Repromeda Brno 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
27.10.18 19:30

@campús tak to jsi jich teda měla hodně. Držím palce ať se zadari :) My tam šli původně kvůli genetice. Partner ma polipoliozu a pry z 50% by to zdědil i potomek. Já mam menses pravidelnou i ovulaci mam. Ale pry potřebují víc polipu. Tak snad hormony zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.10.18 20:04

@Hancababy určitě jooo. Dnes dokážou lekama hodně. Je to dnes věda ta medicína. A kdy začínáš stimulaci? Nebo vy nebudete mít klasické IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
27.10.18 20:24

@campús ted cekam na ms abych si začala pichat injekce. Budu si pichat 2 najednou. Tak toho bude asi hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
27.10.18 20:24

@campús ted cekam na ms abych si začala pichat injekce. Budu si pichat 2 najednou. Tak toho bude asi hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 08:05
@campús píše:
@Hancababy držím moc palce. Mě při odběru brali 33 vajíček a 24 oocytů. Mudr říkal, že jsem tam toho teda měla. Já mám zas problém s MS (nepravidelná) a nemám ovulaci . Píchala jsem si Gonal - 125 jednotek. Min.nedeli jsem byla už na transferu, tak teď čekáme a doufám. Vám držím moc a moc palce. :)

Ahoj ja mam taky nepravidelny cyklus a nemam ovulaci..ted nas ceka prvni navsteva,tak jsem zvedava ????

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 09:56
@Anonymní píše:
Ahoj ja mam taky nepravidelny cyklus a nemam ovulaci..ted nas ceka prvni navsteva,tak jsem zvedava ????

To urcite bude v pohode. Jsou tam vsichni velice mily a vse ti vysvetli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 10:26
@Hancababy píše:
To urcite bude v pohode. Jsou tam vsichni velice mily a vse ti vysvetli :)

Vim ze ten budu vypadat asi jako blbec..ale to kdyz ,,vlezu,,do te budovy tak tam nekde je nejaka recepce kde se mam hlasit a oni me nekam poslou??dela se nejake vysetreni pri prvni schuzce?a na co se tak zhruba ptaji??moc dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 10:40
@Anonymní píše:
Vim ze ten budu vypadat asi jako blbec..ale to kdyz ,,vlezu,,do te budovy tak tam nekde je nejaka recepce kde se mam hlasit a oni me nekam poslou??dela se nejake vysetreni pri prvni schuzce?a na co se tak zhruba ptaji??moc dekuji za odpoved

My jsme se objednali na prvni konzultaci. Po telefonu se ptaji co mate za problem. Na poprve se doktorka pta na rodinou anamnezu, na operace u tebe a u partnera. Nam brali krev na nejcastejsi geneticke vady. Pak nam rekla ze jak mi prijde ms tak mam prijit na hormonalni profil a partner na spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 10:45
@Hancababy píše:
My jsme se objednali na prvni konzultaci. Po telefonu se ptaji co mate za problem. Na poprve se doktorka pta na rodinou anamnezu, na operace u tebe a u partnera. Nam brali krev na nejcastejsi geneticke vady. Pak nam rekla ze jak mi prijde ms tak mam prijit na hormonalni profil a partner na spermiogram.

Nekdo prave psal ze slecnu kontrolovali a partner musel pri prvni schuzce na spermiogram a po nekterych chteli pry pri prvni schuzce pry penize..a ke ktere doktorce chodis?my mame jit k hromadove

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 11:12
@Anonymní píše:
Nekdo prave psal ze slecnu kontrolovali a partner musel pri prvni schuzce na spermiogram a po nekterych chteli pry pri prvni schuzce pry penize..a ke ktere doktorce chodis?my mame jit k hromadove

My chodime k doktorce Tokarewe. Penize po nas nechteli. Pak za hormonalni profil jsem platila 660 Kc a ted nam vse komplet spocitali na 50000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 12:41
@Hancababy píše:
My chodime k doktorce Tokarewe. Penize po nas nechteli. Pak za hormonalni profil jsem platila 660 Kc a ted nam vse komplet spocitali na 50000,–

50.000kc?????proboha..a co mate za problemy??? 8o

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 12:49

No puvodne jsme tam sli kvuli tomu ze ma partner polipozu. Zdedil to po otci. A z 50% by to zdedil potomek. Tak nam geneticka na onkologii doporucila ivf. No a ted mi zjistili ze mam malo folikulu. Tak dostanu ty nejsilnejsi hormony, 2 injekce naraz. A k tomu jeste Femaru. To je asi peknej driak. Cetla jsem ze se pise na lecbu karcinomu prsu a muze se brat az po menopauze. Tak se chci dokrorky zeptat jestli je ta Femara nutna. A ted jeste beru vytaminy Fertility Blend. Tech 50000, je komplet i s transferem zameazenim, leky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 13:10
@Hancababy píše:
No puvodne jsme tam sli kvuli tomu ze ma partner polipozu. Zdedil to po otci. A z 50% by to zdedil potomek. Tak nam geneticka na onkologii doporucila ivf. No a ted mi zjistili ze mam malo folikulu. Tak dostanu ty nejsilnejsi hormony, 2 injekce naraz. A k tomu jeste Femaru. To je asi peknej driak. Cetla jsem ze se pise na lecbu karcinomu prsu a muze se brat az po menopauze. Tak se chci dokrorky zeptat jestli je ta Femara nutna. A ted jeste beru vytaminy Fertility Blend. Tech 50000, je komplet i s transferem zameazenim, leky atd.

No ale ii tak ja se toho hrozim.vice jak 30.000kc do toho investovat nemuzeme ????

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 13:18

Uvidis jak na tom budete. Ja doatanu dva druhy hormonu, tak asi proto budeme platit tolik. Doktorka nam rekla ze kdyby jsme si vzali vajicka od darkyne, tak by to stalo 80000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
28.10.18 13:24
@Anonymní píše:
No ale ii tak ja se toho hrozim.vice jak 30.000kc do toho investovat nemuzeme ????

ahoj, u nas byl problem u manzela, spatny spermiogram, ja zdrava a taky nas to nakonec vyslo na cca 55 tis. My si ale priplaceli za metody oplozeni. Napocitano jsme to puvodne meli na nejakych 30 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.