Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie-Vala Ahoj. Odebrali mi 6 folikul, z toho byly 4 zralá vajíčka. Dnes mi volali že se oplodnily všechny 4. Teď čekáme do pátku jak se budou vyvíjet. Ale věřím tomu že dobře
a budu se ještě jednou stimulovat. Doktorka říkala že moje tělo je teď nadopovany hormonama a bude reagovat ještě líp. Komplet nam to vyšlo na 40000,–
@Lucie-Vala Po odběru mě bolely vaječníky. Ale dá se to vydržet. Dostala jsem utrogestan abych dostala ms.
@Hancababy ahooj, psala jsem Ti soukromou zprávu, ale už to tady čtu, tak to jsem ráda, pamatuješ si, jakou hodnotu zásoby vajíček Ti říkali? A docela mě zajímá ta druhá stimulace
, to slyším poprvé.
Ahoj holky chci se zeptat, kdy jste platili celou castku ivf nebo nejak postupne? Co kdyz pred opu zaplatim vse vcetne zamrazeni embryjek a pak zadne na zamrazeni nezbudou?..platili jste to postupne? A kdy?:) Dekuji moc
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat, kdy jste platili celou castku ivf nebo nejak postupne? Co kdyz pred opu zaplatim vse vcetne zamrazeni embryjek a pak zadne na zamrazeni nezbudou?..platili jste to postupne? A kdy?:) Dekuji moc
plati se postupne. Nejprve leky na stimulaci, pak cca polovinu podle stanovenych zakroku a metod oplozeni a pak pri transferu embrya zbytek.
Ahojkyyy
chci se Vás zeptat, dobíram ted gonal a zaplatila jsem za nej 9200,– a myslim ze uz si dalsi pichat nebudu,pak uz jen cetrotide a ovitrelle, tak nechapu proc mame v papirech v predbezne kalkulaci obe dve ceny? S pojistovnou i bez? Nemela jste to tak nektera? Nebo se mudr.jen preklikla? Diky za odpovedi ![]()
@Adelastra Ahojky. A kolik jednotek Gonalu jsi dohromady mela?
@Hancababy mela jsem 2× 900 a ted jsem dostala jeste 450 takze celkove 2250. ..prave tomu vubec nerozumim, co to tam je ten samoplatce a cena za jednotku 750 ataak
@Adelastra Tak si toho nevsimej. 2250 jednotek Gonalu priplaci pojišťovna. Kdyby jsi jich mela vic tak si to pak hradis cely sama. My meli prvni kalkulaci na 50000,– a stalo nas to 40000,–. Druhou jsme meli 55000 a platili jsme 48000. Tohle je predbezna kalkulace. Radsi to tam vzdycky napisi aby s tim klienti pocitali.
@Hancababy jee moc dekuji jsi hodna,no ja si rikala proc to tam je 2× a pokazde jina castka a jeste k tomu nejsem samoplatce..
Nejspis teď o vikendu
jsem docela bolistko tak jsem zvedava jak to bude vsechno:)
@Adelastra To zvladnes. Kdyz jsem sla poprve, tak jsem z toho taky mela hruzu. Ale neni to tak strasny. Podruhe uz jsem vedela do ceho jdu tak to bylo v pohode. Neni to nic hroznyho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.