Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
LadyRebeka píše:Theresa píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…23-veronika/tak ted taky nevím co si myslet
![]()
Tak to taky nevím ![]()
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!
Vtip je v tom, že s dítětem se chodí k doktorovi na prohlídky:
… a dál už si to nepamatuju
Kdyby 10m miminko nezvedalo hlavičku, už to dávno s doktorkou řeší ![]()
Očividně jde o někoho, kdo si buď dělá srandu nebo se chce kochat cizím neštěstím ![]()
valkil píše:
A pochybuju, že se pohybuje v okruhu lidí, kteří by vymysleli takovou „pomstu“ a vymýšleli si, jen aby jí pak lidi na mail psali rady…
To neznáš Libimseti ![]()
valkil píše:
Když projedete to Líbko, tak zjistíte, že má děti 3. Dceru v pubertě 15-18 let, malou holčičku a Kevina.
Děcka jsou tamvší, což ale nic nemusí znamenat. Jí bude teda asi okolo 30, a nevíme, jestli chodila k doktorovi, nebo to nějaký opravdu zanedbal?
A jestli je to vůbec pravda…
A pochybuju, že se pohybuje v okruhu lidí, kteří by vymysleli takovou „pomstu“ a vymýšleli si, jen aby jí pak lidi na mail psali rady…
No ja to pochopila, ze je mlada, ma dve maly deti a sestru, jeste mladsi
Ale to je jedno.
Aha, tak jsem klikla uz i jinam, ma tri ![]()
Příspěvek upraven 16.02.11 v 12:58
valkil píše:
Když projedete to Líbko, tak zjistíte, že má děti 3. Dceru v pubertě 15-18 let, malou holčičku a Kevina.
Děcka jsou tamvší, což ale nic nemusí znamenat. Jí bude teda asi okolo 30, a nevíme, jestli chodila k doktorovi, nebo to nějaký opravdu zanedbal?
A nemohlo to psát to starší, pubertální dítě? Úroveň přípěvku tady i na Černých ovcích by tomu odpovídala… ![]()
Celé je to podivné. Protože fakt v tom roce dítě navštíví hned několik lékařů. Pravda je, že v 3 měsících na kyčlích se ještě nic moc nepozná, mám na mysli mentální postižení, ale kdyby tam nějaké postižení fyzické bylo, proto se tam snad chodí, ne?
Jinak můj mladší syn od půl roku chodí na Vojtovku - protože v tom půl roce se nechoval jako tabulkové půlroční dítě (nechtěl se ani otáčet, ale jinak si s nožkama a ručkama hrál a furt je někam strkal a byl velmi aktivní, to nebylo „jen“ ležení). A během roku navštívil tolik odborníků, že nevěřím tomu, že (nedejbůh) kdyby mu něco bylo, že to nikdo z nich nepoznal … (t.č. leze, nechodí. Je holt pozadu.)
Takže … nechci zakladatelku urážet, pokud to myslela vážně. Ale jak je to podáno, tak to fakt vypadá na žert … na blbej žert od osoby totálně neználé výchovy malého dítěte … hele, a nepsalo to nakonec nějaké to z jějích dítěk, aby se mámě pomstilo???
![]()
Theresa píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…23-veronika/
mě to prijde jen jak kdyz se nekdo msti z libimseti.cz zakladatelce, nejdriv jsem si myslela ze nekdo chce vyvolat hadku tady na emiminu ale ted mi to prijde jako msta a to je opravdu nechutny
hlavne ty chyby, ja jsem taky lempl na Y/I ale tohle? ja nevim co si otom myslet
snad at jen teda zajde k jiny mudr. a kdyz se ji chovani miminka nelibilo od zacatku tak mela jit hned k jiny doktorce, ja bych to alespon tak udelala a to mam jedno mimi a jestli ona ma uz jedno vetsi tak ji to muselo byt jasny ze neni neco O.K., ne?? ![]()
Právěže to je to, co mi nesedí. Vypadá to, že se to řešilo 3 měsíce dozadu. To jsou lidi tak zpohodlnělí, že místo toho, aby změnili lékaře, tak píšou dotazy na internet? Ale tím se přece nic nevyřeší ![]()
Když se mi přístup doktora nelíbí, zařídím si jiného. I kdyby jedinnou možností bylo jet v sobotu večer na pohotovost. Aspoň by dítě viděl jiný doktor…
valkil píše:chuanitka píše:neznámvalkil píše:To neznáš Libimseti
ale dá se tam dost zjistit o lidech, a její starší dcera má v přátelích samé ** s lopatou…
Je to prostě server puberťáků… mrkni třeba, co tam mají za diskuze
Zřejmě někomu „šlápla na kuří oko“ a dotyčný tento typ pomsty považuje za hrozně vtipný ![]()
Dřív tam bývali i dospělí lidé, včetně mě, ale pak se to nějak zvrtlo jinam.
Wiolla píše:valkil píše:A nemohlo to psát to starší, pubertální dítě? Úroveň přípěvku tady i na Černých ovcích by tomu odpovídala…
Stopro to píše puberťák ![]()
nějak mi tu chybí zakladatelka, i asi na mail nereaguje, jinak by se asi už ozvala a to už je víc než podezřelé. Kdy by měla takové trápení jak píše tady i na černých ovcích, asi by nehodila jen tak do placu otazku a vypařila se
chuanitka píše:Wiolla píše:Stopro to píše puberťákvalkil píše:A nemohlo to psát to starší, pubertální dítě? Úroveň přípěvku tady i na Černých ovcích by tomu odpovídala…
asi tak
retardace - opoždění. slovo je použito správně.
zakladatelka má nějaký problém s češtinou, to je zřejmé, ale může být třeba i hluchá… neznamená to, že je blbá.
Na první pohlet to trosku smrdi blbym vtipem, nemusi ale nutne byt.
měla toho napsat víc, to v každém případě.
Ale Vojtovka může pomoci.