Repromeda Brno 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
26.11.18 09:58

@Lucie-Vala Ahoj. Odebrali mi 6 folikul, z toho byly 4 zralá vajíčka. Dnes mi volali že se oplodnily všechny 4. Teď čekáme do pátku jak se budou vyvíjet. Ale věřím tomu že dobře :) a budu se ještě jednou stimulovat. Doktorka říkala že moje tělo je teď nadopovany hormonama a bude reagovat ještě líp. Komplet nam to vyšlo na 40000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.11.18 10:01

@Lucie-Vala Po odběru mě bolely vaječníky. Ale dá se to vydržet. Dostala jsem utrogestan abych dostala ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.12.18 16:03

@Hancababy ahooj, psala jsem Ti soukromou zprávu, ale už to tady čtu, tak to jsem ráda, pamatuješ si, jakou hodnotu zásoby vajíček Ti říkali? A docela mě zajímá ta druhá stimulace :-O, to slyším poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 15:48

Ahoj holky chci se zeptat, kdy jste platili celou castku ivf nebo nejak postupne? Co kdyz pred opu zaplatim vse vcetne zamrazeni embryjek a pak zadne na zamrazeni nezbudou?..platili jste to postupne? A kdy?:) Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
449
27.1.19 16:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat, kdy jste platili celou castku ivf nebo nejak postupne? Co kdyz pred opu zaplatim vse vcetne zamrazeni embryjek a pak zadne na zamrazeni nezbudou?..platili jste to postupne? A kdy?:) Dekuji moc

plati se postupne. Nejprve leky na stimulaci, pak cca polovinu podle stanovenych zakroku a metod oplozeni a pak pri transferu embrya zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.1.19 14:42

Ahojkyyy :) chci se Vás zeptat, dobíram ted gonal a zaplatila jsem za nej 9200,– a myslim ze uz si dalsi pichat nebudu,pak uz jen cetrotide a ovitrelle, tak nechapu proc mame v papirech v predbezne kalkulaci obe dve ceny? S pojistovnou i bez? Nemela jste to tak nektera? Nebo se mudr.jen preklikla? Diky za odpovedi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.1.19 16:49

@Adelastra Ahojky. A kolik jednotek Gonalu jsi dohromady mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.1.19 18:38

@Hancababy mela jsem 2× 900 a ted jsem dostala jeste 450 takze celkove 2250. ..prave tomu vubec nerozumim, co to tam je ten samoplatce a cena za jednotku 750 ataak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.1.19 19:14

@Adelastra Tak si toho nevsimej. 2250 jednotek Gonalu priplaci pojišťovna. Kdyby jsi jich mela vic tak si to pak hradis cely sama. My meli prvni kalkulaci na 50000,– a stalo nas to 40000,–. Druhou jsme meli 55000 a platili jsme 48000. Tohle je predbezna kalkulace. Radsi to tam vzdycky napisi aby s tim klienti pocitali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.1.19 19:46

@Hancababy jee moc dekuji jsi hodna,no ja si rikala proc to tam je 2× a pokazde jina castka a jeste k tomu nejsem samoplatce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.1.19 19:51

@Adelastra Nemáš zac. A kdy jdeš na odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.1.19 19:56

Nejspis teď o vikendu :) jsem docela bolistko tak jsem zvedava jak to bude vsechno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.1.19 20:18

@Adelastra To zvladnes. Kdyz jsem sla poprve, tak jsem z toho taky mela hruzu. Ale neni to tak strasny. Podruhe uz jsem vedela do ceho jdu tak to bylo v pohode. Neni to nic hroznyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.1.19 20:32

Joo tak snad joo:) dam pak vedet jak jsem dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.1.19 20:33

@Adelastra Urcite dej. Jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.