Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol přesně, mám 9 denně a už se těším, až to budu moci vysadit. Jinak se taky snažím nic nedělat, procházku mám ráno do práce a odpoledne z práce. Nikam se nehoním. Stejně jsem pořád unavená. Na jídlo chuť nemám, po práci do sebe povinně něco narvu a jdu si lehnout a koukám na filmy ![]()
@nika5555 přesně tak já sem taky unavená,dopoledne doma něco pošolichám a po obědě zabírám gauč k filmům,než prijde chlap z práce pak pokecáme jdu s ním třeba chvili nahoru jako morální podpora jak předěláváme vršek,neo si skládám puzzle taky se nikam nehonim když se mi nechce nic nedělám ![]()
To máte fajn, že můžete aspoň někam chodit. Já se teď bojím sejít i schody z domu.
@Eileen9 to já taky nemysli si, nejdu se ani projít nikam do města držím se hodně doma ono samotné se nikam stejně nechce
holky za jak dlouho se dozvíme výsledky spermiogramu?ještě ten denM
@richgirl nám to nejakou chvíli trvalo, ale jistá si vůbec nejsem. Možná 14 dní…
Ahojky holky,tak jsem byla dnes na kontrole a miminko v pořádku.Ale já mám kvůli těm výtokům zase zavádět náký globule
tak snad to bude ok.Holky a ten utrogestan si zavádíte nebo polykáte?Já ho totiž polykám,tak možná by mi to pomohlo kdybych zaváděla třeba?
@Safinol příště už určitě bude srdíčko a dostaneš i fotku,taky jsem dostala až druhou návštěvu ![]()
Ahoj holky, tak jsem se dnes odhodlala a u mě takto. Je tak čárka nebo se mi to zdá??
@nika5555 moc děkuji . Furt na to koukám
Teď v neděli to bude 14 dní
@KlárkaSp ahojda já si ho zavádím pro mě i lepší kvůli žaludku,jinak děkuju za odpověď,už mi pěkně tvrdnou prsa a bolej ale já s toho mám radost
![]()
@campús super super super kočko,potichnounku gratuluju,opatruj se drž se a na kontrole se dovíš samá dobré zprávy ![]()
@Safinol děkuji mooc. Už at je úterý ![]()
jinak já taky utrogestan zavádím, ríkala mi to i Mudr. Jinak prej z toho bývá hodně špatně. Tak radši zavádět. Mám 3× denně 2 tablety.
@campús tak jsem měla 3X2 ale ve středu mi navýšili na 3,2,3 jedeš v úterý na krev?já zase v pátek
@Safinol ano v úterý na krev a UTZ. to bude ted dlouhý čekání
Já si ještě k tomu utrogestanu lepím 2 náplasti každý 4.den. Ale název si nemůžu vzpomenout. A jak ti je jako těhulce? A čekáte první? Možná jsi už psala,ale je tady toho tolik ![]()