Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol to bude dobrý, věř tomu a bude !!! jsem s tebou!
hlavně klid
je docela možný, že ho tam Zobač neviděl, vždyt ho znáš, nemá ještě zkušenosti… kolikrát tam neviděl nic, podíval se někdo jiný a viděl hned…
@veri77 to se mu fakt stává? To je taky teda doktor na svém místě. ![]()
@veri77 tím se taky uklidňujeme snad to tak je a v pondělí bude vše dobré a já budu třeba jen muset ležet a nic jiného, dekuju za podporu ![]()
@Safinol přesně, buď v klidu, lež, odpocivej. Zobac beztak jen prehlidl.. S nikým se neradil?
@Life.love nene s nikým jen sestra tam byla ale ta na ultrazvuk nekouká, odpočívám neboj, no nadesil nás až až jako že sem ohrožena potratem a ze si myslí že se to špatně vyvíji pak se neboj
@Safinol moc držím palce. Naprosto chápu situaci, když ležím v nemocnici s hematomem o velikosti miminka a permanentně špinim nebo krvácím. Naštěstí mám skvělé doktory a úžasné sestřičky. Dokonce mám ted pokoj sama pro sebe. Včera ne na jednu stranu doktor uklidnil, ale i vydesil. Miminko bylo v pořádku, tancovalo jak o život, ale zároveň mi řekl, že nikdy nemůže vyloučit riziko potratu, proto si mě tu ještě nechají. Když můžu porovnávat, tak v podstatě ležím v posteli už od srpna a stejně se sem tam něco děje. Holka, musíme být bojovnice i za ty naše prďolky, i když třeba ještě nejsou vidět. ![]()
@Safinol on by se měl k pacientkam chovat jinak. Žádná empatie, nic. Ale určitě to dobře dopadne. Já jdu zítra na krev a utz po KETu. Doufám, že ne k němu.
@Eileen9 kocko ty si taky zažívás chudero však sem si na tebe hned vzpomněla ze ty ses od samyho začátku v nemocnici a pořád nějaký patálie, mi řekni z čeho ty hematomy sou akorát nás trapeji, no hlavně že si v pořádku ale do porodu budeš mít strach vid což je pochopitelné, taky tě tak bolí víc podbrisek? Mě právě začalo hrozně bolet břicho v podbřišku říkám si asi zas mě tlačí curani tak jdu a na papíře krev tak proto sme hned jeli, no hlavni ted je aby v pondeli bylo videt ![]()
@Life.love on má celkově zvláštní přístup uklidnit neumí vždy jen vyděsí Teda no, měl by se nad tím zamyslet, tak hlavně ať dobre dopadnes kocko ![]()
@Safinol podbřišek sem tam poškubává, občas poboliva, většinou se místa střídají. Jednou mě bolelo i břicho při tom, ale vše bylo prý v pořádku. Je to taková ta bolest hodně připomínající menzes.A hodně chodím čůrat. Ono vždy je na tom nejhorší ta nevědomost, zda je vše v pořádku a co když doktor něco náhodou přehlédl..(to se mi už taky stalo).
@Safinol
Moc zdravím! Tak jak včerejšek? Moc jsem na vás všechny myslela
…
@Eileen9 právě takhle ty bolesti taky mám, sex Teda ne na ten sme si od transferu ani nevzpomeli, ale jinak bolest jak na ms časté curani, no jako v noci sem moc nespala a pořád přemýšlela že snad doktor jen prehlidl embryo
@aidule Dobre rano, no včera jsem začala spinit tak sme hned jeli do repromedy a byl tam Zobac, tak mi dělal ultrazvuk brali krev, mám hematom a embryo zas neviděl takže nás připravil na nejhorší takže se bojíme a já sem celou noc nespala
@Safinol
Hele, hlavne klid! Doktorka tam nebyla, ze by se na vas podival i nekdo jiny, nez doktor? Hematom ma spoustu zenskych, nemusi to byt konecna!!! Drzte se, šetřete se a po vikendu se uvidi
!!!