Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
31.10.18 14:24

@Safinol tak super!! Hlavní je, že HCG roste a prcek taky. Bylo něco vidět na UTZ?? Ten první trimestr je prostě rizikový vždy. Tak odpočívej dál a ať se daří. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
31.10.18 14:45

@nika5555 jojo už bylo vidět pěkně ale o srdicku nic neříkala ale to je jedno hlavně že pro dnešek dobry a příští pátek budeme zase o něco moudřejší, už aby ten první trimestr byl za námi vid, děkuji tobě taky hlavně klid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.10.18 14:49

@Safinol
Fantastická zprávička!!! :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :palec:.. . Opatrujte sebe i fazolku ať je vše i nadále v pohodě :D :lol: :srdce: :andel: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
31.10.18 15:43

@aidule děkuji a slibuji že budu :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
31.10.18 17:28

@richgirl ahoj tak jaká byla první návštěva v repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
31.10.18 21:31

@Safinol blahopřeju! Hlavně ať to tentokrát dopadne co nejlíp to jde :) já se děsím pátku. Jdu na kontrolu po tom krvácení a furt me tak nepříjemně píchá v podbřišku a každých 20 minut chodím čůrat. Aspoň, že už jsem přestala krvácet. Žáha mě vůbec nepalila, ale ty tlaky a sem tam píchnutí v podbřišku mám doteď. Co chutě? Už se někomu mění? Já jsem úplně celý jídelníček změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.11.18 07:09
@Safinol píše:
@richgirl ahoj tak jaká byla první návštěva v repromede?

ahojky..no už to máme za sebou, dva měsíce čekaní…konečně…určitě tady napíši nějaký delší příbeh pro holky které tam jdou poprvé stejně jako já,aby veděli co od toho čekat atd… díky vam tady jsem byla na hodně věci připravená a veděla kam jít a na co se mě budou ptát atd. Prostředí opravdu super, čekárna s bezplatnou obsluhou jsem ještě nezažila :D …Paní doktorka Hromadová, sympatická, milá paní..Jen doktorka Tokareva na mě nepůsobila moc dobrým dojmem když příjmala pacienty ani já a ani partner jsme ji nerozuměli skoro ani slovo…Nejvíce nadšená jsem byla ze sestřičky, kdybych mohla dat deset bodu z deseti dám jedenáct za její přístup, pohotovost a chování…Jelikož mám fobii z jehel,krve atd. její přístup byl famozní a profesionální..Za 6 tydnu nas cekaji vysledky z krve a spermiogram..Chtěla jsem se zeptat holky, nechali jsme si udelat základní vyšetření krve, doktorka nám nabízela dražší kde si kazdy priplací 5.000kč tudiž 10.000kč…připláceli jste si některá? měli tam ted akci - 2500kč, takže by jsme platili celkem 7.500kč místo 10.000kč…ještě jedna otázka…kolik stojí prosím vyšetření spermiogramu?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 07:32

@richgirl Tokareva se mi poprve taky moc nelibila, ale postupne jsem ji prisla na chut a nakonec mi je nejsympatictejsi ze vsech tam. Ostatne to potvrdi i @Safinol. Jinak za spermiogram se nic neplati a za odbery jsme taky nic neplatili, myslim. Pouze neco malo za test stanovujici zasobu vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.11.18 07:42
@nika5555 píše:
@richgirl Tokareva se mi poprve taky moc nelibila, ale postupne jsem ji prisla na chut a nakonec mi je nejsympatictejsi ze vsech tam. Ostatne to potvrdi i @Safinol. Jinak za spermiogram se nic neplati a za odbery jsme taky nic neplatili, myslim. Pouze neco malo za test stanovujici zasobu vajicek.

Určitě netvrdím že Tokareva je špatná nebo tak. jen když volala pacienty, vůbec jsme ji nerozuměli s partnerem. My včera platili 660kč. Přemýšleli jsme jestli si připlatit za rozsáhlejší rozbor z braní krve, ale dat 7.500kč navíc je docela ranec pro začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.11.18 08:56

@richgirl ahoj, já si vůbec neuvědomuji, že bychom platili za ten rozbor krve. Možná ale záleží na pojišťovně. Já jsem kvůli tomu přecházela k VZP, protože u ministerstva ti neplatí nějaké testy… zkus se na to zeptat. Hromadová je super, ale byla jsem u ní jen na tom vstupním pohovoru a pak si mě furt přehazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 09:02
@Eileen9 píše:
@richgirl ahoj, já si vůbec neuvědomuji, že bychom platili za ten rozbor krve. Možná ale záleží na pojišťovně. Já jsem kvůli tomu přecházela k VZP, protože u ministerstva ti neplatí nějaké testy… zkus se na to zeptat. Hromadová je super, ale byla jsem u ní jen na tom vstupním pohovoru a pak si mě furt přehazovali.

pravda! My taky přecházeli k VZP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.11.18 09:07

@Eileen9 budu držet palce, ať ti to v pátek dopadne dobře. Co se týká chutí, ty počáteční na sladké mě už opustily a spíš na nic chuť nemám. Jinak jím vše stejně, jako před otěhotněním. Jediná věc, kterou nemůžu ani cítit, je káva. Miluju ji, vypila jsem pravidelně 2 denně a teď, když cítím tu „vůni“ tak je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 09:19

@nika5555 @richgirl ahoj holky přesně poprvé nám přišla paní doktorka Tokareva zvláštní ale postupem času jedině k ní a nejvíc sympatická a milá ženská,jina spermiogram se neplatil odbery taky ne jen nejaky testy ale vse za to stoji :srdce: Tak at i Ty odtamtud odejdes brzy spokojena a stastna a dari se vam tam dobre a libi se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
1.11.18 09:20

@Eileen9 Děkuji moc,už musí :hug: má navýšený utrogestan na 3 ráno 2 v poledne a 3 večer,injekce pojedu dála prášky taky,snad už to k něčemu bude,jinak chutě už mě pěkně blázněj jídelníček neměnim ale zbodnu vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.11.18 09:28

My jsme u VZP aji ja aji partner…zatim jsme si nastavili vse tak aby jsme platili co nejmene..tak uvidime..ted jsme nervozni co nam najdou a partner se spermiogramu..je smutne kdyz jsem vcera videla kolik paru tam dochazi a ma problemy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí