Zvláštní křik u kojence

608
20.1.19 09:58

Ahojky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
20.1.19 10:03

Pardón, omylem jsem klikla na odeslat :oops: .
Tak ještě jednou :lol: :

Ahoj,
dcera tohle dělala také - zrudla, zmodrala, nedýchala a pak ječák…prostě hysterka no :mrgreen: . Někdy dokonce bylo potřeba ji v té „modré“, nedýchající fázi štípnout do tváře/fouknout jí na obličej, aby se „probrala“, když už mi přišlo, že už nedýchá dlouho. Přešlo ji to tak do půl roku určitě. Dělala to jen jako miminko. U dcery to bylo prostě jen momentálním vytočením - hysterická scéna…poprvé to udělala už v porodnici a když jsem s ní v náručí přiběhla na sesternu, že mi dítě najednou zmodralo a nedýchá a že předtím nabíralo na řev, tak ji rychle zkoukly, zasmály se a zhodnotily to jako prostě klasické dráždivější dítě no… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.1.19 10:11
@Freya10 píše:
Pardón, omylem jsem klikla na odeslat :oops: .
Tak ještě jednou :lol: :Ahoj,
dcera tohle dělala také - zrudla, zmodrala, nedýchala a pak ječák…prostě hysterka no :mrgreen: . Někdy dokonce bylo potřeba ji v té „modré“, nedýchající fázi štípnout do tváře/fouknout jí na obličej, aby se „probrala“, když už mi přišlo, že už nedýchá dlouho. Přešlo ji to tak do půl roku určitě. Dělala to jen jako miminko. U dcery to bylo prostě jen momentálním vytočením - hysterická scéna…poprvé to udělala už v porodnici a když jsem s ní v náručí přiběhla na sesternu, že mi dítě najednou zmodralo a nedýchá a že předtím nabíralo na řev, tak ji rychle zkoukly, zasmály se a zhodnotily to jako prostě klasické dráždivější dítě no… ;)

Já mám taky podezření, že to je prostě hysterka :D :lol: Ale kolem mají vsichni tak klidné děti až mě to se.e :D :lol: přitom nevím po kom to má, my jsme s manželem oba takový klidní. Je pravda, že je to malej pašík má už 6,5kg a pořád by jen jedla :lol: no a taky hodně chce, abych se jí věnovala ukazovala hračky, a tak… Ona mi s tímto začala az někdy ve druhém měsíci když se začala pomalu uklidnovat tak její potřeba být pořád na mě. Říkala jsem si jo už to ustupuje a bude klid a ono prdlajs, ale jako jo nedělá to pořád, ale jednou za den určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.1.19 11:36

@Martha03
podle popisu bych tipla respiračně afektivní záchvat, forma cyanotická.
Fouknutí do obličeje vcelku funguje. A vyroste se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.1.19 12:03
@BellinkaX píše:
@Martha03
podle popisu bych tipla respiračně afektivní záchvat, forma cyanotická.
Fouknutí do obličeje vcelku funguje. A vyroste se z toho.

Diky moc, to jsem doposud nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky