Revalid a částečné kojení

24
19.12.05 11:30

Revalid a částečné kojení

Ahoj holky,
měla bych dotaz týkající se tobolkové kůry REVALID na podporu růstu vlasů a nehtů. Má někdo zkušenosti s užíváním při kojení 1-2× za den ? V příbalovém letáku je odkaz na doporučení lékaře. Vzhledem k tomu, že nebyly na tomto přípravku udělány dostatečné testy, žádný lékař je oficiálně nedoporučí ( nemá se o co opřít ), ale jinak " lidsky " řeknou, že by se toho nebáli. Budu ráda za jakýkoli názor a předem děkuji. Kyra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
19.12.05 11:55

Ahoj Kyro,

ja revalid brala cca pred 4 rokmi, moc mi ale nepomohl,a v tedy stal kolem 700Kc.....

Ted jsem 4a pul mesice po porodu, vlasy mi padali takovym stylem, ze jsem mela lysiny...... doporucili mi v lekarne HAIR BOOSTER je tam 60 tobolek, bere se obden, a vlasy zacli krasne rust.....
TAky jsem u toho kojila obcas, ted uz nekojim, ale myslim, ze to nemelo vliv na kojeni........

Jo a stali me asi 180KC a je to na 120 dni

TAk snad tobe ten revalid pomuze, ja bych se toho nebala, spise ucinku..... ono reklama je desna svine:-)))

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.12.05 13:05

neprihl.vega

Ahojky, já ho brala až po kojení, měla jsme ho předepsaný od kožní lékařky a tam ivyloženě řekla, že až pokojení. Stál mě taky přes 700 a vůbec mi nepomohl.:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
19.12.05 21:28

Ahoj,
já Revalid brala po bepanthenových injekcích na kožním, ale v menším dávkování než je na létáku, bylo to jako na udržení a prodloužení efektu těch injekcí. Brala jsem myslím 1tobolku denně a ještě jsem kojila. Jo a pomohlo mi to (teda nevím, jestli to byly jenom ty injekce nebo i Revalid :roll: )

Fifík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
19.12.05 22:12

Tak u mna svojho casu tiez Revalid 0 bodov = ciste placebo :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.12.05 09:47

Holky děkuji moc za názory a poznatky. Asi zkusím 1 tobolku v poledne, doufám, že dříve nevyplešatím. Už jsem si u manžela zamluvila pár cibulek(vlasových) na přesazení. Jenom nechápe, že mě to tak trápí. Takže budu raději tyto věci probírat s Vámi. Ještě jednou díky. Kyra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.12.05 11:12

Rrevalid beru ráno a večer,kojím večer v noci a ráno.Max.dítě bude mít hustší vlasy.Bát se dát si potr.doplněk,ale bez problémů baštit např.uzeniny je běžná věc u kojících matek i těhotných.Víme své.

• Citovat
  • Upravit
1471
27.1.26 18:08

Revalid tobolky - pomohl vám?

Pomohl někomu Revalid? Jaké máte zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie