Opožděný vývoj miminka a Vojtova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
16.2.11 13:33
merett píše:
nějak mi tu chybí zakladatelka, i asi na mail nereaguje, jinak by se asi už ozvala a to už je víc než podezřelé. Kdy by měla takové trápení jak píše tady i na černých ovcích, asi by nehodila jen tak do placu otazku a vypařila se

No, na mail žádná odezva, takže jsem to pochopila stejně jako ty. Kdoví, jak často na mail chodí, takže otázkou zůstává, kdy se to vlastně dozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.2.11 13:36

Puberťák to nebude. Puberťák s takovým pravopisem v životě neslyřel o Vojtovce a netuší, co 10ti měsíční dítě má umět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.2.11 13:42

Tak nějak fakt nechápu, proč to tady řešíte už na 5. stránce :nevim: .

Myslím, že kdyby zakladatelku opravdu odpovědi zajímaly, tak si je sem přijde přečíst. Nebo, když umí najít e-mimino a mít profil na líbim se ti, tak je schopná si o tom něco najít sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
16.2.11 14:01
Pudloslava píše:
retardace - opoždění. slovo je použito správně.

zakladatelka má nějaký problém s češtinou, to je zřejmé, ale může být třeba i hluchá… neznamená to, že je blbá.
Na první pohlet to trosku smrdi blbym vtipem, nemusi ale nutne byt.

měla toho napsat víc, to v každém případě.

Ale Vojtovka může pomoci.

:palec: , přesně tohle mě napadlo - problémy se sluchem nebo těžká „dys“.

Hele, nechci vyvolávat hádky, ale docela se divím, jak je většina podezřívavá a hustá na zakladatelku… 8-o Asi nemá čas sedět u pc a reakce si přečte v klidu večer… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.2.11 15:02
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!

a to mi chces rict, ze si myslis, ze doted u doktora nebyla? Je to zase nejakej fake…klasika. Jen nechapu, jak si muze z tohodle nekdo delat legraci. Ono na nej dojde a takovy ditko jednou za tohle bude mit - ne ze bych mu to prala…osud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí