Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
11.11.18 14:13

@Safinol
Velká a hlasitá gratulace, moje milá!!! Jsem moc ráda, že se vše vyvíjí, jak má! Opatrujte sebe i miminko a užívejte si snad klidu a pohody :lol: :potlesk: :srdce: :kytka: :andel: :mavam:!!!

Příspěvek upraven 11.11.18 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.11.18 14:14

@Safinol
My jsme viděli mimčo až 6.týden, takže klídek…bude to vše o.k.!!! :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.11.18 15:57

@aidule jeee, moc děkuji. Na kontrolu jdu až 22.11, tak je to dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.11.18 17:52

@aidule jee zdravím moc, myslíte že bylo jen jak říkají všichni v mém okolí zkrátka jen brzy? Trochu jste mě uklidnila tak já se pokusím ten týden být v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.11.18 18:54

@aidule moc děkuji, vypadá to, že se povedlo, dneska jsem ráno zkusila test a byly tam II :srdce: snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.11.18 08:36

@Life.love

Další úžasná zpáva pro vás i pro kolektiv Repromedy :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: !!!
Opatrujte se a ať je vše v pořádku a krásně si to užijete!!! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.11.18 09:43

@Safinol
V klidu byste měla být každopádně! Jinak víte, že co se má dít, bude se dít…Člověk je samozřejmě po špatné zkušenosti již ostražitější…Ale u mě to tak bylo a nejsem sama, jak čtete…Tak budeme doufat a držet palce Vám i malému andílkovi!!! :* :* :* :dance: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
12.11.18 10:03

@aidule moc děkuji my doma věříme že už bude vše jen dobre a budeme příští rok šťastná rodina ktera se rozroste o naše miminko na které se moc těšíme :* :* :srdce: :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.11.18 10:09

Ahoj holky. Zitra si jedu do Repromedy pro injekce. Doufam ze to zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.11.18 10:43

@Hancababy
Hezky den! Zvladnete urcite, jde o velmi tenkou a kratounkou jehlicku, dostane se opravdu jen do podkozi. Od vcelky pichnuti boli vic, nez tohle, to mi verte. Mam za sebou techto jehlicek spoustu :lol: :palec:.
Jste na dobre adrese, tak neni duvod k obavam! Drzte se a hodne stesti :srdce: :D :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.11.18 11:46

@aidule moc děkuju, zatím se radujeme potichu :) v pátek jedu na krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.11.18 11:47

@Hancababy ahoj, určitě to zvládneš, nemej obavy. :) poprvé to je nepříjemné, ale zvyknes si, hlavně napoprvé pichni rychle, bez rozmysleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.11.18 11:48

@aidule Moc dekuji :) Cekaji me Gonal a Luveris. A k tomu budu brat jeste Femaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.11.18 11:51

@Life.love Dekuji. Kdyz tak reknu tchyni. Ta uz v tom ma zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.11.18 09:50

@Hancababy fakt to není skoro cítit. Jen teda musím říct za sebe, že rychle rozhodně ne. Právě naopak, čím pomaleji jsem to pichla, tím to bylo snesitelnější a vůbec nic jsem necítila. Vychytala jsem, že lépe to šlo do pravé části břicha, na levé mě to bolelo a dělaly se modřinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí