Repromeda Brno 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
28.10.18 13:27

Nás to stálo zatím 48. ono to bohužel naskace. Dali nám rozpočet 42 myslím. Jinak já skoro vše řeším s mojí gynekoložka u nás. (Nejsem z Brna ) V Repromede jsme byly jen na genetice, spermiogram, pak na odběrech a teď transfer. Jinak mi všechny léky, injekce, utz dávala a delala moje Mudr. Je s nima nějak propojena, že spolupracují. Byla jsem tam u Mudr 2× a pokaždé doktor Zobač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 13:32

To jsou penize prubezne ne na jednou ze ne???a podarilo se aspon po takove castce?? :,(

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 13:36

@campús my taky nejsme z Brna. Jeste se te chci zeptat. Když jsi stimulovala, chodila jsi do prace? Ja delam ve fabrice na smeny, stojim 8 hodin na nohach a jsem ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.10.18 14:03

@Hancababy já do práce chodím pořád, i teď po KETU, ten jsem měla přesně před týdnem. Jsem v rodinné firmě, takže stres, ani námahu nemám. Ale ve fabrice bych šla na neschopenku určitě.
Stimulace u mě v pohodě, vůbec nic mi nebylo. Ale po odběrech 2 dny byly šílený. Bylo mi hrozně zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.10.18 14:05
@Anonymní píše:
To jsou penize prubezne ne na jednou ze ne???a podarilo se aspon po takove castce?? :,(
Náraz ne. Nejdřív jsme platili 25. Pak 10 a nakonec 13.
Plus v lékárně jsem vlastně ještě doplácela za horm injekce přes tisíc.
Jestli se zadarilo uvidím za týden.
Ale kdyby jsme to nezkusili, přirozeně by jsme se nedočkali zřejmě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 14:06

@campús ja prave nevim jestli mam byt doma pri stimulaci. Navic ta Femara. Pise se o ni ze jsou pri uzivani zavrate, prujem zvraceni. Takze nic prijemneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.10.18 14:13

@Hancababy s tou zkušenosti nemám. Já si píchala jen gonal a jen 125 jednotek. Takže mě fakt nic nebylo. Určitě se ale zeptej doktora na tu práci. Ještě když smenujes apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 14:24

@campús ja dostanu Gonal 150 a luveris. Oboji si budu pichat najednou. A ta predstava ze jdu v praci na záchod, píchnout si injekce je strasna. Doma by mi to pichla tchyne, ma s tim zkušenosti. I pritel mi rikal at si vezmu neschopenku, ze to pro me bude lepsi byt doma v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.10.18 14:34

@Hancababy píchání je úplně jednoduché a rychlé, ale taky bych spíš šla na neschopenku. Budeš odpočívat a bez stresu. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 14:35

@campús je pravda ze odpocnout si uz potrebuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.10.18 14:41

@Hancababy tak je to jasný ????
A už doma máte nějakého prcka?
Já mám, už 10ti letého. A přirozeně. Ale teď už by to bez IVF nešlo. Nebo Mudr mi říkala, že můžeme zkoušet a čekat, ale je mi 36 a čekat nechci. Uvidíme teď, jestli se nám zadařilo nebo máme ještě 4 zamrazeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.10.18 14:41

Holky kam si to pichate?do bricha?nebo je to jedno?boli to?mam desnej strach z injekci a bolesti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 14:55

@campús my jeste prcka nemame. Je mi 38. Dlouho jsme otaleli. Ted se snazime od minulych vanoc a nic. Tak doufam ze se zadari. Tobe preji at mas za tyden 2// :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 14:56
@richgirl píše:
Holky kam si to pichate?do bricha?nebo je to jedno?boli to?mam desnej strach z injekci a bolesti :oops:

Me teprve pichani ceka. Je to do bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.10.18 15:02

@richgirl nebolí to vůbec. Je to úplně taková jehlička, ani to není cítit ???? opravdu. A píchá se do břicha, střídají se místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.