Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3571
19.11.18 07:27

@Hancababy No manžel tam měl taky něco špatně na spermiogramu , dostali jsme doporučení na nějaké vitamíny… Ale zase říkal, že když jsme dokázali přirozeně zplodit dcerku, tak, že by to až takový problém nemusel být. Uvidíme, co mně řekne po tom ultrazvuku, zeptám se na možnosti, kdyby to byl PCOS :zed: No já si vždy vytvořím seznam co v Ikeii chci a jedeme tam 1× za půl roku nebo nejlépe za rok :mrgreen: Nevím jak teď, ale kdysi jsem na tom Titanicu byla a bylo to celkem pěkné… Ale to bylo ještě ve studentských letech co jsem tam byla :think: Tak třeba se vám to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
19.11.18 10:22

@saiimona Uvidíš co ti řeknou. Přeji ti aby vám to šlo přirozeně. To pichani injekcí je docela síla, ale da se to zvládnout. Co by jsme neudělali pro miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.11.18 12:38

@Safinol Ahojky, tak jak jsi dnes dopadla??? Myslím na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.11.18 13:34

@Safinol tak jsem na tebe myslela, jak to dopadlo tobě. Já už jsem z nemocnice doma, ale pod přísným klidovým režimem. Postel, záchod, jídlo. Hematom se prý trochu zmenšil. Přijedu domů a tady jak po výbuchu a to všude včetně chodby. Jsem měla chuť se otočit a jet zpátky do nemocnice. Navíc tu už dva týdny před domem delaji silnici a dneska tu seškrabávaji starý povrch a každých 5-10 sekund idioti troubí! Fakt si ten návrat užívám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
19.11.18 13:40

@Hancababy to píchání injekcí si právě taky moc neumím představit, ale jak píšeš, co bychom neudělali pro miminko.No manžel tam měl taky nějakou odchylku nebo co.. (ale on je teda silný kuřák a jak jsem psala jednu dítko máme, tak si říkám, že by to mohlo klapnout přirozeně)tak nevím jestli by tomu dávali nějakou šanci :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.11.18 13:46

Ahoj, @Safinol, jak jsi dopadla?
Já dnes ráno začala spinit, pak se objevila trochu i taková světle růžová krev. Tak jsem radši volala do repromedy a prý mám být zatím v klidu, jen pokud by se to zhoršilo nebo bych krvacela, tak mám přijet. Tak mám trochu obavy, jak to s nama dopadne. Dnes jsem 17 dní po KET, v pátek bylo vše v pořádku. A další kontrola až příští pátek. To mi akorát sestra dnes řekla, ať se radši objednám dřív na kontrolu. Achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
19.11.18 13:50

@Life.love neboj se, bude to dobré. Já jsem špinila až krvácela skoro celý měsíc po KET a vše je v pořádku, končím 11 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
19.11.18 13:51

@Safinol držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
19.11.18 14:01

@saiimona Uvidíš co ti řeknou ve čtvrtek. Určitě to budou samé pozitivní zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.11.18 14:09

@nika5555 dekuju za podporu, snažím se myslet pozitivně, snad to u nás také dobře dopadne :) to už budeš mít za chvíli i po 1.screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
19.11.18 15:56

Ahoj holky tak sem se z toho trošku vzpamatovala a píšu vám.Predne dekuju všem co na nás mysleli drželi nám pěsti a přáli štěstí, ale asi to nestačilo. Těhotenství se nekoná bohužel stejný scénář jako v lete, nevyvíjí se to a nezačala sem krvácet jen díky všem těm lekum a injekcim, zatím mě necistili, zkusíme to nechat zda se vycistim sama a za týden na kontrolu zda není potřeba tomu pomoci aby se předešlo nějakýmu zánětu ci tak… Holt nám asi není přáno sama doktorka nam nedokázala odpovědět proč se to zase stalo že se to zas přestalo vyvíjet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
19.11.18 16:58

@Safinol To je mi líto. Taky jsem tím několikrát prošla. Ale věř tomu, že se to jednoho dne podaří. My jsme se snažili přes 2 roky, prožila jsem několik zamlklých potratů a zadařilo se. Nech vyčistit tělo, odpočiň si psychicky a pak uvidíš, že se opravdu všechno podaří. Držte se a přeju hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
19.11.18 17:04

@fiona313 no je to pěknej zápřah na psychyku ti řeknu druhý zklamání v tomhle směru během nějakých 4 měsíců,určitě si chceme dát pausu,změním i práci v ty starý mi stejně končí smlouva tak pudu hledat jinam,zkusím něco zhubnout a taky si něco užít letos sme si užily samou smůlu,jen se bojím abych nezačala krvácet nějak moc abych nemusela k tomu všemu do špitálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.11.18 17:04

@Safinol ale neee. To mě moc mrzí. :,( Ale určitě se zadaři. Určitě .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
19.11.18 17:08

@campús joo holka kdo nám dá tuhle jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí