Řešíme moc finance?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
32929
3.4.22 12:29
@stinga píše:
@andelka83 já bych zas bez moře asi umřela, nebo aspoň uschla :mrgreen: poprvé jsem u moře byla v 5 letech, a vynechala jsem jen to léto, kdy dcera měla půl roku,
neberou mě hory, lyžovat by mě bavilo, ale vše finančně nejde,
dřív jsem jezdila na snowboardu, ale už jsem ho prodala, to se s dítětem provozovat nedá

No, každý to má prostě jinak. Ne každý se hroutí, že nemůže k moři nebo na lyže. Sto lidí, sto chutí. Kdybych hodně chtěla, tak bych si to mohla vynahradit v dospělosti. Když budou chtít děti, tak si to vynahradí taky, až budou o dovolené své, a potom svých dětí rozhodovat oni.

• načítám...
34473
3.4.22 12:37
@andelka83 píše:
No, každý to má prostě jinak. Ne každý se hroutí, že nemůže k moři nebo na lyže. Sto lidí, sto chutí. Kdybych hodně chtěla, tak bych si to mohla vynahradit v dospělosti. Když budou chtít děti, tak si to vynahradí taky, až budou o dovolené své, a potom svých dětí rozhodovat oni.

To sice ano, ale dětství už zpátky nevrátí. A zážitky, které člověk prožije jako dítě, jsou neopakovatelné.

• načítám...
2692
3.4.22 12:46
@řeřicha píše:
Já bych si tak strašně přála, aby lidi byli víc laskaví a vedli k tomu i své děti. Aby se nikdo nevysmival za oblečení a boty, ale přemýšlel nad tím, kdo (jaká osobnost) je nosí.Z té diskuze je mi smutno, jako by fakt nejvíc záleželo na znackovych hadrech a na tom, kde kdo byl 14 dní na dovolené. Vždyť je to směšné.

Souhlasím s tebou. Koukám jak blázen, jaký tady dostala zakladatelka ceres. Já si doteď myslela, že si taky žijeme dobře :mrgreen:. Oblečení si kupuji nové i použité, a mám z něho úplně stejnou radost. Dětem nakupuji podobně, boty tedy nové, ale vůbec mi nepřijde špatně, když někdo koupí v pěkném stavu použité. Vždyť na tom dětském oblečení to téměř nepoznáš. Co se týče výletů, tak občas někam jedeme, věřím že zakladatelka také menší výlety dělá. S malými dětmi to úplně stačí.

• načítám...
Pitaya1
3.4.22 12:50
@terien píše:
To sice ano, ale dětství už zpátky nevrátí. A zážitky, které člověk prožije jako dítě, jsou neopakovatelné.

Neopakovatelné jsou všechny zážitky. Aa i z dětství lze mít krásné zážitky bez nutnosti jezdit k moři.

• Upravit
34473
3.4.22 12:59
@Pitaya1 píše:
Neopakovatelné jsou všechny zážitky. Aa i z dětství lze mít krásné zážitky bez nutnosti jezdit k moři.

Bla bla bla, kdyby byla diskuze, že je tráva zelená, u tebe bude modrá, jenom abys měla co říct :mrgreen: tvoje názory Lucenko, tady spoustu lidí nezajímají a já patřím mezi ně. Reagovat na mě je zcela zbytečné.

• načítám...
8302
3.4.22 13:01

Dětem bych nekupovala obnošené boty. To je rovnou můžeš koupit z tržnice. Manžel je pěknej kolenovrt, to ti řeknu. Velmi asexuální. Ty jsi spořivá, ale už nezdravě, což se ti moc nedivím, když máš doma masírku z jeho strany. By měl místo tebe dostat opravdu fiflenu s gelovýma nehtama, aby viděl, co je zbytečný utrácení.
Až ti skončí mateřská, začni si dělat finanční rezervu. Bude se ti hodit.

• načítám...
2692
3.4.22 13:13

Některé si neuvědomujete, že zakladatelka má děti ještě hodně malé. Je přece rozdíl být celé léto na zahradě s tříleťákem a třeba s desetiletým, který už se bude nudit. Mít na zahradě bazének, chodit na procházku, na houby, atd je myslím pro prťata ideál. K tomu milující rodiče, co víc si přát :kytka:.

• načítám...
Pitaya1
3.4.22 13:14
@terien píše:
Bla bla bla, kdyby byla diskuze, že je tráva zelená, u tebe bude modrá, jenom abys měla co říct :mrgreen: tvoje názory Lucenko, tady spoustu lidí nezajímají a já patřím mezi ně. Reagovat na mě je zcela zbytečné.

Když tě tak nezajímají, tak proč je čteš a reaguješ na ně?

• Upravit
Pitaya1
3.4.22 13:15
@Blue2 píše:
Některé si neuvědomujete, že zakladatelka má děti ještě hodně malé. Je přece rozdíl být celé léto na zahradě s tříleťákem a třeba s desetiletým, který už se bude nudit. Mít na zahradě bazének, chodit na procházku, na houby, atd je myslím pro prťata ideál. K tomu milující rodiče, co víc si přát :kytka:.

Přesně tak, my prvně na dovolenou jeli, když klukovi bylo 3.5. nic mu neuteklo.

• Upravit
Hanka1
3.4.22 14:06
@Pitaya1 píše:
Když tě tak nezajímají, tak proč je čteš a reaguješ na ně?

Protoze jsi vsude a ne hned si vsichni vzpomenou, nastesti jsi a diky odkazu na tvuj blog hned rozpoznatelna.

To ti to teatralni odcházení nevydrželo ani pul roku. :mrgreen:

Kdy ses tu loucila po tech neskutečných trapnostech co si předvedla v diskusi o kabelce pro malou holku, z ktere jsi udelala fiflenu? Na podzim? V zime?

Takovej tyjatr to byl a bum uz je tady zpatky :P

Takze si to tady pekne shrňme - tahle diskuse byla založena za účelem pochlubení se, jak se má a žije si zakladatelka vlastně skvěle… :mrgreen: :potlesk: :palec:

• Upravit
Hanka1
3.4.22 14:09
@Pitaya1 píše:
Přesně tak, my prvně na dovolenou jeli, když klukovi bylo 3.5. nic mu neuteklo.

Opet tvuj plochy pohled z pozice rodice jedinacka, predstav si, ze existujou rodiny, ktere maji deti vice a dokonce - oproti tobe - maji ty deti plánované..

takže dle tvych zplostelych názoru maji starsi sourozenci a cela rodine par let drepet na zahrade do doby dokud nejmladší nebude způsobily k cestovani, to nektere deti nejsou jeste jako predskolaci :mrgreen:

• Upravit
Pitaya1
3.4.22 14:13
@Hanka1 píše:
Opet tvuj plochy pohled z pozice rodice jedinacka, predstav si, ze existujou rodiny, ktere maji deti vice a dokonce - oproti tobe - maji ty deti plánované..takže dle tvych zplostelych názoru maji starsi sourozenci a cela rodine par let drepet na zahrade do doby dokud nejmladší nebude způsobily k cestovani, to nektere deti nejsou jeste jako predskolaci :mrgreen:

Mají dělat to, co vyhovuje jim a ne to, co říkají nějaké virtuální uživatelky emimina. Smiř se s tím, že ne každý má potřebu/možnost jezdit na dovolenou k moři nebo kamkoliv jinam.

• Upravit
56264
3.4.22 14:17
@Pitaya1 píše:
Mají dělat to, co vyhovuje jim a ne to, co říkají nějaké virtuální uživatelky emimina. Smiř se s tím, že ne každý má potřebu/možnost jezdit na dovolenou k moři nebo kamkoliv jinam.

Jo, zakladatelka je tak happy, že z toho založila diskuse. Prosím tě, hadr na hlavu.

• načítám...
24995
3.4.22 14:42
@terien píše:

to sice ano, ale pak jde spíš o to, jak žijí pokud oba chodí do práce, že se nákladné dovolené v době rodičovské omezí, fakt neznamená, že je někdo socka a že děcka nikdy nevezme k moři.

• načítám...
Pitaya1
3.4.22 14:44
@jkra píše:
Jo, zakladatelka je tak happy, že z toho založila diskuse. Prosím tě, hadr na hlavu.

Zkus si dát ten hadr na hlavu ty a přečíst si v klidu její příspěvky, kdy neřeší dovolené. To, že nejezdí s malými dětmi j moři jí tady ale pořád některé uživatelky předhazují.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat