Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak už jsem po opu,dnes volala sestricka kolik se jich oplodnilo a ze zavola pristi tyden v pondeli jak to dopadlo ..myslela jsem ze mi budou kazdy nebo kazdy druhy den volat jak to postupuje,jak jste to mely vy?
Ahojky holky, ženy prosím chystám se na první konzultaci do Repromedy. Již rok se zatím bez úspěchu snažíme tak si nechal manža udělat spermio a vyšel hodně spatně. Prosím co očekávat od první návštěvy. Mám počítat i s mojí prohlídkou??
@Lucie-Vala píše:
Zdravím baby, já byla teď na hormonálním profilu a teď čekám na výsledky. A zjištění jaká léčba mě čeká, manžel ok snažíme se rok a půl. Za jak dlouho po tom hormonálním profilu jste dostali léčbu a inekce do břicha?
Ahoj jak dlouho prosím trvají výsledky hormonálního profilu??
@Jipas Ahojky. Při první konzultaci nám akorát vzali krev kvůli genetice. Hormonální profil nevím přesně jak dlouho trvá. My jsme šli od první návštěvy po třech týdnech na hormonální profil a spermoigram. No a po třech týdnech když jsme byli objednaní kvůli výsledkům genetiky jsme měli i vysledky genetiky i spermi. Genetika trvá 6 týdnů.
@Hancababy my už pravě máme spermiogram hotový. A jelikož dopadl špatně tak jsme objednaní na první konzultaci. Takže nás asi čeká dlouhé čekání na výsledky.
@Hancababy píše:
@Jipas My čekali celkem 5 měsíců než proběhl transfer.
Opravdu tak dlouho? To se dělá ještě tolik vyšetření? A jak jste byly spokojení?
@Jipas No my měli dva neúspěšné pokusy s mými vajíčky. To nedošlo ani k transferu. Embrya se nevyvinula. No a tak jsme meli darkyni vajíček. To se vyvinuly dvě embrya. A ty ještě testovali metodou karyomaping. To z důvodu chlapovy nemoci. Má juvenilni polypozu.
@Hancababy jasne v tomhle je to asi hodne individualni. Podle toho jaky je problem. Tak uvidime snad nam taky pomuzou
@Jipas píše:
Ahojky holky, ženy prosím chystám se na první konzultaci do Repromedy. Již rok se zatím bez úspěchu snažíme tak si nechal manža udělat spermio a vyšel hodně spatně. Prosím co očekávat od první návštěvy. Mám počítat i s mojí prohlídkou??
Ahoj, určitě je na prvním místě prohlídka jeho.. jestli je to ještě aktuální - jak jste dopadli? Doufám že dobře ![]()
Ahoj, ano ano, my jsme byli na Repromedě v Ostravě. Máš nějaké dotazy? My jsme s jejich péčí hodně spokojeni a za nás tuto kliniku mohu jen doporučit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.