Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol
Hele, šetřete se a nevystavujte se za volantem zbytečnému stresu
!!! Poslouchejte paní doktorku a manžela
… ![]()
@aidule však já nikam nejedu i tátovi sem teď dala košem chtěl zajet na hřbitov to upravit na dušičky a řekla sem mu že pojedeme až zítra až nás poveze chlap,že já řídit nechci
![]()
Asi jsem to opět trochu zakrikla, právě jsem přijela z nemocnice, opět krvácení, naštěstí jsme oba v pořádku, takže jsem jen vyfasovala opět Ascorutin a opět klidový režim @Safinol tak kdyby manžel někdy jel, že mu to klidně dám.
Ahoj holky, zdravím po týdnu
@Safinol gratuli (raději ještě potichu) k pozitivnímu testu! už bude jen dobře, Tokareva si tě pojistila lékama a vše dobře dopadne!
já byla před týdnem na punkci, z 8 jsou po 6 dnech 4 embrya, který se geneticky testujou. Ted vyčkat 6 týdnů na výsledky… věřím, že budou zdravá a moc se jich nevyřadí. Už se nemůžu dočkat transferu!!! To je stejně hrozný, takovej kolotoč, pořád samý obavy jak to a to vyjde..toho strachu se asi nezbavíme dokud nebudem držet v náručí svoje vymodlené miminko
@Eileen9 ahoj, já jsem byla na kontrole teď v úterý a od včerejška je špinění stále silnější. Zatím mně teda stačí intimka, ale je to fakt nepříjemné, když jdu na záchod a teče to ze mě.. Fakt to nechápu, na kontrole vše v pořádku. Zatím jsem nikam nevolala, podle mě to stejně nemá cenu, stále je to buď a nebo. ![]()
@veri77 čekání je to nejhorší. Máš pravdu, dokud to miminko nebudu držet v náručí, nebudu mít klid. My tady to máme o to horší, že podstupujeme všechny hrůzy kolem IVF.
@nika5555 špinění je fakt normální, pokud nejsou vyloženě křeče a krvácení. Kdy jdeš znova na kontrolu?
@Eileen9 joo to nevim jestli nebudou mit cestu pracovně do Poličky nebo tak,ale kdyby tak se Ti ozvu děkuju ![]()
@veri77 moc děkuji
přesně jak píšeš dokud to mimčo nebude v náručí tak se člověk asi nepřestane bát,jojo tentokrát pro to dělá opravdu maximum,Zobač minule mi řekl jen je to nízký každý druhý den nás zval na UZ a to bylo celé,teď dostala sem léky a na kontrolu za týden a myslim že to bude dobrý že zrovna ona ví co dělat
neboj dočkáš se ono to hrozně vše utíká a budeš mít po transferu a budeš se tak těšit na to až ti ho na ultrazvuku doktorka najde ![]()
@nika5555 kočko jestli špiníš hodně na nic nečekej a volej,podívej máš v tom peněz nervů nadějí a všeho,i kdyby ti měli říct že to nic není ty si budeš klidnější,já už vím že bych volala ihned,nevzdávej se toho čeho už si docílila už jsi docela daleko byla by škoda aby e to poprdělo,bude víkend neváhej a zvedni telefon a volej
ahoj, porad stejne. nakonec jsem v patek nikam nevolala. Chci to nechat pres vikend, jak se to vyvrbi a v pondeli se radej objednam na kontrolu. muj doktor ma totiz dovolenou. Nemam vubec zadne bolesti, tak snad to bude v poradku no…