Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sakra, nevím proč se do zakladatelky hned tak ostře pouštíte. Nenapadlo vás že to třeba může být i cizinka a že to tudíž má s psaním horší. Zrovna tak s vyjádřením „retardované“ (třeba výraz od lékaře)a „postižené“. A ať čtu jak chci tak nevidím, že by jasně psala, že u lékaře nebyla.
Lepší je snad nepřispět, než hned urážet…
heura 77 píše:motika píše:A Ty o tom víš něco blíž? O jakou jde rodinu, z jakého prostředí, jaké narodnosti? Prostě se jen zeptala, zato nepotřebuje tepat. Nikdo jí tu situaci snad nezávidíme…heura 77 píše:PROBOHA TO SNAD NE!!! INTELIGENCE NEINTELIGENCE. nechat 10 měsíců dítě bez léčby je nehorázná blbost. a vůbec nehodlám se nad tím rozčilovat
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbe
nehodlám se o tom s tebou hádat ani diskutovat. je mi jedno co je to za rodinu. tohle nikoho neomlouvá!!!! a o tvé inteligenci díky tvým příspěvkům taky pochybuju, nazdar
![]()
taky mi to prijde jako vtip, nebo vyprovokovaní k hádce
tak se nehadejme dámy ![]()
Podle me je to nehorazna blbost…aby v 10ti mesicich nic nevedela popr. ji ani doktorka nic nerekla…opet novacek…
Napsala jsem jí mail, že se zřejmě stala obětí blbého vtipu, přiložila odkaz s tím, že pokud to opravdu nezakládala ona, stačí napsat a požádáme admina o smazání.
Jak to tak vypadá, někdo psal o tomto problému i na černé ovce. Pravopis stejný.
Tak nevím, co si o tom myslet ![]()
Theresa píše:
Jak to tak vypadá, někdo psal o tomto problému i na černé ovce. Pravopis stejný.
Tak nevím, co si o tom myslet
Co myslis, mas odkaz?
Theresa píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…23-veronika/
tak ted taky nevím co si myslet
LadyRebeka píše:Theresa píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…23-veronika/tak ted taky nevím co si myslet
to je divný, je to 3měs starý a 100% stejný jako tady uvodní dotaz ![]()
LadyRebeka píše:Theresa píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…23-veronika/tak ted taky nevím co si myslet
![]()
Tak to taky nevím ![]()
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!
heura 77 píše:
Teda holky, stydťe se!!! Takhle radíte někomu, kdo třeba opravdu potřebuje pomoct a holt mu nebylo dáno inteligence jako třeba vám?? Pochybuji, že by o tomhle někdo vtipkoval. Je mi z některých vašich odpovědí špatně, chudák zakladatelka.Rozhodně zajít k doktorovi a řešit, raději pozdě než vůbec!
Vtip je v tom, že s dítětem se chodí k doktorovi na prohlídky:
… a dál už si to nepamatuju
Kdyby 10m miminko nezvedalo hlavičku, už to dávno s doktorkou řeší ![]()
Očividně jde o někoho, kdo si buď dělá srandu nebo se chce kochat cizím neštěstím ![]()
valkil píše:
A pochybuju, že se pohybuje v okruhu lidí, kteří by vymysleli takovou „pomstu“ a vymýšleli si, jen aby jí pak lidi na mail psali rady…
To neznáš Libimseti ![]()
valkil píše:
Když projedete to Líbko, tak zjistíte, že má děti 3. Dceru v pubertě 15-18 let, malou holčičku a Kevina.
Děcka jsou tamvší, což ale nic nemusí znamenat. Jí bude teda asi okolo 30, a nevíme, jestli chodila k doktorovi, nebo to nějaký opravdu zanedbal?
A jestli je to vůbec pravda…
A pochybuju, že se pohybuje v okruhu lidí, kteří by vymysleli takovou „pomstu“ a vymýšleli si, jen aby jí pak lidi na mail psali rady…
No ja to pochopila, ze je mlada, ma dve maly deti a sestru, jeste mladsi
Ale to je jedno.
Aha, tak jsem klikla uz i jinam, ma tri ![]()
Příspěvek upraven 16.02.11 v 12:58