Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hancababy my taky od loňského listopadu. A od července jsme v Repromede.
Děkuji, dám vědět, jak jsme dopadli. I já držím palce, ať jde všechno hladce a brzy jste 3 ????
@campús moc dekuji. Verim ze se nam zadari. My tam chodime od zari.
Holky…kdyz dojdu do Repromedy..to se musim nahlasit nekde na recepci??popripade do jakeho patra jit..omlouvam se..vubec nevim kam jit…
![]()
@Anonymní píše:
Holky…kdyz dojdu do Repromedy..to se musim nahlasit nekde na recepci??popripade do jakeho patra jit..omlouvam se..vubec nevim kam jit…![]()
Pokud v Brně, tam vyjedete výtahem a vystoupíte přímo proti recepci ????
@Anonymní píše:
Holky…kdyz dojdu do Repromedy..to se musim nahlasit nekde na recepci??popripade do jakeho patra jit..omlouvam se..vubec nevim kam jit…![]()
Kdyz tam prijdes tak jed do tretiho patra. Hned naproti výtahu je recepce. Tam se nahlasis, oni ti daji papir na vyplneni a pak se posadis do cekarny. Tam za tebou dojde slecna a zeptá se te jestli chces vodu nebo kafe. Maji to tam moc hezky a prijemny prostredi ![]()
@Hancababy píše:
Kdyz tam prijdes tak jed do tretiho patra. Hned naproti výtahu je recepce. Tam se nahlasis, oni ti daji papir na vyplneni a pak se posadis do cekarny. Tam za tebou dojde slecna a zeptá se te jestli chces vodu nebo kafe. Maji to tam moc hezky a prijemny prostredi
Maji to tam aspon nejak popsane kam jet,jit?
@Anonymní píše:
Maji to tam aspon nejak popsane kam jet,jit?
Dole v prizemi jsou 2 pani. Kdyz se jich zeptas tak ti reknou do ktereho patra jet. A nahore hned naproti vytahu je recepce. A je super ze tam mají parkoviste jen pro klienty Repromedy. Dojedes k zavore, zazvonis a oni te pusti na parkoviste. Takze nemusis slozite hledat parkovaci misto.
Zdravím baby, já byla teď na hormonálním profilu a teď čekám na výsledky. A zjištění jaká léčba mě čeká, manžel ok snažíme se rok a půl. Za jak dlouho po tom hormonálním profilu jste dostali léčbu a inekce do břicha?
@Lucie-Vala ahojky. Ja ted cekam na ms a jedu si pro injekce. Prvni den cyklu mam volat a hned jet.
Ahojky ahojky, tak ta skupina Naše repromeďátka prý už nefunguje, tak doufám, že si všechny odnesly svoje miminka a proto už nejsou aktivní ![]()
pokud by se některá chtěla podělit - jak dlouho docházela, jaké měla zážitky, tak budu ráda
moje nejlepší kamarádka od dětství se do Repromedy chystá, tak sháním informace ![]()
ahoj tak jak jsi na tom, už máš inekce? A jaké máš, co přesně budeš podstupovat@Hancababy
@Lucie-Vala Ahoj. Ano už mám injekce. Píchám si Gonal 150, Luveris 75 a k tomu beru ještě Femaru. V pátek jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá ![]()
@Hancababy ahoj super tak se drž! A to jdeš na utz na nárůst folikul? A kolik jsi platila za ty inekce
@Lucie-Vala Ahojky. Tak dnes jsem měla třetí ultrazvuk. A poslední. Injekce budu pichat poslední ve čtvrtek ráno. Pak ve čtvrtek večer si pichnu 2 injekce Ovitrelle a v sobotu už jedu na odběr. Folikulu moc nemám, ale věříme tomu že o to víc budou kvalitnější
za injekce jsem dala 9950,–
ahoj tak jak ti to dopadlo? Jak to probíhalo, jak ses cítila vsechbo mi napiš kolik ti odebrali?@Hancababy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.