Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy, včera sme byli na očkování a dnes má Nikča rekt. teplotu 38,0. Po odečtu 37,5. mám mu dát paralen nebo ještě počkat? Jinak je v pořádku. Díky za odpovědi.
Ja osobne bych rozhodne pockala.Moje Adelka mela po ockovani vzdy teplotu po odectu pres 38 a to zacit srazet.Jinak se doporucuje nechat telo,at se s tim popere.Hned,jak bude mit po odectu 38 a vyse,tak urcite zacni srazet.
Preji,at je vse v poradku a nic neboli.Za chvili to prejde.
Ahoj. Já bych nedávala, dokud nebude mít přes 38̊ C po odečtení a přes den bych počkala spíš až po 38,5. Při této teplotě bych možná dala maximálně na noc, aby to nevylítlo. Ať je brzy fit ![]()
díky, taky jsem se přikláněla k tomu počkat, ale nechtěla jsem nic zanedbat. počkám až pokud teplota bude 38 po odečtu. po prvním očkování to bylo v pohodě.
Taky bych počkala, ale na noc bych při této teplotě asi dala.
Taky bych počkala, to přece teplota ještě není. Malé děti mají normální teplotu přes 37, takže počkej až kdyby to bylo 38 a víc.
Já ikdyž jsou děti nemocný tak dávám paralen až tak 38.5, teplota je přece i dobrý stav, který pomáhá ničit bakterie. ![]()
nebo kdyby byla malá protivná, tak bych jí to už třeba dala, ale když je v pohodě, tak zkus ještě počkat, třeba už to samo klesne. ![]()