Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@campús ano ano raději nečíst,noo odpočinek už je nuda,včera sem šla procházkou na autobus a jela sem k tetě do vedlejší vesnice by mě doma mrsklo a člověk by zatuhnul kdyby neměl pohyb,pak večer pro mě chlap přijel hned mi ten den líp utekl,no a zítra zase na kontrolu tak jsem zvědavá
Ahoj holky, byla jste teď někdy některá darovat vajíčka v Repromedě? ![]()
Ahoj holky tak jedeme domů z kontroly, hfg stoupá pěkně, na uz je vidět gestacni váček, embryo ještě ne, nic méně se nemám stresovat u mě je prý dycky problém s hledáním, mám pokračovat v medikaci a klidu, a za tyden znova, transfer byl 10.10 nemáte někdo zkušenosti jestli je třeba ještě brzy nebo tak?? Docela mě to rozhodilo
@Safinol tak to je skvělá zpráva.
Hlavně, že je vše v pořádku, neměj strach. U každého je to jinak. Já prcka viděla po 3 týdnech od transferu. Ale jak říkám, každá jsme jiná, žádný stres. Příští kontrolu už ho taky uvidíš!!
Jinak já jsem včera byla u svého Dr., vše v pořádku, jen podle měření menší, než by mělo být, ale prý to je OK.
@nika5555 No tak super třeba bude prdolka menší to by asi nemělo vadit tak budes mít mrsnouska drobnejsiho, no já doufám že bude vše ok ve středu to bylo 4tydny od transferu tak mě to dneska trochu zarazilo ale zas asi kdyby to bylo blbý už by doktorka něco řekla nebo by nechtěla pokračovat s lekama asi, může to být třeba myslíš i tím že jsem silnější?
@Safinol hele já taky nejsem žádná křehulinka
ale vidět nám to bylo. Ale při každý kontrole nám říkají, že jsme mrňaví. Teď v pondělí bych měla jít na druhou poradnu k doktorce, tak jsem zvědavá, co se dozvíme. Snad nás všechny ty hrůzy a problémy už odpustí. A vám blahopřejeme, ze všechno zatím probíhá relativně dobře ![]()
@Eileen9 No děkujeme moc,zatím sem s toho dneška spíš taková zaražená než abych měla radost,bojím se co nám za týden řeknou,a k všemu tam Tokareva nebude tak snad aspoň nepůjdu k Zobačovi ten by mě odrovnal jen bych ho tam zahlídla,já doufám že to už vidět bude,nedokážu si představit co by bylo kdyby mi řekli že je to špatný ani pomyslet
Holky a řekli Vám i pohlaví už? Kamarádka když byla na KETU, tak ji to prej řekli, že to pry ví už při tom. Me se neptali, jestli to chci vědět.
@campús mě ne a jsem zatím asi i radši,počkám si,ono nám na tom stejně nezáleží hlavně aby to bylo vše v pořádku
@Safinol to určitě. Já bych si to taky nenechala říct takhle brzy. Jen se ptám, jestli Vám to nabídli jako ty kamarádce. Nám je to taky jedno co , hlavně zdravé miminko. ![]()
@campús přesně jak píšeš
už aby bylo za týden jsou to hrozný nervy,proč zkrátka nemůžu jednou odejít domů se slovy je to v pořádku a žádný ale okolo achjooo ![]()
@Safinol všechno bude. Jen ty dětičky nás takhle zkouší
Já jdu až 22.11 na kontrolu
Holky právě mi psala kamarádka z porodnice mají krásnou holčičku,tak snad se v jejím okolí uvolnilo místo pro další těhuli (jakože pro mě)
![]()
@campús mne pohlavi Tokareva rekla. Zeptala se, jestli to chci vedet ![]()