Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@richgirl nechci děsit, ale po tom odsátí vajíček jsem tři dny nebyla schopna chodit. Zákrok necítíš, jsi pod anestezii, ale jak jsem přišla k sobě…fuuu v životě už bych na to nešla jaká to byla bolest. Vždy ale záleží, kolik ti berou vajíček, já jich měla hodně.
Jinak u nás se to vyvíjí tak, že přes křeče a krvácení jsem se probojovala k mdlobám. Ještě jsem teda neomdlela úplně, ale od včerejška se motam a párkrát i černo před očima. Ještě že jsem fakt doma.
@Eileen9 ahojky, a jak to teda s tebou vypadá?? Kontrola byla v pořádku?? a v kolikátém tt jsi?? je toho tady tolik, že už se ztrácím.. ![]()
@richgirl za mě taky odběr úplně v pohodě, ale pak ty 2- jsem myslela, že je to konečná. Bylo mi šíleně zle. Ale přežila jsem. Musíme něco vydržet.
Takže se nebát a myslet jen na to, co hezkého bude dál.
@Safinol ahoj. Tak jsem po kontrole- krev a utz. A je to tam
Za 14 dní ještě další kontrola. Dal mám náplasti, utrogesran a navíc Estrofem.
Hodnotu z krve jsem měla přes 1600
@campús ahojky. Tak co ti rekli dnes? Ja stale cekam abych jela pro injekce. U nas doma je napeti. Chlap nemluvi a ja jsem nejaka podrazdena ![]()
@Hancababy děkuji moc. No u nás taky bylo furt, že semnou ty hormony mlátí a že jsem nepříjemná. . to všechno přejde. ![]()
Holky, co jste po KET. Cítili jste už pár dní po KET píchání v podbřišku?
@campús píše:
@Safinol ahoj. Tak jsem po kontrole- krev a utz. A je to tamZa 14 dní ještě další kontrola. Dal mám náplasti, utrogesran a navíc Estrofem.
Hodnotu z krve jsem měla přes píše: Více
tak to je krásné… gratuluju!!
@nika5555 MOC DĚKUJI. Jestli je ta hodnota hodně nebo kolik má být nevím. Vůbec se v tom nevyznám. ![]()
Jinak dnes poprvé jsem byla u Mudr. Matskula a to jsem koukala. Furt nějakej vtípek, pořád se smála a kdy bude svatba se ptala..
@campús hodnota je super myslím.. Jinak já naposledy byla taky u Dr. Matskuly a já byla nervózní kvůli krvácení a ona mě hodně uklidnila, byla usměvavá a prý, že jsem její, že to musí prcek zvládnout (dělala mi totiž transfer) a že se vůbec nemám bát, že je vše dobré. Tolik mě to potěšilo a uklidnilo. Ta komunikace a empatie k pacientům je hrozně důležitá.