Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol
Velká a hlasitá gratulace, moje milá!!! Jsem moc ráda, že se vše vyvíjí, jak má! Opatrujte sebe i miminko a užívejte si snad klidu a pohody
!!!
Příspěvek upraven 11.11.18 v 14:17
@Safinol
My jsme viděli mimčo až 6.týden, takže klídek…bude to vše o.k.!!!
![]()
@aidule jeee, moc děkuji. Na kontrolu jdu až 22.11, tak je to dlouhý
@aidule jee zdravím moc, myslíte že bylo jen jak říkají všichni v mém okolí zkrátka jen brzy? Trochu jste mě uklidnila tak já se pokusím ten týden být v klidu ![]()
@aidule moc děkuji, vypadá to, že se povedlo, dneska jsem ráno zkusila test a byly tam II
snad bude vše v pořádku ![]()
Další úžasná zpáva pro vás i pro kolektiv Repromedy
!!!
Opatrujte se a ať je vše v pořádku a krásně si to užijete!!!
![]()
@Safinol
V klidu byste měla být každopádně! Jinak víte, že co se má dít, bude se dít…Člověk je samozřejmě po špatné zkušenosti již ostražitější…Ale u mě to tak bylo a nejsem sama, jak čtete…Tak budeme doufat a držet palce Vám i malému andílkovi!!!
![]()
@aidule moc děkuji my doma věříme že už bude vše jen dobre a budeme příští rok šťastná rodina ktera se rozroste o naše miminko na které se moc těšíme
![]()
Ahoj holky. Zitra si jedu do Repromedy pro injekce. Doufam ze to zvladnu.
@Hancababy
Hezky den! Zvladnete urcite, jde o velmi tenkou a kratounkou jehlicku, dostane se opravdu jen do podkozi. Od vcelky pichnuti boli vic, nez tohle, to mi verte. Mam za sebou techto jehlicek spoustu
.
Jste na dobre adrese, tak neni duvod k obavam! Drzte se a hodne stesti
!!!
@aidule moc děkuju, zatím se radujeme potichu
v pátek jedu na krev ![]()
@Hancababy ahoj, určitě to zvládneš, nemej obavy.
poprvé to je nepříjemné, ale zvyknes si, hlavně napoprvé pichni rychle, bez rozmysleni ![]()
@aidule Moc dekuji
Cekaji me Gonal a Luveris. A k tomu budu brat jeste Femaru.
@Life.love Dekuji. Kdyz tak reknu tchyni. Ta uz v tom ma zkusenosti ![]()
@Hancababy fakt to není skoro cítit. Jen teda musím říct za sebe, že rychle rozhodně ne. Právě naopak, čím pomaleji jsem to pichla, tím to bylo snesitelnější a vůbec nic jsem necítila. Vychytala jsem, že lépe to šlo do pravé části břicha, na levé mě to bolelo a dělaly se modřinky.