Revize dělohy, nebo čekat na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
6.12.12 22:19
@Renatt píše:
Tak na začátku této diskuze jsem taky psala, že bych s revizí čekala, protože každé těhotenství nemusí být stejné a miminko se může vyvíjet každému jinak.
Teď to ale vypadá jinak:-(
Promluvila bych si s více doktorama co ti navrhnou.
Kéééž by to všechno proběhlo bez problémů :kytka:
Já byla v srpnu na revizi a další stimulaci na IVF jsem měla v listopadu.
Takže jsem ty tři měsíce dodržela a to mi ještě dr v nemocnici říkal, že by nebylo marné i půl roku.Ale to mi přišlo přehnaně opatrné :nevim:

nejhorší asi ze všeho je ta psychika…střídají se pocity uvolnění a smíření s těžkými depresemi…nechci přeci o mimino přijít…ale jek o něj nemám přijít, když tam vlastně žádné není.....jen obaly ve kterých by mělo být…nevím potřebovala bych zase nějakou vzpruhu…ted před Vánocema to bude děsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.12.12 22:31
@terkam1 píše:
nejhorší asi ze všeho je ta psychika…střídají se pocity uvolnění a smíření s těžkými depresemi…nechci přeci o mimino přijít…ale jek o něj nemám přijít, když tam vlastně žádné není.....jen obaly ve kterých by mělo být…nevím potřebovala bych zase nějakou vzpruhu…ted před Vánocema to bude děsný…

Já minulý rok šla 20.12 na kontrolu po 3IVF a výsledek negativní:-(
Taky nic moc stav před Vánoci.
Dala jsem si od toho kolotoče IVF oddych, šla až v květnu a pak červnu a otěhotněla jsem.
Ono to přijde, jen to chce někdy čas.
Já vím, že se to strašně špatně čte a říkáš si - to se jí to říká, když už je těhotná, ale mám toho za sebou taky celkem dost.
Viz podpis.
Musíš myslet dopředu, užít si Vánoce se synem a manželem a těšit se na jaro, kdy se údajně IVF daří velice dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.12.12 22:43
@Renatt píše:
Já minulý rok šla 20.12 na kontrolu po 3IVF a výsledek negativní:-(
Taky nic moc stav před Vánoci.
Dala jsem si od toho kolotoče IVF oddych, šla až v květnu a pak červnu a otěhotněla jsem.
Ono to přijde, jen to chce někdy čas.
Já vím, že se to strašně špatně čte a říkáš si - to se jí to říká, když už je těhotná, ale mám toho za sebou taky celkem dost.
Viz podpis.
Musíš myslet dopředu, užít si Vánoce se synem a manželem a těšit se na jaro, kdy se údajně IVF daří velice dobře ;)

já nevim nějak to na mě padá…kéž by to prostě jen normálně nedopadlo…proč musím procházet takovou hrůzou…co jsem komu udělala…proč zrovna já…tohle se mi pořád točí hlavou…vím, že sis taky prošla hrůzou a nezávidim ti to.....jen nevim jestli já to rozdejchám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.12.12 22:46
@terkam1 píše:
já nevim nějak to na mě padá…kéž by to prostě jen normálně nedopadlo…proč musím procházet takovou hrůzou…co jsem komu udělala…proč zrovna já…tohle se mi pořád točí hlavou…vím, že sis taky prošla hrůzou a nezávidim ti to.....jen nevim jestli já to rozdejchám

Rozdýcháš, musíš, máš syna a musíš být veselá kvůli němu. Čas rány zhojí a bude líp.
I když je to teď hrozné, šílené, prostě bude.
Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.12.12 22:53
@Renatt píše:
Rozdýcháš, musíš, máš syna a musíš být veselá kvůli němu. Čas rány zhojí a bude líp.
I když je to teď hrozné, šílené, prostě bude.
Drž se :kytka:

dík potřebovala bych se nějak vybrečet vyplakat a hlavně už teda potratit aby to bylo vyřešený…doktor mi dneska řekl že si myslí, že to je začátek potratu, ale že mi nedokáže říct jak dlouho to bude trvat a že to taky může stejně skončit revizí…ale tak to jsem věděla, že revizí to stejně může dopadnout…ach jo a ten můj šmudlík tu už zase kašle má astma a takhle se to u něj projevuje…jestli to má chudák ze mě…ach jo…dneska jsem se nedovolala jeho doktorce tak jsem to s ní ani nemohla vyřešit…navíc je dneska manžel v práci přes noc…takže depka děsná…pouštíme si tu pohádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.12.12 22:59
@terkam1 píše:
dík potřebovala bych se nějak vybrečet vyplakat a hlavně už teda potratit aby to bylo vyřešený…doktor mi dneska řekl že si myslí, že to je začátek potratu, ale že mi nedokáže říct jak dlouho to bude trvat a že to taky může stejně skončit revizí…ale tak to jsem věděla, že revizí to stejně může dopadnout…ach jo a ten můj šmudlík tu už zase kašle má astma a takhle se to u něj projevuje…jestli to má chudák ze mě…ach jo…dneska jsem se nedovolala jeho doktorce tak jsem to s ní ani nemohla vyřešit…navíc je dneska manžel v práci přes noc…takže depka děsná…pouštíme si tu pohádky

