Opožděný vývoj miminka a Vojtova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
16.2.11 12:26

Sakra, nevím proč se do zakladatelky hned tak ostře pouštíte. Nenapadlo vás že to třeba může být i cizinka a že to tudíž má s psaním horší. Zrovna tak s vyjádřením „retardované“ (třeba výraz od lékaře)a „postižené“. A ať čtu jak chci tak nevidím, že by jasně psala, že u lékaře nebyla.
Lepší je snad nepřispět, než hned urážet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.2.11 12:26
heura 77 píše:
motika píše:
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbe
PROBOHA TO SNAD NE!!! INTELIGENCE NEINTELIGENCE. nechat 10 měsíců dítě bez léčby je nehorázná blbost. a vůbec nehodlám se nad tím rozčilovat :pankac:
A Ty o tom víš něco blíž? O jakou jde rodinu, z jakého prostředí, jaké narodnosti? Prostě se jen zeptala, zato nepotřebuje tepat. Nikdo jí tu situaci snad nezávidíme…

nehodlám se o tom s tebou hádat ani diskutovat. je mi jedno co je to za rodinu. tohle nikoho neomlouvá!!!! a o tvé inteligenci díky tvým příspěvkům taky pochybuju, nazdar :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.2.11 12:34

taky mi to prijde jako vtip, nebo vyprovokovaní k hádce :nevim: tak se nehadejme dámy :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
16.2.11 12:35

Podle me je to nehorazna blbost…aby v 10ti mesicich nic nevedela popr. ji ani doktorka nic nerekla…opet novacek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.2.11 12:35

Napsala jsem jí mail, že se zřejmě stala obětí blbého vtipu, přiložila odkaz s tím, že pokud to opravdu nezakládala ona, stačí napsat a požádáme admina o smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.2.11 12:42

Jak to tak vypadá, někdo psal o tomto problému i na černé ovce. Pravopis stejný.
Tak nevím, co si o tom myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 12:44
Theresa píše:
Jak to tak vypadá, někdo psal o tomto problému i na černé ovce. Pravopis stejný.
Tak nevím, co si o tom myslet :nevim:

Co myslis, mas odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.2.11 12:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
16.2.11 12:47
Theresa píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…23-veronika/

8-o tak ted taky nevím co si myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
16.2.11 12:48
LadyRebeka píše:
Theresa píše:

to je divný, je to 3měs starý a 100% stejný jako tady uvodní dotaz :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16694
16.2.11 12:48
LadyRebeka píše:
Theresa píše:

8-o 8-o 8-o
Tak to taky nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
16.2.11 12:51
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.2.11 12:52
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!

Vtip je v tom, že s dítětem se chodí k doktorovi na prohlídky:

• po narození
  • po šestinedělí
  • ve třech měsících
  • v šesti měsících

… a dál už si to nepamatuju

Kdyby 10m miminko nezvedalo hlavičku, už to dávno s doktorkou řeší :nevim:
Očividně jde o někoho, kdo si buď dělá srandu nebo se chce kochat cizím neštěstím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.2.11 12:54
valkil píše:
A pochybuju, že se pohybuje v okruhu lidí, kteří by vymysleli takovou „pomstu“ a vymýšleli si, jen aby jí pak lidi na mail psali rady…

To neznáš Libimseti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 12:55
valkil píše:
Když projedete to Líbko, tak zjistíte, že má děti 3. Dceru v pubertě 15-18 let, malou holčičku a Kevina.
Děcka jsou tamvší, což ale nic nemusí znamenat. Jí bude teda asi okolo 30, a nevíme, jestli chodila k doktorovi, nebo to nějaký opravdu zanedbal?
A jestli je to vůbec pravda…
A pochybuju, že se pohybuje v okruhu lidí, kteří by vymysleli takovou „pomstu“ a vymýšleli si, jen aby jí pak lidi na mail psali rady…

No ja to pochopila, ze je mlada, ma dve maly deti a sestru, jeste mladsi :) Ale to je jedno.

Aha, tak jsem klikla uz i jinam, ma tri ;)

Příspěvek upraven 16.02.11 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky