Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@aidule já nevím jestli tam byl ještě někdo jiný s nikým se neradil vše sám, jenže on nám řekl že to vypadá jako že se těhotenství špatně vyvíji a pokud v pondeli nebude embryo vidět tak to budou asi chtít ukončit buď oni nebo mě nechají odkrvacet ![]()
@Safinol
Vim, ze je to tezke, ale zkuste jeste doufat… A spinite porad?
@aidule už ne já sem i včera přestala spinit jak sme dojeli domu tak nic a celou dobu skoro nic jen malinko ale lekly sme se tak sme jeli, doufáme ale ten strach tam je
@Safinol
Strach je prirozeny, tomu neuniknete, jde vam o hodne!!!… Snad budou v pondeli lepsi zpravy!!!
![]()
@aidule ano jde nam o hodně, no já doufám že odjedeme treba jen s tím že holt budu muset ležet ale jinak je vše v pořádku
![]()
@Safinol
I tak to muze dopadnout… Ty hematomy jsou nevyzpytatelne, ale da se vse zvladnout i s nima… Uvidime… Pokud mozno klidny vikend!
![]()
@aidule děkuji snad bude víkend v poklidu, a pondělí taky tak ozvu se tu pak
![]()
@Safinol ahoooj. Moc držím palce každý den. A ty jsi vlastně jak dlouho teď od KET. ? Já budu teď v neděli měsíc a poslední týden je mi furt na zvraceni. Vším procházím poprvé, tak nevím, co je kdy normální apod. My máme ještě 4 mrazacky, ale na utz a krvy co jsem byla min týden ,tak říkala že to HCG (jestli to píšu správně ) jsem měla přes 1200 myslím. Ted ve čtvrtek prý , když bude vše v pořádku, tak už uvidíme srdíčko.
@campús ahoj já sem. Byla ve středu měsíc po ket, my už nemáme právě žádný mrazacky, takže nám jde teď o hodně, musí to být dobrý nic víc si neprejeme, mě bolí prsa a moc mi. Nechutná jist no uvidíme co bude, tak se opatruj
Ahoj holky, ještě bych měla dotaz. Předepsaly vám některé v Repromedě po KET preventivně Prednison, aby se utlumila imunita, zvýšila se šance na uchycení a snížilo se riziko potratu?
@veri77 vlastně od odběru krve jak se jezdí po tech14 dnech že mám nízkou hladinu progesteronu tak mi ho dali