Repromeda Brno 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
5.2.19 12:19

Ahoj holky tak už jsem po opu,dnes volala sestricka kolik se jich oplodnilo a ze zavola pristi tyden v pondeli jak to dopadlo ..myslela jsem ze mi budou kazdy nebo kazdy druhy den volat jak to postupuje,jak jste to mely vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.3.19 14:33

Ahojky holky, ženy prosím chystám se na první konzultaci do Repromedy. Již rok se zatím bez úspěchu snažíme tak si nechal manža udělat spermio a vyšel hodně spatně. Prosím co očekávat od první návštěvy. Mám počítat i s mojí prohlídkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.3.19 14:37
@Lucie-Vala píše:
Zdravím baby, já byla teď na hormonálním profilu a teď čekám na výsledky. A zjištění jaká léčba mě čeká, manžel ok snažíme se rok a půl. Za jak dlouho po tom hormonálním profilu jste dostali léčbu a inekce do břicha?

Ahoj jak dlouho prosím trvají výsledky hormonálního profilu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.3.19 20:25

@Jipas Ahojky. Při první konzultaci nám akorát vzali krev kvůli genetice. Hormonální profil nevím přesně jak dlouho trvá. My jsme šli od první návštěvy po třech týdnech na hormonální profil a spermoigram. No a po třech týdnech když jsme byli objednaní kvůli výsledkům genetiky jsme měli i vysledky genetiky i spermi. Genetika trvá 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.19 20:45

@Hancababy my už pravě máme spermiogram hotový. A jelikož dopadl špatně tak jsme objednaní na první konzultaci. Takže nás asi čeká dlouhé čekání na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.3.19 23:35

@Jipas My čekali celkem 5 měsíců než proběhl transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.19 00:11
@Hancababy píše:
@Jipas My čekali celkem 5 měsíců než proběhl transfer.

Opravdu tak dlouho? To se dělá ještě tolik vyšetření? A jak jste byly spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.3.19 09:10

@Jipas No my měli dva neúspěšné pokusy s mými vajíčky. To nedošlo ani k transferu. Embrya se nevyvinula. No a tak jsme meli darkyni vajíček. To se vyvinuly dvě embrya. A ty ještě testovali metodou karyomaping. To z důvodu chlapovy nemoci. Má juvenilni polypozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.19 09:15

@Hancababy jasne v tomhle je to asi hodne individualni. Podle toho jaky je problem. Tak uvidime snad nam taky pomuzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
29.6.19 22:23

Ahojky, nenavštevuje nekdo repromedu v Ostravě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
4.2.21 10:52
@Jipas píše:
Ahojky holky, ženy prosím chystám se na první konzultaci do Repromedy. Již rok se zatím bez úspěchu snažíme tak si nechal manža udělat spermio a vyšel hodně spatně. Prosím co očekávat od první návštěvy. Mám počítat i s mojí prohlídkou??

Ahoj, určitě je na prvním místě prohlídka jeho.. jestli je to ještě aktuální - jak jste dopadli? Doufám že dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 23:34

Ahoj, ano ano, my jsme byli na Repromedě v Ostravě. Máš nějaké dotazy? My jsme s jejich péčí hodně spokojeni a za nás tuto kliniku mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.