Repromeda Brno 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
28.10.18 15:04

@Hancababy my taky od loňského listopadu. A od července jsme v Repromede.
Děkuji, dám vědět, jak jsme dopadli. I já držím palce, ať jde všechno hladce a brzy jste 3 ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 15:41

@campús moc dekuji. Verim ze se nam zadari. My tam chodime od zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 16:48

Holky…kdyz dojdu do Repromedy..to se musim nahlasit nekde na recepci??popripade do jakeho patra jit..omlouvam se..vubec nevim kam jit… :( :,(

• Citovat
  • Upravit
320
28.10.18 17:00
@Anonymní píše:
Holky…kdyz dojdu do Repromedy..to se musim nahlasit nekde na recepci??popripade do jakeho patra jit..omlouvam se..vubec nevim kam jit… :( :,(

Pokud v Brně, tam vyjedete výtahem a vystoupíte přímo proti recepci ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.10.18 17:02
@Anonymní píše:
Holky…kdyz dojdu do Repromedy..to se musim nahlasit nekde na recepci??popripade do jakeho patra jit..omlouvam se..vubec nevim kam jit… :( :,(

Kdyz tam prijdes tak jed do tretiho patra. Hned naproti výtahu je recepce. Tam se nahlasis, oni ti daji papir na vyplneni a pak se posadis do cekarny. Tam za tebou dojde slecna a zeptá se te jestli chces vodu nebo kafe. Maji to tam moc hezky a prijemny prostredi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 17:35
@Hancababy píše:
Kdyz tam prijdes tak jed do tretiho patra. Hned naproti výtahu je recepce. Tam se nahlasis, oni ti daji papir na vyplneni a pak se posadis do cekarny. Tam za tebou dojde slecna a zeptá se te jestli chces vodu nebo kafe. Maji to tam moc hezky a prijemny prostredi :)

Maji to tam aspon nejak popsane kam jet,jit?

• Citovat
  • Upravit
257
28.10.18 17:55
@Anonymní píše:
Maji to tam aspon nejak popsane kam jet,jit?

Dole v prizemi jsou 2 pani. Kdyz se jich zeptas tak ti reknou do ktereho patra jet. A nahore hned naproti vytahu je recepce. A je super ze tam mají parkoviste jen pro klienty Repromedy. Dojedes k zavore, zazvonis a oni te pusti na parkoviste. Takze nemusis slozite hledat parkovaci misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.18 19:46

Zdravím baby, já byla teď na hormonálním profilu a teď čekám na výsledky. A zjištění jaká léčba mě čeká, manžel ok snažíme se rok a půl. Za jak dlouho po tom hormonálním profilu jste dostali léčbu a inekce do břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.11.18 19:51

@Lucie-Vala ahojky. Ja ted cekam na ms a jedu si pro injekce. Prvni den cyklu mam volat a hned jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.11.18 15:02

Ahojky ahojky, tak ta skupina Naše repromeďátka prý už nefunguje, tak doufám, že si všechny odnesly svoje miminka a proto už nejsou aktivní :kytka:
pokud by se některá chtěla podělit - jak dlouho docházela, jaké měla zážitky, tak budu ráda :srdce: moje nejlepší kamarádka od dětství se do Repromedy chystá, tak sháním informace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.11.18 21:43

ahoj tak jak jsi na tom, už máš inekce? A jaké máš, co přesně budeš podstupovat@Hancababy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
14.11.18 22:57

@Lucie-Vala Ahoj. Ano už mám injekce. Píchám si Gonal 150, Luveris 75 a k tomu beru ještě Femaru. V pátek jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.11.18 20:15

@Hancababy ahoj super tak se drž! A to jdeš na utz na nárůst folikul? A kolik jsi platila za ty inekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.11.18 20:51

@Lucie-Vala Ahojky. Tak dnes jsem měla třetí ultrazvuk. A poslední. Injekce budu pichat poslední ve čtvrtek ráno. Pak ve čtvrtek večer si pichnu 2 injekce Ovitrelle a v sobotu už jedu na odběr. Folikulu moc nemám, ale věříme tomu že o to víc budou kvalitnější :) za injekce jsem dala 9950,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.11.18 08:36

ahoj tak jak ti to dopadlo? Jak to probíhalo, jak ses cítila vsechbo mi napiš kolik ti odebrali?@Hancababy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.