Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol je mi to moc líto. Takhle se děsím kazde kontroly. Změnu práce doporučuju. Já to vzala před tím hodně zkrátka a šla jsem jen na poloviční úvazek, sice méně peněz, ale větší klid a čas na to se dát nějak dohromady. Furt jsi ale ještě mladá a i kdyby za nějaký čas, tak se to musí povést! ![]()
@Eileen9 jasne no ona zmena neuskodi a stejne je to u nas s praci bida slysim ze vsech stran jak tam ukrajinci maji prednost s praci a nase zensky zametaji takze co tam,jinak no mlada asi jo,ale do35 bych uz rada nejakeho prcka roky ubihaji vsem,jo a vypada to ze praci uz bych mela hned od noveho mesice kdyz dobre v pondeli dopadnu ukoncim neschopenku zajdu s tim do soucasne prace tam reknu ze smlouvu prodlouzit nechci dovyberu dovcu a trada mezi nove lidi do nove prace
@saiimona Já jdu zítra na ultrazvuk. To už nám řeknou kdy půjdu na odběr.
@Hancababy Já myslím, že to už pak jde rychle ne? Že už na nic čekat nebudou… Aspoň tedy mně to tak připadlo, když nám vysvětlovali postup… ![]()
@Safinol tak super, jako každý reaguje na to jinak. Někdo se potřebuje zabavit, takže by byl jen v práci a nekdo naopak potřebuje úplně vypustit. Já byla pro druhou variantu. @saiimona ono záleží na konkrétní situaci. Kamarádka má po odběrech už od prázdnin, ale udělal se jí hematom a od září je na neschopence a čekají až zmizí. A když tam je hematom, tak jí nic vkládat nebudou.
@Eileen9 aha
zase na jednu stranu to chápu,že nechtějí zbytečně riskovat a zavádět embryo když je tam hematom.A zeptám se úplně laicky… když už je vytvořené embryo a stačí zavést,tak se musí čekat do určité fáze cyklu,nebo se může zavést kdykoliv? ![]()
@Safinol je mi to moc líto
soucítím s tebou, život je nespravedlivý… neměla bys nárok na lázně? že by sis tam odpočla, odreagovala se… pokud máš vyloženě dg PCO, tak by ti lázně dát mohli, za pokus by to určitě stálo, zkus se na to poptat… určitě by ti to tam prospělo ![]()
@veri77 uvidime zlato za týden budem mít hlavy kldinější a pozeptáme se na všechny možnosti,teď se snažím dáavat do hromady,uklízím pomalu v poklidu,povídám si s tátou sem ráda že s náma bydlí člověk aspoń není dopoledne sám a nebulí nad sebou dost mi to pomáhá,ještě aby ne když je to můj taťka
@Safinol ahojky, teď jsem se dostala k netu a vidím špatné zprávy…
Je mi to moc moc líto.. Vůbec si nedokážu představit, jak ti asi je…
Přeju ti hodně sil, odreagování, odpočinku, nová práce je určitě skvělá volba. Zkus třeba i psychologa, mně v době neúspěšného snažení hodně pomohl. Uvidíš, jednou se miminka taky dočkáš. Věř tomu. Nejhorší je, že člověk by to zkoušel do nekonečna, ale ty finance jsou taky omezující, pokud člověk není milionář. Prostě ti moc fandím a soucítím.
@nika5555 AHoj kocko moc dekuju za podporu,je mi hrozne to ano v noci sem moc nespala hlavou se honi cloveku vselicos ale snazim se zabavit,myslim ze nova prace a novy lidi bude dobra volba nez se zahrabat ve fabrice kde stejne prace neni.JInak musime se pres tohle obdobi nejak prenest,jako zkusit to chceme ale urco ne hned za dva mesice zacit cyklus IVF ted ne podle me by do toho clovek mel jit s cistou hlavou a klidnyma nervama.Nejdriv si chci zkusit tu praci zda mi pujde a bude me bavit a co ja vim treba si konecne vydelam na vysnenou dovcu u more .Samo ze se v pondeli chceme zeptat na nejake sance krom ivf,jako treba inseminace ci prirozene oplodneni,kdyz je clovek nastimulovanej hormonama,pravo na dotazy mame tak proc ho nevyuzit …ale stat se to nemelo uz sme se tesili a chteli mit klid
MOje milá…teď si zpětně pročítám zprávy…je mi to moc líto!!! Ale je to zase tak, jak chtěl osud…kdyby to mělo být všechno i nadále špatné a miminko by se vyvíjelo nezdravě, jen by se oddalovalo nevyhnutelné! Zkuste pozjišťovat ty lázně, určitě by prospěly a v tomto období by abi neměli mít tak plno…Pak, jak se stabilizujete, zkusíte do třetice a budeme doufat, že to bude to „pohádkové“ do třetice všeho dobrého
!!!¨
Držte se!!!
@saiimona tak to netuším. Ale myslím si, že to je asi daný, protože mě poprvé i podruhé přesně vypočítávali den, kdy tam mám jít, vždy cca 15 dní po začátku menzes.