Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
měla bych dotaz týkající se tobolkové kůry REVALID na podporu růstu vlasů a nehtů. Má někdo zkušenosti s užíváním při kojení 1-2× za den ? V příbalovém letáku je odkaz na doporučení lékaře. Vzhledem k tomu, že nebyly na tomto přípravku udělány dostatečné testy, žádný lékař je oficiálně nedoporučí ( nemá se o co opřít ), ale jinak " lidsky " řeknou, že by se toho nebáli. Budu ráda za jakýkoli názor a předem děkuji. Kyra
Ahoj Kyro,
ja revalid brala cca pred 4 rokmi, moc mi ale nepomohl,a v tedy stal kolem 700Kc.....
Ted jsem 4a pul mesice po porodu, vlasy mi padali takovym stylem, ze jsem mela lysiny...... doporucili mi v lekarne HAIR BOOSTER je tam 60 tobolek, bere se obden, a vlasy zacli krasne rust.....
TAky jsem u toho kojila obcas, ted uz nekojim, ale myslim, ze to nemelo vliv na kojeni........
Jo a stali me asi 180KC a je to na 120 dni
TAk snad tobe ten revalid pomuze, ja bych se toho nebala, spise ucinku..... ono reklama je desna svine:-)))
Katka
Ahojky, já ho brala až po kojení, měla jsme ho předepsaný od kožní lékařky a tam ivyloženě řekla, že až pokojení. Stál mě taky přes 700 a vůbec mi nepomohl.:):)
Ahoj,
já Revalid brala po bepanthenových injekcích na kožním, ale v menším dávkování než je na létáku, bylo to jako na udržení a prodloužení efektu těch injekcí. Brala jsem myslím 1tobolku denně a ještě jsem kojila. Jo a pomohlo mi to (teda nevím, jestli to byly jenom ty injekce nebo i Revalid
)
Fifík
Holky děkuji moc za názory a poznatky. Asi zkusím 1 tobolku v poledne, doufám, že dříve nevyplešatím. Už jsem si u manžela zamluvila pár cibulek(vlasových) na přesazení. Jenom nechápe, že mě to tak trápí. Takže budu raději tyto věci probírat s Vámi. Ještě jednou díky. Kyra
Rrevalid beru ráno a večer,kojím večer v noci a ráno.Max.dítě bude mít hustší vlasy.Bát se dát si potr.doplněk,ale bez problémů baštit např.uzeniny je běžná věc u kojících matek i těhotných.Víme své.
Pomohl někomu Revalid? Jaké máte zkušenosti ![]()