Repromeda Brno nebo jiný CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
5.11.18 20:57

@Safinol Ano, to je ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.11.18 08:53

@richgirl nechci děsit, ale po tom odsátí vajíček jsem tři dny nebyla schopna chodit. Zákrok necítíš, jsi pod anestezii, ale jak jsem přišla k sobě…fuuu v životě už bych na to nešla jaká to byla bolest. Vždy ale záleží, kolik ti berou vajíček, já jich měla hodně.
Jinak u nás se to vyvíjí tak, že přes křeče a krvácení jsem se probojovala k mdlobám. Ještě jsem teda neomdlela úplně, ale od včerejška se motam a párkrát i černo před očima. Ještě že jsem fakt doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.18 09:45

@Eileen9 ahojky, a jak to teda s tebou vypadá?? Kontrola byla v pořádku?? a v kolikátém tt jsi?? je toho tady tolik, že už se ztrácím.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.18 10:59

@richgirl za mě taky odběr úplně v pohodě, ale pak ty 2- jsem myslela, že je to konečná. Bylo mi šíleně zle. Ale přežila jsem. Musíme něco vydržet. :) Takže se nebát a myslet jen na to, co hezkého bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.11.18 12:01

Na jaky zakrok se chodi prvni na ivf nebo ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.18 12:29

@richgirl prvně odběry a pak KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.18 12:31

@Safinol ahoj. Tak jsem po kontrole- krev a utz. A je to tam :D Za 14 dní ještě další kontrola. Dal mám náplasti, utrogesran a navíc Estrofem.
Hodnotu z krve jsem měla přes 1600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
6.11.18 12:32

@campús ahojky. Tak co ti rekli dnes? Ja stale cekam abych jela pro injekce. U nas doma je napeti. Chlap nemluvi a ja jsem nejaka podrazdena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
6.11.18 12:34

@campús ted to ctu. To je parada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.18 12:54

@Hancababy děkuji moc. No u nás taky bylo furt, že semnou ty hormony mlátí a že jsem nepříjemná. . to všechno přejde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.11.18 13:01

Holky, co jste po KET. Cítili jste už pár dní po KET píchání v podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.18 13:15
@campús píše:
@Safinol ahoj. Tak jsem po kontrole- krev a utz. A je to tam :D Za 14 dní ještě další kontrola. Dal mám náplasti, utrogesran a navíc Estrofem.
Hodnotu z krve jsem měla přes píše: Více

tak to je krásné… gratuluju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.18 13:36

@nika5555 MOC DĚKUJI. Jestli je ta hodnota hodně nebo kolik má být nevím. Vůbec se v tom nevyznám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.11.18 13:38

Jinak dnes poprvé jsem byla u Mudr. Matskula a to jsem koukala. Furt nějakej vtípek, pořád se smála a kdy bude svatba se ptala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.18 14:14

@campús hodnota je super myslím.. Jinak já naposledy byla taky u Dr. Matskuly a já byla nervózní kvůli krvácení a ona mě hodně uklidnila, byla usměvavá a prý, že jsem její, že to musí prcek zvládnout (dělala mi totiž transfer) a že se vůbec nemám bát, že je vše dobré. Tolik mě to potěšilo a uklidnilo. Ta komunikace a empatie k pacientům je hrozně důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí