Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepíšeš podrobnosti což je asi zásadní aby jsme tě mohli politovat nebo naopak. Co znamená ex? Bývalá přítelkyně nebo manželka? Proč se hádají? Kvůli dětem nebo o nějaké malichernosti atd…?
No takhle obecně těžko říct ale určitě to není normální jestli chceš klidný vztah…
Hádají se kvůli dětí. Nechce se mi tady rozepisovat, co přesně. Nevím, jestli ona zde na webu není registrovaná, ať se nepozná. Já chápu, že se hádají kvůli dětem, ale proč to mám poslouchat?
@Anonymní píše:
Hádají se kvůli dětí. Nechce se mi tady rozepisovat, co přesně. Nevím, jestli ona zde na webu není registrovaná, ať se nepozná. Já chápu, že se hádají kvůli dětem, ale proč to mám poslouchat?
To mě hrozně mrzí. Musí to být strašné být nepohyblivá
Kdybys tak jen mohla odejít z místnosti…
![]()
A proč vy neopustíte prostor, ve kterém partner telefonuje? Třeba já mám s ex dobré vztahy a nevidím důvod, proč bych s ní nemohl telefonovat? Takhle působíte jako žárlivka, která nesnese rozhovory svého partnera se ženami.
Chce to trošku důvěry!
Příspěvek upraven 31.03.21 v 09:49
A proc tedy neodejdes z mistnosti, kdyz Ti to tak strasne vadi?
Asi bych si s ním o tom promluvila, že ti to vadí a že je ti to nepříjemné. Nebo ho taky můžeš poslat do jiné místonosti a nebo jít sama někam jinam ale dlouhodobě je to špatny..
@Anonymní píše:
Tak to se jen tak hádat nepřestanou. Řekla jsi mu, že ti to vadí - pořádně si o tom promluvte. Jinak řešení: Když to vadí tobě, tak ty běž do jiné místnosti nebo i ven. Pokud nemůžeš - např. vaříš, tak by měl odejít do jiné místnosti on, pokud je teda aspoň trochu slušný a citlivý. Možná ho na to budeš muset upozornit, ale měl by to udělat bez keců. Ale osobně bych odcházela já, když to vadí mě.
@Anonymní píše:
Dobrý den,zajímalo by mě, jestli někdo ve vztahu řešil to, že před ním jeho partner telefonuje se svým bývalým partnerem a hádají se? Je mi to nepříjemné. Mám například partnera poslat ven z bytu, ať hovor nemusím poslouchat?
Prosím anonym.
ja ano…ale nějak jsem to neřešila, spis nechápala
@Aquarius79 píše:
A proč vy neopustíte prostor, ve kterém partner telefonuje? Třeba já mám s ex dobré vztahy a nevidím důvod, proč bych s ní nemohl telefonovat? Takhle působíte jako žárlivka, která nesnese rozhovory svého partnera se ženami.Chce to trošku důvěry!
Příspěvek upraven 31.03.21 v 09:49
ja si tedy také myslím, ze tohle by si mel ten hadajici se partner resit bokem, co ji je do toho a proč to ma poslouchat.
@Anonymní píše:
I když se hádají kvůli dětem, tak pořád můžete opustit prostor vy, ne? Nebo chcete, aby v ten moment byl partner naštván i na vás?
@Anonymní píše:
Protože sis našla chlapa očividně s ještě nedořešenou minulostí.
Samozřejmě mu to můžeš říct, můžeš si postěžovat ale radši odejdi z místnosti nebo ať on odejde.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli někdo ve vztahu řešil to, že před ním jeho partner telefonuje se svým bývalým partnerem a hádají se? Je mi to nepříjemné. Mám například partnera poslat ven z bytu, ať hovor nemusím poslouchat?
Prosím anonym.