No proto já hned přistoupila na revizi.
Dr mi řekl, že bych se zbytečně jen trápila a asi i víc trpěla tím samočištěním a byla to kapacita, co mi to radila.
Už tak jsem měla sama se sebou dost co dělat a proto jsem to chtěla mít co nejdřív za sebou a nečekat pořád na něco a nestresovat.
Ale každý na to máme jiný náhled, co si myslím já si nemusíš myslet ty.
Musíš sama v sobě vědět, co je pro tebe nejlepší a s čím se ty nejvíc smíříš.

Chudák malý, běž se na ním přitulit, je možné, že z tebe cítí tu nervozitu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.12.12 23:41
@Renatt píše:
No proto já hned přistoupila na revizi.
Dr mi řekl, že bych se zbytečně jen trápila a asi i víc trpěla tím samočištěním a byla to kapacita, co mi to radila.
Už tak jsem měla sama se sebou dost co dělat a proto jsem to chtěla mít co nejdřív za sebou a nečekat pořád na něco a nestresovat.
Ale každý na to máme jiný náhled, co si myslím já si nemusíš myslet ty.
Musíš sama v sobě vědět, co je pro tebe nejlepší a s čím se ty nejvíc smíříš.Chudák malý, běž se na ním přitulit, je možné, že z tebe cítí tu nervozitu:-(

no jenže já mám pocit že sice to takhle bude trvat asi dýl…a bude to pro mě stres, ale kdybych šla na potrat tak si to budu vyčítat ještě víc a dýl…protože budu mít pocit, že jsem ho prostě nechala odstranit…takhle odejde sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.12.12 07:14
@terkam1 píše:
no jenže já mám pocit že sice to takhle bude trvat asi dýl…a bude to pro mě stres, ale kdybych šla na potrat tak si to budu vyčítat ještě víc a dýl…protože budu mít pocit, že jsem ho prostě nechala odstranit…takhle odejde sám

No tak v tom případě na revizi nechoď.
Neříkala bych tomu potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.12.12 08:25

Asi je to milosrdnější název…ale mě to příjde že bych se tím pojmenováním jen falešně uklidnovala…není to potrat ale jen zákrok na děloze…vím jak to myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
7.12.12 08:44

Ahoj holky, tak jsem po kontrole a blbý.. ale i dobrý.. prostě se to nevyvíjí, což jsme čekali, ale revize prý není nutná!!! takže pokud bude vše OK a normálně odmenstruuju, tak prý v lednu nebo únoru klidně znova.. to už ale bude v jiném Caru..

tak jsem si oddechla.. přeju vám všem hodně štěstí a pokud možno hezký vánoce.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.12.12 08:52
@Danny77 píše:
Ahoj holky, tak jsem po kontrole a blbý.. ale i dobrý.. prostě se to nevyvíjí, což jsme čekali, ale revize prý není nutná!!! takže pokud bude vše OK a normálně odmenstruuju, tak prý v lednu nebo únoru klidně znova.. to už ale bude v jiném Caru..tak jsem si oddechla.. přeju vám všem hodně štěstí a pokud možno hezký vánoce.. :-)

Dany to je mi strašně líto…a jak je to veliké…mě včera řekli že odpovídá 4+6…vajíčko má 1cm…ale stejně mi doporučili revizi…nicméně už 3 dny špinim…a doufám, že to taky zvládnu sama bez revize…ach jo to ten listopad teda opravdu nebyl úspěšný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
7.12.12 08:57

@terkam1 vysadila jsi všechny léky co jsi brala na udržení? jestli špiníš tak je šance že s eto rozjede brzo. Brali krev na kontrolní hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
7.12.12 09:01

Ahojky holky..Můžu se k vám přidat. Já jdu dnes na kyretáž, včera jsem byla na ko a byla jsem 8+0 a na utz jen gestační váček a nic v něm..Minulý týden tomu bylo taky tak, tak dr čekala zda se ještě neobjeví, ale bohužel roste jen ta dutinka..V nemocnici na lepším utz mi to taky potvrdily..Toto je už 2 ZT :,( ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.12.12 09:14

Ach jo…nejsem v tom sama…děsný…hcg mi nebrali ale cítim, že určitě klesá už nemám ty těhotenské příznaky…nebolej mě prsa, nechce se mi zvracet…je to pryč…bojim se…že at udělám cokoli je to špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
7.12.12 09:19

@terkam1 já mám váček jen 6,7mm, takže prý revize většinou není nutná a po novým roce do novýho pokusu..

asi to bude znít divně, ale jsem šťastná, strašně se mi ulevilo…:-) a budu teda doufat, že odmenstruuju sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty