Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hancababy nás to vyšlo skoro na 50 se vším. Počítali jsme podle jejich rozpočtu cca 35. A to nám ještě nabízeli to PGS za 55. To jsme si nenechali. Nejsme u VZP
@campús Nam to vypocitali taky na 50.
@saiimona Boli me bricho na leve strane. Ale to muze byt od ms.
A je tu někdo, komu řekli cca 30 000Kč a platil kolem těch 30 000 Kč?
@Hancababy A jinak žádný problém nemáš?Jako třeba nevolnost nebo tak? Já jen na co se připravit … ![]()
@saiimona Mela jsem dnes prvni aplikaci. Tak uvidim co se se mnou bude dit do patku.
Holky já jdu v pátek taky
na krev a utz po KETu a doufám, že půjdu k dr. Matskula. Snad ne Zobac ![]()
Jinak jsme měli naceneno na cca 33 tis a jsme zhruba na 45 tis.
@Hancababy prosimtě zas kliid to přežiješ neurve ti hlavu zas rozumně člověk to musí brát tak jak to je,já to nějak už neřeším hlavně aby nám kontrola dobře dopadla a jinak mi je fuk kdo tam bude,jinak mě bolel podbřišek těsně před odsátím jak blázen v práci den před sem se ani smát nemohla a pak po odsátí tři dny mimo ale dalo se vše vydržet
Holky, taková otázka mimo - jíte v těhotenství paštiky? Jsem teda úplně na začátku. Ale nechci nic zanedbat. Paštiky mam hrozně ráda, ale někde jsem dřív četla, že by se neměli. Pak vím, že ne tatarak třeba. Ještě něco víte, co se nemá?
Děkuji
@campús ahoj, ja jim vse. krom teda toho syroveho masa. Zrovna ted jsem mela pastiku
Jim, na co mam chut. Snazim se vybirat kvalitni produkty. Je toho na netu mraky, co by se nemelo, ale myslim, ze pokud se to konzumuje s mirou, nevadi.
Příspěvek upraven 13.11.18 v 19:09
@Hancababy já snad dobrý,občas mě zabolí podbřišek a v prsou ale jinak dobrý a dost mě pobolívá často hlava tak uvídíme co mě ještě čeká ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď