Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@aidule já nevím jestli tam byl ještě někdo jiný s nikým se neradil vše sám, jenže on nám řekl že to vypadá jako že se těhotenství špatně vyvíji a pokud v pondeli nebude embryo vidět tak to budou asi chtít ukončit buď oni nebo mě nechají odkrvacet ![]()
@Safinol
Vim, ze je to tezke, ale zkuste jeste doufat… A spinite porad?
@aidule už ne já sem i včera přestala spinit jak sme dojeli domu tak nic a celou dobu skoro nic jen malinko ale lekly sme se tak sme jeli, doufáme ale ten strach tam je
@Safinol
Strach je prirozeny, tomu neuniknete, jde vam o hodne!!!… Snad budou v pondeli lepsi zpravy!!!
![]()
@aidule ano jde nam o hodně, no já doufám že odjedeme treba jen s tím že holt budu muset ležet ale jinak je vše v pořádku
![]()
@Safinol
I tak to muze dopadnout… Ty hematomy jsou nevyzpytatelne, ale da se vse zvladnout i s nima… Uvidime… Pokud mozno klidny vikend!
![]()
@aidule děkuji snad bude víkend v poklidu, a pondělí taky tak ozvu se tu pak
![]()
@Safinol ahoooj. Moc držím palce každý den. A ty jsi vlastně jak dlouho teď od KET. ? Já budu teď v neděli měsíc a poslední týden je mi furt na zvraceni. Vším procházím poprvé, tak nevím, co je kdy normální apod. My máme ještě 4 mrazacky, ale na utz a krvy co jsem byla min týden ,tak říkala že to HCG (jestli to píšu správně ) jsem měla přes 1200 myslím. Ted ve čtvrtek prý , když bude vše v pořádku, tak už uvidíme srdíčko.
@campús ahoj já sem. Byla ve středu měsíc po ket, my už nemáme právě žádný mrazacky, takže nám jde teď o hodně, musí to být dobrý nic víc si neprejeme, mě bolí prsa a moc mi. Nechutná jist no uvidíme co bude, tak se opatruj
Ahoj holky, ještě bych měla dotaz. Předepsaly vám některé v Repromedě po KET preventivně Prednison, aby se utlumila imunita, zvýšila se šance na uchycení a snížilo se riziko potratu?
@veri77 vlastně od odběru krve jak se jezdí po tech14 dnech že mám nízkou hladinu progesteronu tak mi ho dali
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď