Revize dělohy v 10. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32889
25.9.18 12:46

Já měla vyvolaný porod po zt,a pak ještě revizi, přelom 4 a 5 měsíce. Narkóza byla chvíli,pak hodina pozorování a nepamatuju že by mě něco bolelo. Ani potom,jen asi po týdnu jeden večer mě bolelo břicho,víc jsem krvácela,ale potom už dobrý,a do 14 dnů vše ok,i na kontrole. Jen doporučovali dodržet šestinedělí,nic netahat,neprochladnout, zvýšená hygiena a žádný sex ( ten nakonec byl po cca 5 týdnech,po první ms). Doporučovali s dalším snažením počkat 3 měsíce. Dodrželi jsme,povedlo se hned,už budu v 6 měsíci a zatím vše ok. Psychicky to první měsíc nebylo nic moc,pak už se to lepšilo a po těch 3 měsících jsem si přišla připravená a vyrovnaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
25.9.18 12:50

@_Kája90 Ahoj,moc me mrzi co te potkalo,take.jsem to zazila v 10.tt.
Ne,revize neboli,je to klasicka narkoza,nic necitis,po probuzeni take ne,neco mi dali,takze misto abych truchlila,docela jsem se i nasmala s pani,co prisla o dvojcatka po zakroku.
Dal to boli jako menstruace.A dusevne samozrejme.Ja na tomLang bzla koncem kvetna a snazili jsme se od, zari a povedlo se v prosinci.
Drzim palce a preji at ta doba rychle utece a brzy se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
25.9.18 12:50

@_Kája90 Byla jsem na revizi v 11tt, nic mě pak nebolelo. Čekala jsem pak do první MS (asi 8 týdnů) a po ní jsem hned znovu otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
25.9.18 13:40

@_Kája90 Moc mě mrzí, že si taky musíš projít tou obrovskou bolístkou :,( Já jsem podstoupila revizi letos v srpnu zt v 11tt. Samotný zákrok mě vůbec nebolel, narkóza vše utlumí. Po jsem bolesti měla, tak mi ještě dali v nemocnici injekci na bolest a ta ustoupila. Revizi jsem podstoupila kolem deváté ráno a ten den ve dvě mě pustili domů. Nám bylo doporučené vyčkat dvě ms, takže to určitě od listopadu zkusíme znovu. Nejsi v tom sama, je nás tu spousty :hug: Teď je to moc těžké, ale uvidíš, že časem bude lépe, posílám moc síly, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 19:27
@sladke-mameni píše:
@_Kája90 Byla jsem na revizi v 11tt, nic mě pak nebolelo. Čekala jsem pak do první MS (asi 8 týdnů) a po ní jsem hned znovu otěhotněla.

A jak to dopadlo? Vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 19:29

@Janita3 moc moc děkuju :srdce:
Mě je jasný…že nejsem jediná… statistiky mluví jasně : 1 ze 3 těhotenství do třech měsíců končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 19:30

@lucynka25 …přijde mi to jako nekonečně dlouho… :,( Tříčtvrtě roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 19:37

@AnaMoon
Děkuju za podporu…i Tobě preju ať je i u Vás brzo všechno v pohodě.
Až se začnete znovu snažit, aby už bylo všechno jak má.
Taky mi je teď asi hůř než mi bude zítra až bude po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 19:39

Trochu doufám, že mě zítra pustí večer nebo odpoledne domů. Říkali, že podle toho jak se vše povede s jak mi bude.
Nesnáším nemocnice a představa že tam budu muset strávit noc mě celkem děsí. Snad víc než ten zákrok.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
25.9.18 20:02

@_Kája90 Schválně se zeptej v nemocnici, kdy ti doporučí se snažit znovu a své dr po kontrole šestinedělí taky, nemyslím, že by tě nechávali do dalšího snažení čekat třičtvrtě roku. Určitě to dobře dopadne :hug: Po zákroku tě nechají dvě hoďky dochrupat, tak se snaž hodně odpočinout. Pak tě trošku protáhnou, dostaneš napít. Za další dvě hoďky obídek a když se budeš cítit dobře po dalších dvou hodinách tě pustí s doprovodem domu. Tak jsem to měla já a většinou je podle toho, co jsem slyšela průběh po zákroku +/- stejný. Zítra už budeš chrupat doma, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
25.9.18 20:26

@_Kája90 Ano, mimču už jsou 3 měsíce ;) Ale dřív než proběhne po revizi MS bych se nesnažila. Jo a odpoledne po zákroku jsem šla na revers domů. Prvnímu synovi byl tehdy rok a byl zvyklý usínat večer se mnou u kojení. Nikdo nic nenamítal že jdu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
25.9.18 20:26
@Zara.Ray píše:
Ahoj nebolelo mě po zákroku nic. Jen si dej opravdu pozor na " šestinedělí" dodrž ho a a fyzicky to nepřeháněj :) jinak n bylo řečeno žeuzeme opět zkoušet už po první ms :)

@_Kája90
Přesně jak píše @Zara.Ray opravdu je důležité dodržet to šeštinedělí, já naklusala hned po týdnu do práce, pořád někde po výletech vůbec jsem se nešetřila,chtěla jsem na všechno zapomenout a pořád jsem někde lítala abych na to nemusela myslet, to byla obrovská chyba, po šestinedělí jsem se totálně zhroutila, manžel mě muset vést na pohotovost, nemohla jsem spát, bušilo mi srdce o sto šest, pocení, pak zimnice, samozřejmě mi udělali všechny testy a závěr bylo totální vyčerpání organismu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 21:15
@sladke-mameni píše:
@_Kája90 Ano, mimču už jsou 3 měsíce ;) Ale dřív než proběhne po revizi MS bych se nesnažila. Jo a odpoledne po zákroku jsem šla na revers domů. Prvnímu synovi byl tehdy rok a byl zvyklý usínat večer se mnou u kojení. Nikdo nic nenamítal že jdu domů.

Ten revers mám taky trochu v plánu, když sie tam budou chtít nechat..jak říkám, spaní v nemocnici mě děsí víc než ten zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.18 21:16

@Meginka1989
To je mi moc líto…no z toho plyne, že by se měl člověk po takovém psychickém vyčerpání šetřit i fyzicky.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
26.9.18 07:58

@_Kája90 Držím palce, aby zákrok proběhl bez komplikací. Určitě bude vše bez problémů a odpoledne pěkně pošupajdíš domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty