Řešíme moc finance?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Hanka1
3.4.22 21:50
@stinga píše:
kdyby s tím byla v pohodě, tak by nezakládala diskusi

Asi se chtěla pochlubit - holt hospodyňka, která i přes plot pro pírko/boty skočí… :P

• Upravit
Hanka1
3.4.22 21:53
@Veru1987 píše:
Nečetla jsem diskuzi…ale boty za 500? To stojí od dcery papuče… a pak má celoročky, tenisky, sandále, plátěnky… každé přes 1000…

Prosim te to sem radsi ani nepis - dozvis se jak si povrchni dámička, která k povrchnosti povede i svoje dítě… :mrgreen: :P diteti prece staci jete bérfůty za petikilo ;)

• Upravit
44197
3.4.22 21:54

Já tedy taky moc nerozumím tomu, proč si někdo nechá smazat profil, aby se za pár měsíců vrátil a do nového nicku si dal odkaz na web, který ho v podstatě identifikuje..
I když uživatelé tady až fanaticky hledali Lucenku v každém novém profilu, který jen trochu oponoval stádu, celých několik měsíců :mrgreen: Nejeden nový uživatel musel v diskuzi vysvětlit, že fakt není Lucenka :lol:
Dnešní admini většinou v pohodě změní nick na požádání, škoda těch nadiskutovaných příspěvků :nevim:

• načítám...
7674
3.4.22 22:17
@Hanka1 píše:
Prosim te to sem radsi ani nepis - dozvis se jak si povrchni dámička, která k povrchnosti povede i svoje dítě… :mrgreen: :P diteti prece staci jete bérfůty za petikilo ;)

Ahaa tak to jsem si asi měla přečíst diskuzi nejdříve… :D béérfuty máme, ale prostě ne jeté :D

• načítám...
34473
3.4.22 22:49
@Veru1987 píše:
Ahaa tak to jsem si asi měla přečíst diskuzi nejdříve… :D béérfuty máme, ale prostě ne jeté :D

No a to je chyba, protože ty jsou lepší

• načítám...
20848
4.4.22 11:22

Dobrý den,
na přání zakladatelky diskuzi uzamykám.

Hezký den
Terka :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat