Nafialovělá stolice

963
15.2.11 20:57

nafialovělá stolice

Ahoj maminy,

malá od včerejška bumbá ovocný čajík(šípek, malina, jablko) a od dneška papá mrkvičku.Včerča bylo vše ok, ale dnes od rána dělala malinký tvrdý bobky a navečer vykakala hodně tuhý hovínko, který bylo bobkovitý, jeden bobeček byl takový nafialovělý, jako malinová barva, a místy byly takové světlé červené kousínky hlenu, nic velikého.Tak mě to vylekalo.Není možné, aby se část stoličky zabarvila čajíkem?A ten hleník může být copak?V pátek měla dělám stěr z konečníku, netuším proč, a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7142
15.2.11 22:44

nu ta barevná stolice je myslim z jídla. když jí mrkev stolice je oranžová, když brokolici zelená, prostě co s ni to mi taky tak vrátí do plenky:-))) ten nafialovělej bobík muže být z čaje,pokud ji na stěru nic nenašli, neobávala bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
16.2.11 07:03

Taky bych řekla,že to ma z čajíčku-malina-je naruzovela,sipek cervený,mrkvička oranžová,jestli ji dělali stěry ze stolicky nebala bych se :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
963
16.2.11 07:55

No, stěry byly v pátek, stolička včera. Ae v pátek to bylo vše ok, tak si říkám, že snad by to mělo být dobrý. A pokud by ten hleník byl krvavý, tak měla včera opravdu extrémní zácpu, celý den brečela protože to nešlo vytlačit, až večer po vyhánění teploměrem to vytlačila, ale zapotila se neskutečně a brečela u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.2.11 12:20

luci mrkev tohle dělá, nás zabetonuje vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
16.2.11 12:30
jajinka veverka píše:

Tohle udělao mlíko :-( Po mrkvičce kakáme jedna báseň :-) Už po ní byla 3× a pohodička :-)))) Lepší jak po mlíku. To víš, už mi došla trpělivost s naší dr. Malá už teď odmítala mlíko, ale řvala hlady. Manžel i já jsme k ní jeli, říkali jí, co se děje a že mlíko, aniž by byla nachřapaná, apod., nechce, ale prý to není možný, děti mlíko milují a jen se nám to zdá. Tak se manžel naštval, dojel si na dětskou gastroenterologii, dělá tam jeho známý, ten mu řekl, že od ukončeného 4.měsíce v pohodě můžeme, dal mu na to papír pro dr., aby ji manža naštval a malá měla včera mrkev a jedla jak blázen. Krmila ji moje máme :-D takže by do ní narvala celou skleničku, to jse nedovolila, ale čtvrtku snědla určitě. A pak mlíčko. A byl klid. Spala jak dudek a pak i mlíko vypila. Po tom mléku akorát trpí na zácpy, a to i přes probiotika, pak věčeně krvácí z konečníku a celý dny brečí, po mrkvi zatím na jedničku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.2.11 15:33
luciashek píše:
jajinka veverka píše:
Tohle udělao mlíko :-( Po mrkvičce kakáme jedna báseň :-) Už po ní byla 3× a pohodička :-)))) Lepší jak po mlíku. To víš, už mi došla trpělivost s naší dr. Malá už teď odmítala mlíko, ale řvala hlady. Manžel i já jsme k ní jeli, říkali jí, co se děje a že mlíko, aniž by byla nachřapaná, apod., nechce, ale prý to není možný, děti mlíko milují a jen se nám to zdá. Tak se manžel naštval, dojel si na dětskou gastroenterologii, dělá tam jeho známý, ten mu řekl, že od ukončeného 4.měsíce v pohodě můžeme, dal mu na to papír pro dr., aby ji manža naštval a malá měla včera mrkev a jedla jak blázen. Krmila ji moje máme :-D takže by do ní narvala celou skleničku, to jse nedovolila, ale čtvrtku snědla určitě. A pak mlíčko. A byl klid. Spala jak dudek a pak i mlíko vypila. Po tom mléku akorát trpí na zácpy, a to i přes probiotika, pak věčeně krvácí z konečníku a celý dny brečí, po mrkvi zatím na jedničku :-)

NU TEEEDA TO JE TEDA DOKTORKA!!! zajímavý je , že muj malej a kamarádky malej, a spustu dalších co znam a mají mimíska, mlíko teda fakt nemusí, už sme změnili mlík asi 3. nu prostě malej nejdřiv pil jedno a přestalo chutnat, tak sme přešli na jiný a taky zase a zase, ted pijeme 5 měsícu bebu, nejdřív do 6 měsíců HA a pak když sem viděla, že všechny přikrmy i mléčnou kaši zvládá dobře ,dala sem mu normální bebu. prostě chci říct, že nekterý deti mlíko prostě nemilují. ted by měl pít 2krát denně aspon 230ml, jo? kam bych to do nej dala když vypije 150, to tak na napití a pak mi to fluše, nenaděláš nic. nu a když budu mluvit sama za sebe , tak moje mamka mě od 2 měsíců držela při životě jen díky tvarohu, který sou na ledviny škodlivý,jak blázen kvuli bílkovinam(to se ale dřív nevědělo),ale já ji prostě mlíko do huby nevzala, sunar mi nejel, ve dvou měsících sem byla v nemocnici kvuli noze, tam mi dali ještě neco hnusnějšího, nu a mlíko sem už nevzala vubec až pak kravský po roce. jen přikrmuj nic nezkazíš a pokud papá je to v pořádku.Míša když sem mu dávala prvně mrkvičku, tak sem odlila ze skleničky čtvrtku možná víc po dvou lžíčkach sem mu to chtěla vzít,ale ten řev? nebylo síly mu to vzít, dokud viděl m že je:-))) nám teda beba nic neděla kaká po ni dobře, spíš si myslim, jestli to nebude tim nutritonem, ten muže betonovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
16.2.11 15:41
jajinka veverka píše:
luciashek píše:
jajinka veverka píše:
Tohle udělao mlíko :-( Po mrkvičce kakáme jedna báseň :-) Už po ní byla 3× a pohodička :-)))) Lepší jak po mlíku. To víš, už mi došla trpělivost s naší dr. Malá už teď odmítala mlíko, ale řvala hlady. Manžel i já jsme k ní jeli, říkali jí, co se děje a že mlíko, aniž by byla nachřapaná, apod., nechce, ale prý to není možný, děti mlíko milují a jen se nám to zdá. Tak se manžel naštval, dojel si na dětskou gastroenterologii, dělá tam jeho známý, ten mu řekl, že od ukončeného 4.měsíce v pohodě můžeme, dal mu na to papír pro dr., aby ji manža naštval a malá měla včera mrkev a jedla jak blázen. Krmila ji moje máme :-D takže by do ní narvala celou skleničku, to jse nedovolila, ale čtvrtku snědla určitě. A pak mlíčko. A byl klid. Spala jak dudek a pak i mlíko vypila. Po tom mléku akorát trpí na zácpy, a to i přes probiotika, pak věčeně krvácí z konečníku a celý dny brečí, po mrkvi zatím na jedničku :-)
NU TEEEDA TO JE TEDA DOKTORKA!!! zajímavý je , že muj malej a kamarádky malej, a spustu dalších co znam a mají mimíska, mlíko teda fakt nemusí, už sme změnili mlík asi 3. nu prostě malej nejdřiv pil jedno a přestalo chutnat, tak sme přešli na jiný a taky zase a zase, ted pijeme 5 měsícu bebu, nejdřív do 6 měsíců HA a pak když sem viděla, že všechny přikrmy i mléčnou kaši zvládá dobře ,dala sem mu normální bebu. prostě chci říct, že nekterý deti mlíko prostě nemilují. ted by měl pít 2krát denně aspon 230ml, jo? kam bych to do nej dala když vypije 150, to tak na napití a pak mi to fluše, nenaděláš nic. nu a když budu mluvit sama za sebe , tak moje mamka mě od 2 měsíců držela při životě jen díky tvarohu, který sou na ledviny škodlivý,jak blázen kvuli bílkovinam(to se ale dřív nevědělo),ale já ji prostě mlíko do huby nevzala, sunar mi nejel, ve dvou měsících sem byla v nemocnici kvuli noze, tam mi dali ještě neco hnusnějšího, nu a mlíko sem už nevzala vubec až pak kravský po roce. jen přikrmuj nic nezkazíš a pokud papá je to v pořádku.Míša když sem mu dávala prvně mrkvičku, tak sem odlila ze skleničky čtvrtku možná víc po dvou lžíčkach sem mu to chtěla vzít,ale ten řev? nebylo síly mu to vzít, dokud viděl m že je:-))) nám teda beba nic neděla kaká po ni dobře, spíš si myslim, jestli to nebude tim nutritonem, ten muže betonovat.

No, papá skvěle. Díky mrkvi začala zas pít mlíko.Takže jsem hned klidnější.Naše malá má taky Bebu HA, zatím jí žádná vyrážka nenaskákala, ani průjem, tak snad nebude žádná alergická reakce. Akorát od včerejška děsně chrčí, ale v nose, tak to si říkám, že po mrkvi nebude, spíš rýmou.
Ale dr. to prostě oznamovat nebudu, já jsem máma a já musím vědět, jestli mlíko chce nebo ne. A nechce. Několik dní mi jedla jen půlku toho, co normálně, tak mi došla trpělivost a dala jsem jí mrkev. Manža si od známýho nechal napsat na to lejstro i to, že ledviny by jáíí zničily až solený příkrmy :-D, ne nesolený jak tvrdí.
Já koupila Hami první lžičku, a je to mňam, strašně u toho mlaská :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.2.11 16:00
luciashek píše:
jajinka veverka píše:
luciashek píše:
jajinka veverka píše:
No, papá skvěle. Díky mrkvi začala zas pít mlíko.Takže jsem hned klidnější.Naše malá má taky Bebu HA, zatím jí žádná vyrážka nenaskákala, ani průjem, tak snad nebude žádná alergická reakce. Akorát od včerejška děsně chrčí, ale v nose, tak to si říkám, že po mrkvi nebude, spíš rýmou.
Ale dr. to prostě oznamovat nebudu, já jsem máma a já musím vědět, jestli mlíko chce nebo ne. A nechce. Několik dní mi jedla jen půlku toho, co normálně, tak mi došla trpělivost a dala jsem jí mrkev. Manža si od známýho nechal napsat na to lejstro i to, že ledviny by jáíí zničily až solený příkrmy :-D, ne nesolený jak tvrdí.
Já koupila Hami první lžičku, a je to mňam, strašně u toho mlaská :-)

hami je nejlepší podle mě, moc malýmu chutná je to jedinej skleničkovej přikrm , kde od 6 měsíců emixujou na kaší,ale přidávají i trochu kousky, to jiný nedělaj, nebo aspon to nevim a celkove mi přídou nejchutnější. doktorka, je náká piclá či co, detem vadí na ledviny sul,tvarohy, pribináky a tak . ty tvarohy tak od roku a sul ještě dýl. nemusíš se bát. pokud se neosypala acejtí se dobře, je i věselejší jako že určo jo protože dostala naminku a muže se i hezky vykakat, neboj se. já sa sem se držela striktně doktora a pak když mi ani v 5 měsících neřek abych začla s přikrmem udelala sem si to pdle sebe. v tomhle počasí to bude nejspíš rýmička, kdopak ji nemá, malej je to 14 dní co mu zkončil kašel a furt v něm drobet chrčí.máš mořskou sul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
16.2.11 18:59

To s těmakouskama jsem nevěděla, to je fajn :-) No malý to vážně šmakuje, no děs. Snědla by snad celou skleničku. Ale dávám jí tak půlku, když to vydrží ty dva dny.No, zkoušela jsem znovu odsát a nic, a nějak jí to v nosíku píská, tak nevím. Stříkám jí nos sterimarem. No, odsála jsem jí i jednu nitku mrkve, tak nevím, asi si to narvala až do nosu. Chvilku jsem si říkala, že jestli není možný, že když papá, že by vdechla mrkev, ale asi ne, kvůli tomu by určo nepískala a alergií by taky nepískala, to by se spíš osypala. Ale to pískání, netuším, čím to může být :-( Doufám, že jí to neztěžuje dýchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.2.11 21:31

kolikrát v míšovi píska a za chvíli je klid, toho se neboj, že by neco vdechla, kuckala by se a nemohla by dejchat pokud je spokojená viděla bych to na zsadní rýmičku. joo ta umí potrpit. jen at papá tohle alergie určo neni, by se osypala natekla atd, takže v klidku.jinak jj hami má kousky a od 6 měsícu o když nikdy nemaji mimča zoubky jako ten muj ratafák, tak kousky snesou. když mu to uvařim s kouskama já nechce to ,ale z tý skleničky v poho, a jelikož si psala, že zoubky už ji lezou, v 6 měsících by to v klidu zvládla a určo ji to jídlo bude i víc bavit, kord dyž se zakousne do masa:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nejmenovaná anonymka
1.9.11 12:53

Dobrý den. Ráda bych diskrétně upozornila na jeden problém, co se mi nedávno stal. Byla jsem zrovna na chatě a tam se to stalo. V pokoji jsem si chtěla něco vyndat ze skříně a jak jsem se tak natáhla…tak jsem tam nedošáhla. No a tak jsem si chtěla vzít židli, ale ta nebyla po ruce. Po ruce byla jen stolice, co máme u skříně. Stydím se za tento problém, protože ta stolička je počmáraná všema možnýma barvama a vypadá strašně. Byla bych ráda, kdyby jste mi mohli s tímto problémem poradit, protože od té doby mám stres. Děkuji za pochopení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure