Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
merett píše:
nějak mi tu chybí zakladatelka, i asi na mail nereaguje, jinak by se asi už ozvala a to už je víc než podezřelé. Kdy by měla takové trápení jak píše tady i na černých ovcích, asi by nehodila jen tak do placu otazku a vypařila se
No, na mail žádná odezva, takže jsem to pochopila stejně jako ty. Kdoví, jak často na mail chodí, takže otázkou zůstává, kdy se to vlastně dozví.
Puberťák to nebude. Puberťák s takovým pravopisem v životě neslyřel o Vojtovce a netuší, co 10ti měsíční dítě má umět.
Tak nějak fakt nechápu, proč to tady řešíte už na 5. stránce
.
Myslím, že kdyby zakladatelku opravdu odpovědi zajímaly, tak si je sem přijde přečíst. Nebo, když umí najít e-mimino a mít profil na líbim se ti, tak je schopná si o tom něco najít sama…
Pudloslava píše:
retardace - opoždění. slovo je použito správně.zakladatelka má nějaký problém s češtinou, to je zřejmé, ale může být třeba i hluchá… neznamená to, že je blbá.
Na první pohlet to trosku smrdi blbym vtipem, nemusi ale nutne byt.měla toho napsat víc, to v každém případě.
Ale Vojtovka může pomoci.
, přesně tohle mě napadlo - problémy se sluchem nebo těžká „dys“.
Hele, nechci vyvolávat hádky, ale docela se divím, jak je většina podezřívavá a hustá na zakladatelku…
Asi nemá čas sedět u pc a reakce si přečte v klidu večer… ![]()
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!
a to mi chces rict, ze si myslis, ze doted u doktora nebyla? Je to zase nejakej fake…klasika. Jen nechapu, jak si muze z tohodle nekdo delat legraci. Ono na nej dojde a takovy ditko jednou za tohle bude mit - ne ze bych mu to prala…osud