Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
22.11.18 08:25

@saiimona v neděli to byl měsíc, co jsem po transferu. A dnes utz druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.11.18 08:32

@campús juuu tak to je super, dělají ultrazvuky celkem často že?Taky jedu dnes na ultrazvuk… ale abych zjistila jestli mam nebo nemam polycystický vaječník :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.11.18 08:58

hoj no panejo taky to máte pestrý,ale hlavně je holčička na tom takhle dobře,taky mám lehkou dmo,jezdily jsme na neurlogii cvičili vojtovku a dneska by mi to nikdo nehádal táta se mi maximálně věnoval,vždy jsem si připadala hloupě v čekárně mezi všemi dětmi na vozíku a já tam jediná běhala a skákala panáka,a o to víc jsem vděčná že jsem na tom jen tak že dopadám o trochu víc na špičky nic víc že mě rychleji bolí nohy ale ni viditelného a nic co by mě nejak omezovalo,JInak můj chlap taky rád hraje na pc ale zase ví kdy je potřeba to vypnout a dělat něco jiného,maminka ho asi naučila dobře přijde z práce sám si naloží jídlo ohřeje talíř odnese.Popdorou je neskutečně velkou,ale ten čas kdy se ten čas naplní??copak 5 let je málo?copak po těhle ranách už to nestačilo?neprošli jsme už tak dost velkou zkouškou?proč kde jaká kurv. má dítě jen se o chlapa otře a pak je týrá,nebo rovnou zabije a pohodí do kontajneru jak pytel z odpadkama,a slušný lidi mají tyhle trable,proč to tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.11.18 09:05

@Eileen9 No lehký to není je to nápor na psychyku, v noci nespím,pak je mi přes den zle jak sem nevyspalá,ale asi už to tělo nevydrželo a na dnešek sem spala jak dřevo a ani sem se nevzbudila když vstával chlap do práce,jo moje setřenka na tom je stejně nevím sice kolikrát a jak dlouho to zkoušeli ale ve finále když se povedlo bylo to mimoděložní a po tomse už rozhodli to nezkoušet,nervy a zdraví má jen jedno,a když zkusili adopci tak vzhledem k tomu že jsou oba neslyšící tudíž pro někoho mentálně mimo a absolutně nechopný( její muž má řidičák jezdí autem z prahy až na moravu a všude možně,dělá na ruzyni v kuchyni,sestřenka,dělala v hotelu teď dělá ve školní jídelně)oba žijou normálně jako my vše si vyřídí a tak,ale bylo jim nabízeno dít buď postižené,nebo cikánek.Jinak vánoce si nemám letos v plánu moc užívat popravdě bych je nejraději vypustila uplně a radsi někam s chlapem jela,jenže na horách všude plno a zase by sme nemohli tátu nechat na svátky samotnýho takže to musim přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
22.11.18 13:00

@campús @saiimona Ahoj holky. Tak co ultrazvuk? Jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.11.18 14:51

@Hancababy Ahoj, tak já jsem dopadla dle očekávání… :think: dnes jsme tam čekali skoro hodinu, než jsme přišli na řadu, nakonec jsem nebyla ani u Mudr. Zobače (kam mně objednávali), ale u Mudr. na M… nevím přesně vím že je Iryna. Takže mám polycystické vaječníky (takže tento cyklus už nic, jak řekla Mudr.) a máme jít 4.12 k ředitelce Repromedy (Mudr. Veselá, má někdo zkušenost?) na konzultaci. Protože mám různé hladiny hormonů, některé jsou velmi vysoké a některé velmi nízké.. :zed: takže to s námi prý probere Mudr. Veselá. Prý se bojí aby u mně nedošlo k hyperstimulaci, že to nemají rádi. Jediné co nechápu, jak se mi tedy podařilo přirozeně otěhotnět s dcerkou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.11.18 14:55

@saiimona ahoj nechci znít jakože dělám chytrou ale i já mám pco, a kamrádka taky já druhý stupeň ona první a má deti bez potíží,ono se po 30 prý pco může zhoršit,takže je možné že jsi měla první stupeň a tudíž to šlo dobře a teď to můžeš mít nějak horsí a proto to nejde,já teda sem měla taky ty hladiny různé ale u ředitelky jsem nebyla,tak Ti přeju víc štěstí než jsme měli my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.11.18 14:57

@Safinol Já věřím, že ještě hodně vycvičíme, stále hodně rehabilitujeme, cvičíme Vojtovku, Bobatha, docházíme na TheraSuit, jezdíme do lázní, věřím, že všechno ještě bude mít nějaký vývoj. :think: Jo občas mně to taky přijde „usměvný“. že mi jsme na neurologii relativně v pohodě a spoustu dětiček tam je na vozíku. Naštěstí Anet má lehkou formu DMO- triparezu s levostrannou převahou…Takže pokud se na to člověk hodně soustředí je to poznat.Jinak souhlasím, je spoustu žen co dítě ani nechtějí a stačí když kolem nich chlap „projde“ a jsou těhotné a ty které se snaží tak jim to prostě nejde :zed: Ale musíme věřit , že bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.11.18 15:02

@Safinol nevím proč tam jdeme :nevim: Mudr. říkala, že mají 2 měsíce dopředu plno a já jí říkala, že bychom to chtěli zkusit další cyklus, pak odešla a přišla, že nám domluvila u ředitelky, že mám různé ty hladiny hormonů. Jako vím, že jsem měla cysty na vaječnících i před dcerkou,ale jak říkám otěhotněla jsem … a teď je problem, nereaguji ani na Clostylbegyt ani Duphaston nějak nepomáhá.Sliznici mám prý pěkně narostlou ale prostě nebudu mít ovulaci :zed: Tak uvidíme co nám řeknou na té konzultaci 4.12. Třeba nám IVF ani nedoporučí , už očekávám vše. Mně je teď 31 takže tak moc za 30kou nejsem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
22.11.18 15:04

@saiimona Tak toho bych se nebála. Oni ti nastaví hormony tak, aby ti narostla vajíčka, ale aby se ovulace nespusitila. U IVF není ovulace žádoucí. Dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.11.18 15:05

@saiimona tojo ale nikdy nevíš kdy se to mohlo toočit do svýho těla nikdy nevlezem,jako to pco je pro zlost a k ničemu to není,ale ty máš tu obrovskou výhodu v podobě vaši princezny ale my jsme měli mít první a v lednu mě bude 33 takže roky už taky nabývají tudíž se bojím že všechny naše naděje a šance sou ty tam,navíc jsem se dnes dověděla že od pojišťovny už nemáme nárok ani floka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.11.18 15:15

@fiona313 Tak já se toho nebojím, chci to určitě zkusit.Ale Mudr. říkala, že se oni bojí té hyperstimulace, že některé hladiny hormonů mám hodně vysoké a některé hodně hodně nízké. K ovulaci u mně prý vůbec nedochází, tím, že mám PCOS. Tak nevím :nevim: Jsem zvědavá na tu konzultaci.
@Safinol nám bylo řečeno, že pojišťovna přispívá na 4 cykly.. :think: kolik pokusů jste měli vy? Akorát tam je nějaká podmínka, že první dva cykly se musí vkládat jen jedno embryo. Dokonce jsem se na to ptala i na pojišťovně. Tak naštěstí jsme měli dcerku před tou 30kou. A nezkoušela si někde nějakou jinou léčbu než hormonální? CO jsem četla, mělo by se dát udělat tzv.driling vaječníku (nevím jestli píšu dobře), že se naruší ten obal vaječníku a mohlo by dojít k uvolňování vajíček, ale je to dočasné řešení a většinou se ten stav vrátí :zed: a nebo prý pokud je to nějak z duvodu narušení inzulinu, tak se to prý dá spravit antideabetiky. Ale víc jsem k tomu zatím nečetla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
22.11.18 18:23

@saiimona Ahojky. Určitě ti nastaví hormony tak aby ti sedly. Dnešní medicína už je hodně pokročilá. Já jdu v sobotu už na odběr vajíček. Doufam že z toho mála co tam mám budou kvalitní vajíčka. A že se embrya budou dobře vyvíjet. Pak budeme čekat na leden až nám začne platit VZP a budou dělat genetický screening embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.11.18 20:18

@Hancababy Tak to jsou dobré zprávy :palec: Budu na vás myslet aby to vyšlo co nejlépe. A jakou jste měli pojišťovnu? My máme vojenskou a bylo nám řečeno, že s ní není problém. No uvidíme co nám řekne ta Mudr. mám z toho docela obavy a říkám si jestli to nejde nějak řešit .. nevím teda jak, jen co jsem četla na internetu, že by se mohla chirurgicky nějak narušit struktura toho vaječníku a mohl by začít fungovat, ale nikdy to není 100% a většinou se to stejně vrátí ten stav. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.11.18 20:38

Ahoj holky, u nás krásné zprávy. Srdíčko jsme viděli, fazolka (jak říkáme s chlapem) má 9mm :) byly jsme u Mudr Matskula a už jsme se rozloučili. Už budem chodit ke své. Říkala, že je vše naprosto v pořádku. Tak mám radost. Vychází mi to na 7tt.
Jinak co teď čtu, tak taky mám prvniho syna přirozeně. Vysadila jsem Ha a další měsíc byla v tom. Teď bych bez IVF neotěhotněla. Taky jsem se ptala a prý je to i věkem. (Synovi je 10)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí