Revize dělohy v 10. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
26.9.18 13:08

@Meginka1989 já tak chtěla na vše rychle zapomenout. Samozřejmě jsem měla vztek jak to dopadla a šla jsem si obdelavat koně. No dřina jak blázen a z toho zánět dělohy:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.10.18 20:40

Menstruace po revizi

Ahoj holky, jake mate zkusenosti s 1. MS po revizi? Jsem 7 tydnu po revizi a zacala jsem krvacet, ale prijde mi to krvaceni jine nez jak jsem mivala pri MS. Navic vzdycky mivam bolest v podbrisku a bolest prsou, ted nic. Mam to brat jako MS nebo je to jeste docistovani nebo mam jit radeji k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
22.10.18 21:50

@1Veris Ahojky, mě dorazila první porevizní ms jako hodinky, přesně 28 den. Sedmý týden je na dočišťování dost pozdě, spíše by to odpovídalo ms. U mě první porevizní trvala dva dny a pak lehoulinké špinění, též jsem čekala naprosto jiný průběh :think: Ani výrazné bolesti k menstruaci jsem nezaznamenala, protože od revize jsem cítila bolesti a tlaky každý den :zed: Až teď po druhé ms jsem se myslím snad srovnala. Určitě tě bude dr. vidět, tak se raději objednej a rovnou sfoukneš prohlídku po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 20:24

Ahoj
mám takový dotaz byla jsem 1.11 na revizi v 10 tt ZT- docela jsem krvácela asi ještě týden, potom už jen špinění - pak to na 4 dny přešlo a teť už zase jasná červená - nic mě nebolí ale už to bude 14 dnů a začínám z toho být nervozní. Mám za sebou už jeden spon. potrat a to po revizi jsem špinila 4 dny a MS jsem dostala za 21 dnů. Něják tomu nerozumím. Volala jsem gynekologovi a ten mi řekl, že nemá cenu chodit na kontrolu po 14 dnech, že až to přejde. Myslíte, že se jen dočištuje děloha nebo už to je MS? to by bylo asi brzo ne? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
14.11.18 20:58

@anna.balabanova V děloze se nemá co dočišťovat, ta by právě měla být čistá. Já jsem jen den dva lehce špinila. Na ten ultrazvuk bych si asi raději zašla, jestli je venku fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.18 21:33

@anna.balabanova Ahoj,ja byla narevizi 9.tyden,krvacela jsem jen den,pak ruzove spineni,ktere ustavalo,trvalo to celkem 12 dni. Pak ani ťuk. Doktora jsem se ptala a rikal,ze pokud to neboli,melo by byt v poradku. Vse se vraci do normalu,hormony poblazneny. Sla bych,pokud by sililo. Preju brzke uzdraveni :hug:

• Citovat
  • Upravit
10291
15.11.18 07:00

Já teda myslím, že je to dočišťování. Sice se mi to nestalo nikdy po revizi, ale stalo se mi to vždy po porodu sekcí - a tam vlastně taky provádějí čištění dělohy. Jestli tě nic nebolí a nemáš teplotu, tak bych to neřešila a čekala bych ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.18 11:24

Díky za odpovědi. Vydržím do pondělí a když to nepřejde tak se zkusím domluvit s doktorem aby mi udělal aspoň sono. Je mi to divný - jdou spíš takový sraženiny tak to asi jako MS není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty