Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@saiimona Ja ještě stimuluji. Zvýšili mi davku Gonalu na 250. Tak uvidíme kolik jich tam zítra bude. Ale už bych je nejradši měla venku. Bricho mam jak balon
Asi bude v Ikey narváno. Ale tchýně si chce vybavit novou kuchyň a v Třebíči je vše dvakrát dražší.
@Hancababy aaaa tak to držím pěsti
Mně právě Zobač říkal,že bych nemusela mít vysoký dávky léků na stimulaci..že spíš bude problém tam ta ovulace ,jestli se potvrdí to PCOS
tak uvidíme.Tak to asi bude dražší v Třebíči ,to je pravda!!Tak přeju dobré pořízení tchýni.. ![]()
@Hancababy mám jít ve čtvrtek na ultrazvuk…
A podle toho jestli tam budou nějaká folikuly se rozhodneme jestli zkusíme přirozeně ještě a nebo půjdeme do IVF
Dej vědět jak dopadnete.
@saiimona Urcite napisu. Ja mela malo folikulu. Uz se mi po stimulaci nejake vytvorily, ale porad je jich malo.
@Hancababy mně právě Zobač řekl,že podle výsledků krve mám dobré hladiny hormonů a že by se mohlo eventuálně podařit i otěhotnět přirozeně, ale teda pokud se nepotvrdí a ultrazvuku ten polycystický vaječník… což je asi dost možný, protože už to zmínil i můj Mudr. než mně odeslal do Repromedy.P
A Zobač říkal,že by nedával ani moc léků na stimulaci aby nedošlo k hyperstimulaci…
tak jsem zvědavá…
snad tobě ta zvýšená davka Gonalu pomůže…
je to vše hrozně zdlouhavé, že?
@saiimona Ano je to hodně zdlouhavé. Uvidíš jak ti dopadne ultrazvuk. Právě když jsme byli u Tokarewy tak říkala že by nam doporučila vajíčka od darkyne. Přítel říkal že to prvně zkusíme s mými. Jestli máš dobrou hladinu hormonů tak u tebe to bude rychlé ![]()
@Hancababy Tak Zobač říkal, že máme dobré výsledky, jen že by tam mohl být ten polycystický vaječník, ale to bude vědět 100% až po ultrazvuku. Takže se to dozvíme ve čtvrtek. Jinak z hlediska genetiky by početí prý nic bránit nemělo. Takže problém asi bude s těmi vajíčky, protože jak jsem tu už někde zmiňovala uživala jsem 3 měsíce Clostylbegyt a Duphaston a po tu dobu se mi nepodařilo otěhotnět. A podle mého Mudr. se mi neuvolňují vajička, protože jsem vždy kolem 12 DC chodila na ultrazvuk a tam prý nebyla žádná vajíčka
tak uvidíme teď. Je super, že máš podporu přítele a že to chce zkusit ještě takto, na vajíčka od dárkyně je čas..když to nepůjde.
Jak jste dnes dopadli?
@saiimona Ted jsme sem prijeli. Cekam az me zavolaji. Jsme tu cela rodina
je super ze mate dobre vysledky. A co se tyka vajicek, tak te nastimuluji a vajicka se vytvori ![]()
@Hancababy Tak hlavně, aby celá rodinka přinesla štěstí
a bylo tam spoustu vajíček
No já si právě myslím, že když už dojde na stimulaci, tak už budou chtít to řešit IVF, že už to pak nenechají přirozeně… My máme tedy už jednu dcerku- přirozeně, ale teď se vůbec nedaří ![]()
@saiimona Tak mi nasli jeden vetsi folikul v kterém by mohlo být vajíčko. Ty ostatní jsou prý moc malé. Přidali mi třetí injekce na zastavení ovulace aby ten jeden bobisek nepraskl. V úterý jdu zas na ultrazvuk a ve čtvrtek nebo v pátek bych měla jit už na odsati
@Hancababy tak to je dobrá zpráva ne?To by mohlo vyjít i s tvým vajíčkem
tak moc držím pěsti!?A co v Ikeii?Asi narvano , že?
@saiimona Věřím tomu že to klapne s mým vajíčkem
v Ikei to bylo strašný. Jsem z toho nakupování vyřízená. Dokonce jsem tam potkala kolegyni z prace z Jihlavy. To by se mi tak chtělo jet z Jihlavy do Brna. Ještě v tomhle počasí.
@Hancababy ještě mně napadlo a na to jsem se vlastně v Repromedě neptala, proč tedy nenastimuluji ženu až k ovulaci a nenechají to a přirozeném početí?Nejde to tak?Psala si, že ti dali léky na potlačení ovulace,ale přece kdyby si měla ovulaci,tak by to mohlo vyjít ne?
No jasné,právě to tam teď bude narvano pořád…lidi tam chodí zabíjet čas
a navíc se blíží Vánoce…to zase bude
Tak to je náhoda s tou kolegyni…
nejlepší tam je jít v týdnu doooledne ![]()
@saiimona Na to jsme se ptali. Ale partner ma jen.2% morfologicky normalnich spermií. Takže u nas je jasné IVF. Třeba by to u vás šlo takhle. Zkus se na to zeptat. No do Ikei už zas dlouho nepůjdeme. Ale chtěla bych se podívat na výstaviště na Titanic ![]()