Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
17.11.18 08:51

@saiimona Ja ještě stimuluji. Zvýšili mi davku Gonalu na 250. Tak uvidíme kolik jich tam zítra bude. Ale už bych je nejradši měla venku. Bricho mam jak balon :) Asi bude v Ikey narváno. Ale tchýně si chce vybavit novou kuchyň a v Třebíči je vše dvakrát dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
17.11.18 16:55

@Hancababy aaaa tak to držím pěsti :) Mně právě Zobač říkal,že bych nemusela mít vysoký dávky léků na stimulaci..že spíš bude problém tam ta ovulace ,jestli se potvrdí to PCOS :zed: tak uvidíme.Tak to asi bude dražší v Třebíči ,to je pravda!!Tak přeju dobré pořízení tchýni.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.11.18 18:35

@saiimona Dekuji. A kdy jdes zas do Repromedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
17.11.18 19:48

@Hancababy mám jít ve čtvrtek na ultrazvuk… :) A podle toho jestli tam budou nějaká folikuly se rozhodneme jestli zkusíme přirozeně ještě a nebo půjdeme do IVF :-) :) Dej vědět jak dopadnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.11.18 20:30

@saiimona Urcite napisu. Ja mela malo folikulu. Uz se mi po stimulaci nejake vytvorily, ale porad je jich malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
17.11.18 21:02

@Hancababy mně právě Zobač řekl,že podle výsledků krve mám dobré hladiny hormonů a že by se mohlo eventuálně podařit i otěhotnět přirozeně, ale teda pokud se nepotvrdí a ultrazvuku ten polycystický vaječník… což je asi dost možný, protože už to zmínil i můj Mudr. než mně odeslal do Repromedy.P
A Zobač říkal,že by nedával ani moc léků na stimulaci aby nedošlo k hyperstimulaci… :roll: tak jsem zvědavá… :) snad tobě ta zvýšená davka Gonalu pomůže… :palec: je to vše hrozně zdlouhavé, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.11.18 01:22

@saiimona Ano je to hodně zdlouhavé. Uvidíš jak ti dopadne ultrazvuk. Právě když jsme byli u Tokarewy tak říkala že by nam doporučila vajíčka od darkyne. Přítel říkal že to prvně zkusíme s mými. Jestli máš dobrou hladinu hormonů tak u tebe to bude rychlé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
18.11.18 11:58

@Hancababy Tak Zobač říkal, že máme dobré výsledky, jen že by tam mohl být ten polycystický vaječník, ale to bude vědět 100% až po ultrazvuku. Takže se to dozvíme ve čtvrtek. Jinak z hlediska genetiky by početí prý nic bránit nemělo. Takže problém asi bude s těmi vajíčky, protože jak jsem tu už někde zmiňovala uživala jsem 3 měsíce Clostylbegyt a Duphaston a po tu dobu se mi nepodařilo otěhotnět. A podle mého Mudr. se mi neuvolňují vajička, protože jsem vždy kolem 12 DC chodila na ultrazvuk a tam prý nebyla žádná vajíčka :nevim: tak uvidíme teď. Je super, že máš podporu přítele a že to chce zkusit ještě takto, na vajíčka od dárkyně je čas..když to nepůjde. :) Jak jste dnes dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.11.18 12:10

@saiimona Ted jsme sem prijeli. Cekam az me zavolaji. Jsme tu cela rodina :) je super ze mate dobre vysledky. A co se tyka vajicek, tak te nastimuluji a vajicka se vytvori :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
18.11.18 13:09

@Hancababy Tak hlavně, aby celá rodinka přinesla štěstí :-) a bylo tam spoustu vajíček :-) No já si právě myslím, že když už dojde na stimulaci, tak už budou chtít to řešit IVF, že už to pak nenechají přirozeně… My máme tedy už jednu dcerku- přirozeně, ale teď se vůbec nedaří :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.11.18 18:41

@saiimona Tak mi nasli jeden vetsi folikul v kterém by mohlo být vajíčko. Ty ostatní jsou prý moc malé. Přidali mi třetí injekce na zastavení ovulace aby ten jeden bobisek nepraskl. V úterý jdu zas na ultrazvuk a ve čtvrtek nebo v pátek bych měla jit už na odsati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
18.11.18 19:33

@Hancababy tak to je dobrá zpráva ne?To by mohlo vyjít i s tvým vajíčkem :kytka: tak moc držím pěsti!?A co v Ikeii?Asi narvano , že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.11.18 19:51

@saiimona Věřím tomu že to klapne s mým vajíčkem :) v Ikei to bylo strašný. Jsem z toho nakupování vyřízená. Dokonce jsem tam potkala kolegyni z prace z Jihlavy. To by se mi tak chtělo jet z Jihlavy do Brna. Ještě v tomhle počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
18.11.18 21:51

@Hancababy ještě mně napadlo a na to jsem se vlastně v Repromedě neptala, proč tedy nenastimuluji ženu až k ovulaci a nenechají to a přirozeném početí?Nejde to tak?Psala si, že ti dali léky na potlačení ovulace,ale přece kdyby si měla ovulaci,tak by to mohlo vyjít ne? :think: No jasné,právě to tam teď bude narvano pořád…lidi tam chodí zabíjet čas :think: a navíc se blíží Vánoce…to zase bude :zed: Tak to je náhoda s tou kolegyni… :dance: nejlepší tam je jít v týdnu doooledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.11.18 23:03

@saiimona Na to jsme se ptali. Ale partner ma jen.2% morfologicky normalnich spermií. Takže u nas je jasné IVF. Třeba by to u vás šlo takhle. Zkus se na to zeptat. No do Ikei už zas dlouho nepůjdeme. Ale chtěla bych se podívat na výstaviště na Titanic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí