Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky, tak mi spadl kamen ze srdce, je to v poradku,
bije!! mam navyseny utrogestan a dodrzovat klid. rezim.
@nika5555 píše:
holky, tak mi spadl kamen ze srdce, je to v poradku,bije!! mam navyseny utrogestan a dodrzovat klid. rezim.
Supeeer mam z tebe radost…jj na jedne strane se bojim a na strane druhe tesim ze se neco zacne dit…
@richgirl jasne, to chapu. Mela jsem uplne stejne pocity, kdyz jsme tam sli poprve ![]()
Super holky mam z vas velikou radost…at vam to vsem dobre dopadne
…odpocivejte a nic nedelejte ![]()
@nika5555
… Velikanska gratulace!!! Uzivejte si to v pohode a v klidu
!!!
@nika5555 blahopřeji! Tak už jsme tři s klidovým režimem ???? hlavně ať to dopadne dobře. Já jsem teď taky pěkně vyklepaná, jak to dopadne v pátek. Mám jít na tu kontrolu po tom druhém krvácení. Sem tam mě furt trochu poboliva podbřišek, ale už jenom trošičku špinim, tak snad to bude v pořádku.
@veri77 děkuju moc neboj vše seběhne,já sem zvědavá na sebe ve středu
@Safinol ahojky, zítra vše dobře dopadne neboj se
jdeš k Tokarevě?
@veri77 ahoj dekuju moc, no já nevím ale doufám že jdu k ní ráda bych, uvidíme kdo tam bude
@nika5555 Ahoj tak jak se cítíš?Já snad dobře jen mě zas tak trošku hlodají nervíky jak asi zítra dopadnu,teď sem si jen tak pro sebe počítala kolik dní jsem po transferu tak dnes 20 dní jak to utíká docela už vid,tak se opatruj a odpočívej ![]()
@Safinol ahoj, jo, celkem to jde. Do prace chodim, ale hodne se hlidam. Jak dojdu domu, tak uz jen lezim. Hlavne musim nejak doklepat ten prvni trimestr a pak to uz snad bude v pohode
Moc na tebe budu zitra myslet! Urcite dej vedet, jak to dopadlo. Uz jsi 20 dni po transferu?
Toto leti, to uz by mohlo byt i neco videt ne?