak doufam ze se nam zadari.