Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@campús já měla trochu takové světle krve, tak proto jsem volala radši.
Budu držet palce, ať dopadne utz dobře.
@Life.love děkuji moc. Já volala taky hned. Člověk neví. Radši volat zbytečně než něco zanedbat.
Každý den jen mi teda dost blbe
a pořád bych spala.
@campús přesně, radši zbytečně než vůbec. Já se zítra objednám na dřívější utz a snad to bude dobrý
jinak já minulý týden měla pořád na něco chuť a hlad a tento týden naopak
a mám břicho nafoukle jak v 5.mesici
jen spi a odpocivej ![]()
Ahoj holky. Prosím vás mám dotaz. Za jak dlouho po odběru vajíček jste mohly jít domů?
@Life.love Děkuji. A jak jsi se potom cítila? Mám si s sebou vzít nějaké osobní věci? Krvacela jsi po tom?
@Hancababy taky jsem šla po 2 hod. S sebou nic, vše dostanete. Po odběrech jsem si říkala,jak mi nic není, ale k veceru už jsem to začala dost cítit y druhý den jsem myslela, ze bude po mě. Bylo mi hrozně zle. Pak ještě dalsi den a pak už jak když luskne, mi nic nebylo. Nekrvacela jsem vůbec. Kdy jdeš na odběry? Samozřejmě nechci strašit. Někomu třeba nebylo nic. Mě říkali, že jsem měla fakt velkou úrodu vajíček, tak se nediví. ![]()
@campús Jdu v sobotu. Já moc folikulu nemám. Je jich tam asi 6. Ale o to víc budou určitě silnější ![]()
@Hancababy určitě. Na množství nezáleží.
hlavně, že to budou siláci . Držím moc palce. A hlavně,ať je pak dobře. Hlavně odpočívat.
@campús Děkuji. Ja odpocivam skoro porad
jsem na neschopence. Ve fabrice bych si nezvládla pichat injekce.
@Hancababy radši si Vem intimku nebo vložku. Jinak po odběru docela ok, ale po cestě domů už mi začínalo být zle a pak asi 3 dny jsem sotva lezla. Ale neboj se, na každého to působí jinak
@Eileen9 Když ty výpočty fungují jen při pravidelnosti cyklu … taky mám jít 12 DC na ultrazvuk, ale třeba minulý měsíc jsem měla 3 dny zpoždění, takže cyklus byl delší, tím pádem se může posunout ovulace (pokud by proběhla) i tento měsíc…
Každopádně uvidíme ve čtvrtek co mi řeknou. ![]()
Když tak pročítám vaše příspěvky , je tu někdo, kdo nekrvácel nebo nešpinil po transféru? Já mám pocit, že tu všechny píšete, že na začátku jste krvácely nebo špinily
A že vám všem říkají že to je normální … ![]()
@saiimona já spinila jen trošičku jen 1 dopoledne. Ale vůbec nee krev. Jinak jsem nespinila vůbec. (a snad ani nebudu) Ale radši jsem tam zavolala hned ráno. Ale odpo už pak nic.
ahoj holky tak sem tak nad vším přemýšlela a říkám si že sem asi jako ženská zkrátka selhala že k čemu sem když nedokážu chlapoj kterýho miluju a on mě,ani dát dítě,svýmu tátovi vnouče.Jedna má známá bývalá spolužačka ze zš má chlapa kterej tvrdí že ženská co není schopná mít děti je akorát k odstřelu,tak mě někdo zastřelte ať je klid…co jinýho už semnou.Ještě mě npadlo že je dost možný že s epo těch všech dávkách homronů a injkecí ani sama nerozkrvácím že mě asi čištění nemine,ale asi se není moc čeho bát že?uspávají u toho? achjoo teď je to na hov… období
![]()